reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdrowie i uroda

Mamusia ja w kolejne spodnie i tak nie wchodzę,bo na to mam za dużą pupę.To znaczy duża nie jest,bo mieszczę się w 38,40,ale wcześniej nosiłam 34,36 także do tego to mi daleko.Kilogramy to mi jakoś specjalnie nie przeszkadzają.Ale te straszne rozstępy:zawstydzona/y: Najgorsze,ze mi wszystkie wyskoczyły w ostatnim miesiącu,bo strasznie spuchłam.Strasznie!A na brzuchu tydzień przed porodem:wściekła/y: Naprawdę tydzień!Najgorsze jednak są dla mnie te pod kolanami:zawstydzona/y: Nigdy nie widziałam rozstępów w takim miejscu...Są okropne...Gdybym miała na tyle kaski to od razu poszłabym na zabieg usunięcia ich...
ja tez dostałam mega rozstępy, bo mocno spuchłam

reklama
Najgorsze,ze mi wszystkie wyskoczyły w ostatnim miesiącu,bo strasznie spuchłam.Strasznie!A na brzuchu tydzień przed porodem:wściekła/y: Naprawdę tydzień!

U mnie było dokładnie tak samo, cały czas w ciąży cieszyłam się, że pomimo tego, że dużo przytyłam, to problem rozstępów mnie ominął, a tu tydzień przed porodem mi się porobiły :szok::baffled::baffled:

Kurcze, to jest jedyna rzecz z której sie ciesze bo niewiedzieć czemu mimo, ze już kilka razy przezyłam wielkie skoki wagi to rozstępów prawie nie mam:-) , ale zeby tak różowo nie było to coraz wiecej popękanych naczynek na nogach i z tym dziadostwem też tylko do chirurga pasowałoby sie udać:-:)no:

MSTRUGALA a to dziwne jak dla mnie:-p Ja uważam,że okrągłe ciało,ale gładkie i jędrne jest dużo ładniejsze od chudego,ale za to całego w brzydkich rozstępach:no:

Gdybym ja miała ich trochę to pewnie też by mi nie przeszkadzały...Ale ja niestety mam ich naprawdę sporo:dry:

reklama
Agacia a nosisz jakieś majtki uciskowe na brzuszek albo pas?To zawsze pomoże żeby skóra się wchłonęła.A jak ominęły Cię rozstępy to ciesz się,że tylko ten brzuszek Ci został;-)

Do góry