gosia:)
z nadzieją w przyszłość
z tego co wiem to ma być około 1. Jak jest około 1,5 to policystyczne jajniki...Dziewczynki, ja tu tylko na sekundke z szybkim pytaniem. Jaki powinien byyc slosunek homonow LH i FHS?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z tego co wiem to ma być około 1. Jak jest około 1,5 to policystyczne jajniki...Dziewczynki, ja tu tylko na sekundke z szybkim pytaniem. Jaki powinien byyc slosunek homonow LH i FHS?
Jest mi smutno bo mam niewesołą sytuację.... Okazało się że mąż ma romans ( po 6 miesiącach małżeństwa) i wyrzuciłam go z domu..zostałam sama w 6 tygodniu ciąży...:-( Teraz już jestem w 8, bo stało się do w dzień kobiet, kiedy to wszystko odkryłam, dzień przed pierwszym USG...
świat mi się zawalił..
Strasznie mi przykro:-Jest mi smutno bo mam niewesołą sytuację.... Okazało się że mąż ma romans ( po 6 miesiącach małżeństwa) i wyrzuciłam go z domu..zostałam sama w 6 tygodniu ciąży...:-( Teraz już jestem w 8, bo stało się do w dzień kobiet, kiedy to wszystko odkryłam, dzień przed pierwszym USG...
świat mi się zawalił..
Dziewczynki, ja tu tylko na sekundke z szybkim pytaniem. Jaki powinien byyc slosunek homonow LH i FHS?
Jest mi smutno bo mam niewesołą sytuację.... Okazało się że mąż ma romans ( po 6 miesiącach małżeństwa) i wyrzuciłam go z domu..zostałam sama w 6 tygodniu ciąży...:-( Teraz już jestem w 8, bo stało się do w dzień kobiet, kiedy to wszystko odkryłam, dzień przed pierwszym USG...
świat mi się zawalił..
Dziewczynki, ja tu tylko na sekundke z szybkim pytaniem. Jaki powinien byyc slosunek homonow LH i FHS?
świat mi się zawalił..
Ja już po obiadku, wczoraj ugotowałam na 2 dni i dziś tylko odgrzałam.ja tu jestem ale cos wszystkich wywialo!!!!! pewnie obiadki niedzielne robią!!! :-) ja w sumie tez powinnam ale siedze nad moja nieszczesna inżynierką! a tak mi sie nie chce! polezalambym! kiespko sie jeszcze czuje! do tego mam dola! i roboty od h... i ciut ciut!ty Słonko lepiej sie poloż!!! milego popoludnia bez mulenia zycze!
![]()
No pewnie:-)Też myślę o obiedzie ale mam takiego lenia,v że chyba skoczy się omletem dla dziecka, małż ma rybkę z wczoraj a ja coś tam sobie wymodzę...
Kochanie właśnie myślałam o Tobie parę dni temu.Jest mi smutno bo mam niewesołą sytuację....
Twoje urodzinki?Ja Kobietki nie zaglądałam tu przez 1.5 dnia bo wczoraj miałam imprezę urodzinową) Było super. Nie wypiłam nawet piwka bo po 2 łykach odrzuciło mnie! Dziwne strasznie, tak bardzo lubiłam piwko i tak bardzo miałam na niego smaka a takie strasznie niedobre było! I @ trwał 2 dni i to nie były mocne dni - super bo się nie męczyłam
Najbardziej mnie wkurza to, że pryszczyki mnie obsypały
(
O boze, slonce moge sobie tylko wyobrazic co czujeszJest mi smutno bo mam niewesołą sytuację.... Okazało się że mąż ma romans ( po 6 miesiącach małżeństwa) i wyrzuciłam go z domu..zostałam sama w 6 tygodniu ciąży...:-( Teraz już jestem w 8, bo stało się do w dzień kobiet, kiedy to wszystko odkryłam, dzień przed pierwszym USG...
świat mi się zawalił..
Dzieki niunia. Jeszcze jedno pytanie, czyli jak LH mam 4 a FSH 4.5 ( ale w 23dc), to to cos znaczy, czy totalnie nic ?LH:FSH bliski 1, jak powyżej 1,5 to zespół polic.jajników, a poniżej 0,6 to niedoczynność...... opis hormonów na wątku o badaniach hormonalnych str pierwsza.