wiktoria12
Mama i żona :)
A bo sie rozpisałam o tej francyjuz widzę że jesteś ale długo nie pisałaś więc myślałam że sobie poszłaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bo sie rozpisałam o tej francyjuz widzę że jesteś ale długo nie pisałaś więc myślałam że sobie poszłaś

tak jak piszesz nie dorosła do roli matki bo sama jest jeszcze dzieckiem.Niestety na dziecku to się będzie odbijać.

:-)

leda- pies teściowej.

:-):-):-):-)A ja sobie teraz zupke Vifona zrobiłam

Ta z torebki co sie zalewa wodą Vifon to nazwa firmy a zupka to rosołekco to za zupa????? pierwsze słyszę![]()
No to brawa dla Oliwki zobaczysz jeszcze troche i będzie nawijała tak jak moja Martyna co nonstop mówi nie mówi tylko wtedy jak spi a tak to bezprzerwy![]()

aha to juz wiem :-) smacznegoTa z torebki co sie zalewa wodą Vifon to nazwa firmy a zupka to rosołek