reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
apetytu nie ma z pewnoscia przez chorobe,tylko to picie mnie martw.ona nigdy duzo nie pila ale wczoraj nic,tylko w sumie 3 butelki kaszy i troche rosolu:-(
moze dzis bedzie lepiej

Dobrze, że cokolwiek przyjmuje :tak:
Nieźle sobie dałaś radę z tą temperaturą :szok: Ja to bym pewnie wylądowała w szpitalu...:baffled:

Joanna to czemuu masz taki nick skoro jestes Wiola?:-)
A Wojtek to faktycznie nielze musial Was nastraszyc.nie zazdroszcze.psychologz pewnoscia cos pomoze albo doradzi

jakis pomysl na obiad??????

Weronika ma mniejszy apetyt a do tego jak na zlosc nie chce nic pic.zadna sila w nie nie moge nic wlac:crazy:
Mam na drugie Joanna ;-) i wolę to imię bardziej niż Wioletta jakoś mi nie pasuje :-p z moim imieniem wiąże sie pewna anegdota Jak moja mama mnie urodziła to jej siostra a moja ciocia ponoc dośc szybko szla do szpitala odwiedzić i miała wlaśnie ta ciocia imię jakies dla mnie ale nie wioletta :no: i wyobrazcie sobie ze zapomniala i do taj pory nie pamięta ciocia co to za imię a Wioletta bo pierwsze co im przyszło do głowy to ulubiona śpiewaczka Wioletta Villas i stąd moje imie a Joanna bo urodziłam sie w Joanny a Michalina to imię internetowe ;-) A do Wojtka to już nie wiem jak mówić :zawstydzona/y::-( ja mam na obiad pulpety i chyba zrobie kopytka a i buraczki mam a starszaki mają obiad w szkole no i kurczaka mam jeszcze gotowanego z rosolu :tak:
Anabuba zdrówka dla Weroniki :tak:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:-D:-D:-D a to niespodzianka co? jestem w domu i mogę wejść na bb:-):-):-):-):-) a to dlatego, że idę z Misią na echo serca:-( i wzięłam sobie dzień urlopu
Trochę poczytam co napiałyście, ale pewnie nie wszystko bo strasznie tego duuuuuuuuuuuużo:szok::szok::szok::szok:

Dobrze, że cokolwiek przyjmuje :tak:
Nieźle sobie dałaś radę z tą temperaturą :szok: Ja to bym pewnie wylądowała w szpitalu...:baffled:

dzieki.jakby oklady nie zadzialaly to pewnie bym jechala do szpitala.ale wiem ze grunt to zimna krew w takich sytuacjach i spokoj bo dziecko przeciez wyczuwa nastroj mamy i byloby gorzej

Cześć dziewczyny:-D:-D:-D a to niespodzianka co? jestem w domu i mogę wejść na bb:-):-):-):-):-) a to dlatego, że idę z Misią na echo serca:-( i wzięłam sobie dzień urlopu
Trochę poczytam co napiałyście, ale pewnie nie wszystko bo strasznie tego duuuuuuuuuuuużo:szok::szok::szok::szok:

witaj kochana:-D:-D:-D:-D
dawno Cie nie było i milo Cie widziec:-)
na ktora lecicie?

reklama
Do góry