moja jula powiedziała by na to no w końcu od tego są babcie:-d:-d:-d:-dmoje dziecko wzgardziło obiadem, chyba bacia ja cukierkami nafaszerowałą![]()
reklama
JAKIE NAWET SIĘ PYTAM?????????no coz szkoda slow
on lubi wszystkienawet i Ty bys mu sie spodobala ;-);-);-);-)

JA TO BYM MU SIĘ PRZEDEWSZYSTKIM SPODOBAŁA

mialam na mysli napewnoJAKIE NAWET SIĘ PYTAM?????????
JA TO BYM MU SIĘ PRZEDEWSZYSTKIM SPODOBAŁA

no baaaaaaaaaaaaNo od razu lepiej :-d:-d:-d:-d
pokochać teściową to początek sukcesu w związku:-d:-d

Mama Helenki
i Aniki :D
moja jula powiedziała by na to no w końcu od tego są babcie:-d:-d:-d:-d
A bacie twierdzą to samo

Mama Helenki
i Aniki :D
Moja córa ciągle pieje zeby jej fil z wesela puszczać. Już mam dosyć w koło to samo 

reklama
Młoda poszła na ping pong ponga to komp mój 

Wpadłam do Was na chwilunię.
Ja w tamtym roku bawiłam się z Kubusiem i uczyłam go rozpoznawania kolorów sygnalizacji świetlnej.
Chyba nawet o tym pisałam tu kilka dni temu.
Efekt jest taki ,że mam bliznę na oku i na rogówce.Jak tylko potrę to się ranka otwiera i boli. Kończy się zazwyczaj na ostrym dużurze.

Wpadłam do Was na chwilunię.
Powinnaś iść do okulisty.A mnie dzisiaj wpadło coś do oka i poszłam do łazienki żeby to wyciągnąc patrze w lustro a na oku od strony ucha mam czerwoną kreskę wygląda i boli to tak jagby było rozcięte no i zaczełam grzebać w tym oku przecierać no ale nic tam nie było i nie wiem od czego to mi sie zrobiło![]()
Ja w tamtym roku bawiłam się z Kubusiem i uczyłam go rozpoznawania kolorów sygnalizacji świetlnej.
Chyba nawet o tym pisałam tu kilka dni temu.
Efekt jest taki ,że mam bliznę na oku i na rogówce.Jak tylko potrę to się ranka otwiera i boli. Kończy się zazwyczaj na ostrym dużurze.
pięknypokaże wam jakiego mam oryginalnego kotka tak zwany ptako -kot ,oraz najlepsze miejsce do spania...niestety ja sie tam nie mieszczee:-)
![]()

Kot rewelacja
A to nasza kicia podwórkowa domowa![]()
dobreŚLICZNY MOI MNIE MĘCZĄ O KOTA ALE IM POWIEDZIAŁAM ŻE JEDNEGO MAJĄ U BABCI DRUGIEGO U DRUGIEJ BABCI TRZECIEGO JA MAM PRZY NICH W GŁOWIE I JAK NARAZIE ZWIERZĄT STARCZY![]()

Podziel się: