Anabuba
czarownica mroźnego lądu
a ja ide ogladac chirurgowi bo mam najwnowszy odcinek i spac.do jutra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój M poszedł spać naburmuszony bo sie wkurzył że siedzę sobie do takiej godziny a on nie mógł sobie zagrać.
Wiecznie w te gry by chciał grać.A jak raz ma sobie odpuścic to już wielka tragedia.

[/URL]Oj no to sie musiało dziać no to Mężowi sie opłacało czekać na ciebiei ja znów ostatnia dzień zamykam
Idę już do łózeczka,bo cała mokra jestem.
Właśnie wyszliśmy z wanny.Oj się działo !!!!:-)
dobranoc dziewczynki.

No nic uciekam bo narazie i tak tu nikogo nie ma bo wszystkie śpicie

Zuzia szykuje sie do szkoły Wojtek wczoraj nam zrobił numer nie wiadomo kiedy wyszedl z domu i poszedl do mojej mamy bo sie na nas obraził
Fakt ściełam sie z mężem ale zadne z nas na niego nie krzyczalo ani nic tka tylko troche inaczej ze soba rozmawialismy a Wojtkowi odwalilo i zabrał sie i poszedł Dziś ma na 11.40 do szkoły mam nadzieję ze zdązy przyjśc po teczke z książkami Gabi pobudkę zrobil o 6.30 jak mąż wychodzil do pracy .Wogole trudno dotrzeć w jaki kolwiek sbosob do Wojtka ja ma w piątek egzamin i po egzaminie ide umówić go do psychologa bo tak dalej być nie może 
dobrze ze moja mam niedaleko mieszka ale po drodze są dwa skrzyżowania
nie wiem czemu tak zrobił

Witaj no własnie nie było dużo nas wczoraj no wkoncu niedziela.
A jak ty sie czujesz!

Dzidzia zdrowa
Cera mi się poprawiła, nie wygladam jeszcze jak wieloryb
Pełnia szczęścia

Nie dopaliła się rano, brrr
Poradź mamie niech nie da sobie wejść na głowę, chciała być dorosła to ma...