reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam Laski!:-)
Hanka. Przykro mi, ze @ przyszla, ale mam nadzieje ze juz sie otrzasnelas i juz wkrotce przystapisz do dziela:tak:
Laris miejmy nadzieje, ze to ,, TO'':tak:
Kevinka gratulacje!!:-)

Widze obiadowo sie zrobilo, a ja dzis na latwizne ide. Nie gotuje!Odmrazam po prostu zrazy przywiezione od Mamci, ugotuje ziemniaczki, buraczki( gotowiec), suroweczka- jablko + marchew- proscizna. Lenie sie dzisiaj, zajmuje sie soba, odpoczywam. Zasluzylam!wczoraj dopiero o 18 z pracy wrocilam i potem mielismy imprezke w domciu, wiec musialam dokonczyc gotowanko, ktore maz rozpoczal a nie potrafil skonczyc. :szok: Mialam nadzieje, ze dzis sie wyspie, ale oczywiscie o 7 rano obudzialam sie nie wiem po co i zasnac juz nie moglam!!:crazy:

Humor poprawil mi zakup biletow na koncet U2 do Cardiff! Pucha mi sie caly czas cieszy i juz chyba nic nie jest w stanie tego zepsuc!:-):-):-)

Jest mi smutno bo mam niewesołą sytuację.... Okazało się że mąż ma romans ( po 6 miesiącach małżeństwa) i wyrzuciłam go z domu..zostałam sama w 6 tygodniu ciąży...:-( Teraz już jestem w 8, bo stało się do w dzień kobiet, kiedy to wszystko odkryłam, dzień przed pierwszym USG...
świat mi się zawalił..
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wyslalam ci pw:sorry2:

[
Jest mi smutno bo mam niewesołą sytuację.... Okazało się że mąż ma romans ( po 6 miesiącach małżeństwa) i wyrzuciłam go z domu..zostałam sama w 6 tygodniu ciąży...:-( Teraz już jestem w 8, bo stało się do w dzień kobiet, kiedy to wszystko odkryłam, dzień przed pierwszym USG...
świat mi się zawalił..
Strasznie mi przykro:-:)-:)-( Po prostu świnia nie facet - przytulam cię mocno. A jak to wyszło?? Już rozumiem czemu tak mało się udzielałaś na forum... Bądź dobrej myśli - a fasolka da ci siłę zobaczysz bo mimo tego, że jest malutka zrobi dla ciebie więcej i da ci więcej niż niejeden facet, któremu brakuje krwi żeby jednocześnie obsłużyć dwa organy - mózg i to na dole... Jeszcze wróci i będzie skomlał o przebaczenie...Teraz się nie zamartwiaj bo fasolka to czuje...będzie dobrze, tak czy inaczej:happy::happy:

Dziewczynki, ja tu tylko na sekundke z szybkim pytaniem. Jaki powinien byyc slosunek homonow LH i FHS?

LH:FSH bliski 1, jak powyżej 1,5 to zespół polic.jajników, a poniżej 0,6 to niedoczynność...... opis hormonów na wątku o badaniach hormonalnych str pierwsza.

świat mi się zawalił..

Oj te facety:crazy:

Dziewczynki, ja tu tylko na sekundke z szybkim pytaniem. Jaki powinien byyc slosunek homonow LH i FHS?

widze , ze dziewczyny juz ci odpisały, ja mam stosunek Lh do FSH 1,27 , niewiecie czy u facetów tez trzeba patrzec na stosunek LH do Fska czy u niech to nie ma znaczenia? moj ma LH ponad norme i prolaktyne..

świat mi się zawalił..

o Boze ! :( jak mi przykro, jak długo znaliście sie przed ślubem? Podejrzewałas cos, były jakies symptomy? A moze wasza dzidzia zmieni jego postawe? Jestes w stabnie mu to wybaczyc?

A ja jestem przemęczona na maxxxxx-a.

M w nocy dobrze nie sypia, budzi się z bólem a ja razem z nim.

W dzień wszystko ja robię, na zakupy rowerem.

W domu słyszę tylko podaj to, podaj tamto, o kulach jeszcze dobrze chodzić nie umie.

Tylko czasu teraz na cokolwiek dla siebie brak.......

A gdzie koniec kwietnia...............

Nie mogę doczekać się kiedy będzie miał pełny gips żeby zaczął normalnie chodzić, bo teraz nie może.

