reklama
Kaprycha
Fanka BB :)
Zuzia, Julka, Zofia, Oliwka i Amelka, to piekne imiona. Niestety przeraza mnie fakt, ze sa takie popularne.co do imion to miala byc Zuzia i Julia...(po mojej byłej tesciowej:-))zeby ja trafiło.....a chłopiec to napewno Kacper bo Kamila juz mam
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Powiem Ci że Larysa to całkiem ciekawie brzmi.:-)
Fakt, Daria to sliczne imie. Strasznie fajnie brzmi takie polaczenie dzwiekow
Jacha, gdyby kazdemu sie podobalo to samo, to wszyscy bysmy sie nazywali Stachu Wiertlo:-)
A przypomnialo mi sie, ze jeszcze podoba mi sie - Kornelia i Larysa
Kaprycha
Powiem Ci że Larysa to całkiem ciekawie brzmi.:-)

a ja mam w nosie ze sa popularne.....jak bedzie dziewczynka to Zuzia a chłopiec w co wątpie....bo moj ma dwie corki i twierdzi ze nie ma materiału genetycznego na syna ..no ale jakby to Kacper......ludu wciaglam paczke delicji i zagryzłam pieczarkami w occie....gdyby nie to ze niema mnie kto zapladnic to juz bym myslała ze cosik....
i nigdy nie dam dziecku na imie kuba...bo kojarzy mi sie z psem i z dziadka koniem.....zreszta co drugie dziecko to kuba...mam chrzesniaka kube...moj exelem ma syna kube.....po kamilu.....i czesto sie myli jak dzwoni......kuzynka ma kube.....normalnie bez urazy jak jak ps....na bunkrowiu
i nigdy nie dam dziecku na imie kuba...bo kojarzy mi sie z psem i z dziadka koniem.....zreszta co drugie dziecko to kuba...mam chrzesniaka kube...moj exelem ma syna kube.....po kamilu.....i czesto sie myli jak dzwoni......kuzynka ma kube.....normalnie bez urazy jak jak ps....na bunkrowiu
Ostatnia edycja:
Kaprycha
Martynka i Damian - bardzo fajne imionaTo były też moje wymarzone imiona dla dzieci, ale właśnie są za popularne. Ja sama opiekuję się Juleczką. W rodzinie już też jest Juleczka i Kuba. Mi się duużo imionek dla dzieci podoba, ale będzie Martynka w przypadku dziewczynki na 100% - mi i Mojemu bardzo się to imię podoba dla naszej przyszłej Iskierki. Mam nadzieję, że Mojemu się spodoba jakieś inne imię dla chłopczyka prócz Damianka bo mi się Damianek średnio podoba;-)

Haszitka
może kiedyś...
Było, życie i marzenia,
były śmiechy i skamlenia,
Mały Cud miał być już z nami
lecz Bóg stwierdził,
że to nie dla Mnie.
Przeznaczenia przyszedł czas,
jednym daje, innym zabiera
i w Me życie się nieładnie wkradł
dał Mi coś poważnego do przemyślenia.
Są marzenia, będą cuda,
tylko kiedy to się uda.
Dostałam list tak z daleka,
Stwórca twierdzi, ze to nie czas,
na to trza być gotowym już teraz
a Ty próbę musisz przetrwać.
Więc wystawia Mnie do sprawdzenia....
Skończ Człowiecze coś zaczął!
a spełnią się Twe najskrytsze marzenia!
były śmiechy i skamlenia,
Mały Cud miał być już z nami
lecz Bóg stwierdził,
że to nie dla Mnie.
Przeznaczenia przyszedł czas,
jednym daje, innym zabiera
i w Me życie się nieładnie wkradł
dał Mi coś poważnego do przemyślenia.
Są marzenia, będą cuda,
tylko kiedy to się uda.
Dostałam list tak z daleka,
Stwórca twierdzi, ze to nie czas,
na to trza być gotowym już teraz
a Ty próbę musisz przetrwać.
Więc wystawia Mnie do sprawdzenia....
Skończ Człowiecze coś zaczął!
a spełnią się Twe najskrytsze marzenia!
ewelaa
Cześć dziewczyny, co słychać, fasolki już w brzuszkach? Ja się dalej zastanawiam nad tym moim wykresem, dziś mój 31 dzień cyklu, tempke rano miałam 37. Z cyklu niby wynika, że okres powinnam dostać wczoraj a dalej go nie mam, a z tego nieszczęsnego wykresu, że dopiero jutro. Nie rozumie tego. No ale mam nadzieje, że z czasem się podszkole. Pozdrawiam :-)
reklama
Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
Dzieki Dziewczynki!!
Fakt, Daria to sliczne imie. Strasznie fajnie brzmi takie polaczenie dzwiekow
Jacha, gdyby kazdemu sie podobalo to samo, to wszyscy bysmy sie nazywali Stachu Wiertlo:-)
A przypomnialo mi sie, ze jeszcze podoba mi sie - Kornelia i Larysa
Nigdy bym nie pomyslala ze moje imie tak moze sie podobac.Powiem szczerze,ze jak bylam mala,to bylam zla na rodzicow,ze mi dali tak na imie,bo mialam byc Natalka,ale z wiekiem coraz bardziej mi sie podoba.
Podziel się: