reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Joanna mam cie w znajomych tylko ciągle zapominam kto jest kim:-D:-D
Mama Helenki ja już jej mówiłam bo przeciesz tak dalej byc nie moze zeby mama wszystko robiła a ona nic a chodzby dlatego ze nie płacą żadnych rachunków ja mysle ze poprostu jest za dobrze.
A moja Martynka przebiera sie już którys raz z koleji odkąt sie sama nauczyła ubierac to sie tylko przebiera a ile złosci sie przy tym jak czegos nie może:-D:-D

Witam sie i ja;)
Paulina juz w szkole,mala jak usnela o 22 to o 6zjadla kasze w pol snie i dalej spi.u nas tez pogoda nieciekawa.narzie nie mapa,ale pochmurno i nielze wieje,dobrze zenie musze isc po Paulinedzisiaj,tylko musze pamietam zeby niedlugo zadzwonic umowic Weronike do lekarza.ma stan podgoraczkowy,ale poje zeby na uszy nie przeszlo z tego gardla.

skąd ja to znam mój gra w grę przeglądarkową to dopiero pożeracz czasu i ciągle są o nią kłótnie:tak:
oglądalismy film po raz 3 go widziałam i znów ryczałam jaj bóbr :zawstydzona/y:
"między niebem a piekłem" niesamowity fil wzruszający bardzo

[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]
fajny film:-)
a widzialyscie film "Doma nad jeziorem" z Sandra Bulock i Keanu Reavesem?polecam:-)

i ja znów ostatnia dzień zamykam :-D:-D:-D
Idę już do łózeczka,bo cała mokra jestem.
Właśnie wyszliśmy z wanny.Oj się działo !!!!:-)
dobranoc dziewczynki.

to fajnie:-)widac efekty bo jeszcze spisz:-D

a tu odnosnie poprawnego zapinania pasow bezpieczeństwa:-)
tak na poprawe nastroju

Załączniki

• pic05436.gif
    pic05436.gif
    73,4 KB · Wyświetleń: 27
Joanna to czemuu masz taki nick skoro jestes Wiola?:-)
A Wojtek to faktycznie nielze musial Was nastraszyc.nie zazdroszcze.psychologz pewnoscia cos pomoze albo doradzi

jakis pomysl na obiad??????

Weronika ma mniejszy apetyt a do tego jak na zlosc nie chce nic pic.zadna sila w nie nie moge nic wlac:crazy:

reklama
Do góry