Nawet na sex jestem przemęczona za bardzo:-p

ja tu jestem ale cos wszystkich wywialo!!!!! pewnie obiadki niedzielne robią!!! :-) ja w sumie tez powinnam ale siedze nad moja nieszczesna inżynierką! a tak mi sie nie chce! polezalambym! kiespko sie jeszcze czuje! do tego mam dola! i roboty od h... i ciut ciut! :baffled: ty Słonko lepiej sie poloż!!! milego popoludnia bez mulenia zycze! :sorry2:
Ja już po obiadku, wczoraj ugotowałam na 2 dni i dziś tylko odgrzałam.

Też myślę o obiedzie ale mam takiego lenia,v że chyba skoczy się omletem dla dziecka, małż ma rybkę z wczoraj a ja coś tam sobie wymodzę...
No pewnie:-)

Jest mi smutno bo mam niewesołą sytuację....
Kochanie właśnie myślałam o Tobie parę dni temu.
Bardzo mi przykro, że znalazłaś się w takiej sytuacji ale teraz najważniejsza jesteś Ty i Twoje maleństwo. Mocno przytulam.

A ja jestem po 2 krótkich drzemkach ;-) Miałam dziś ochotę na szarlotkę ale M poleciał po pyszną struclę z porzeczkami, zjadłam tylko 2 kawałki ale ciągle mnie kusi z kuchni.

Ostatnia edycja:
Ja Kobietki nie zaglądałam tu przez 1.5 dnia bo wczoraj miałam imprezę urodzinową:)) Było super. Nie wypiłam nawet piwka bo po 2 łykach odrzuciło mnie! Dziwne strasznie, tak bardzo lubiłam piwko i tak bardzo miałam na niego smaka a takie strasznie niedobre było! I @ trwał 2 dni i to nie były mocne dni - super bo się nie męczyłam:) Najbardziej mnie wkurza to, że pryszczyki mnie obsypały:((
Twoje urodzinki?

reklama
świat mi się zawalił..
O boze, slonce moge sobie tylko wyobrazic co czujesz :no: Takiego to bym chyba za jaja powiesila!!!! Z drugies strony, rozne sa sytuacje w zyciu... Siostra mojej przyjaciolki miala podobna sytuacje. Ozenili sie i po 3 (jakos tak) miesiacach malzenstwa chlopu odjebalo (delikatnie mowiac). Tez mial romans (kolezanka z pracy). Teraz sa razem, maja dzieciaka i wygladaja na szczesliwa rodzine. Okazalo sie, ze koles sobie nie radzil ze swiadomoscia bycia "uwiazanym do kogos na cale zycie". Przerazala go wizja "wiezienia". Pozniej zrozumial swoj blad i znowu sie ozenili. Chlop musial dorosnac do roli meza i tyle.
Ja pamietam na poczatku po slubie, moj m. tez sie zaczal dziwnie zachowywac. Za bardzo sie wczul w role meza, przez co sie klocilismy. Tydzien po slubie a tu inny facet. Nagle mi wyrzuty robi, ze musi sam koszule prasowac albo ze nie gotuje. WIec mu wytlumaczylam, ze chyba mu sie w dupie popie....lilo, ze chyba zapomnial z kim sie ozenil, bo ja nie zamierzam zmienic sie w kure domowa, tylko dlatego bo "umowe podpisalismy", ze bedziemy razem do konca. Jak sie nie podoba, to drzwi sa otwarte! Cytujac Rejs "nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma". Powiedzialam tez, ze szkoda ze mi nie powiedzial ze ma takiego oczekiwania w stosunku do roli jaka mam pelnicw tym zwiazku i ze chyba to nie ma sensu. Tak, czy inaczej chlop otrzezwial :-D
Mysle, ze Twoj m. tez przechodzi taki kryzys. Przejdzie mu szybko, tylko teraz kwestia tego, czy bedziesz nadal chciala z nim byc :-(
Bido, przytulam

LH:FSH bliski 1, jak powyżej 1,5 to zespół polic.jajników, a poniżej 0,6 to niedoczynność...... opis hormonów na wątku o badaniach hormonalnych str pierwsza.
Dzieki niunia. Jeszcze jedno pytanie, czyli jak LH mam 4 a FSH 4.5 ( ale w 23dc), to to cos znaczy, czy totalnie nic ? :sorry2:
Sorka za trucie dupy

Ostatnia edycja:
Do góry