reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mój M poszedł spać naburmuszony bo sie wkurzył że siedzę sobie do takiej godziny a on nie mógł sobie zagrać.
Wiecznie w te gry by chciał grać.A jak raz ma sobie odpuścic to już wielka tragedia.

skąd ja to znam mój gra w grę przeglądarkową to dopiero pożeracz czasu i ciągle są o nią kłótnie:tak:
oglądalismy film po raz 3 go widziałam i znów ryczałam jaj bóbr :zawstydzona/y:
"między niebem a piekłem" niesamowity fil wzruszający bardzo

[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]

i ja znów ostatnia dzień zamykam :-D:-D:-D
Idę już do łózeczka,bo cała mokra jestem.
Właśnie wyszliśmy z wanny.Oj się działo !!!!:-)
dobranoc dziewczynki.

Ja pierwsza my już pobutke mieliśmy o 5:30 bo oczywiście Martynka na bajki chciała iść i musiałam iść jej włączyć na o przy tym Kamilka mi obudziła no ale wstaliśmy z łóżka o 6:30.No i po sniadanku jestesmy a pogoda zła ciągle snieg pada i po mojich czystych oknach niema śladu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No nic uciekam bo narazie i tak tu nikogo nie ma bo wszystkie śpicie:-D

Witam po weekendzie :tak:

Ale wymordowqałam się tym nocowaniem u mamy :szok:

Zajrzałam wczoraj wieczorem do was, ale M coś zaczął marudzić przy kompie i tylko zdążyłam poczytać...

Helena zrobiła pobudkę o 6, M się nią zajął ale i tak mnie obudzili, jakas niedospana jestem:baffled:

Idę jakąś kawkę sobie zafundować :rofl2:

Witam poniedziałkowo:tak: Zuzia szykuje sie do szkoły Wojtek wczoraj nam zrobił numer nie wiadomo kiedy wyszedl z domu i poszedl do mojej mamy bo sie na nas obraził :szok: Fakt ściełam sie z mężem ale zadne z nas na niego nie krzyczalo ani nic tka tylko troche inaczej ze soba rozmawialismy a Wojtkowi odwalilo i zabrał sie i poszedł Dziś ma na 11.40 do szkoły mam nadzieję ze zdązy przyjśc po teczke z książkami Gabi pobudkę zrobil o 6.30 jak mąż wychodzil do pracy .Wogole trudno dotrzeć w jaki kolwiek sbosob do Wojtka ja ma w piątek egzamin i po egzaminie ide umówić go do psychologa bo tak dalej być nie może :crazy::no: dobrze ze moja mam niedaleko mieszka ale po drodze są dwa skrzyżowania :baffled: nie wiem czemu tak zrobił :baffled:
Wiktoria sprawdz czy masz w znajomych Wiolettę z Kielc to ja ;-)
Idę zrobie sobie sniadani może uda sie zjesć no i jakąs kawkę chyba trzeba wypic ide dac buziaka Zuzi bo wychodzi juz do szkoły :tak:

Witaj no własnie nie było dużo nas wczoraj no wkoncu niedziela.
A jak ty sie czujesz!

Witaj Wiktoria :tak:
Jeśli chodzi o ciąże, dziękuje wszystko gra :tak:Dzidzia zdrowa:tak: Cera mi się poprawiła, nie wygladam jeszcze jak wieloryb :rofl2: Pełnia szczęścia:-D

A tak poza tym znowu złapałam katar :baffled:

Musiałam polecieć do pieca do piwnicy :baffled: Nie dopaliła się rano, brrr

Czytałam o tej twojej bratowej :szok: Poradź mamie niech nie da sobie wejść na głowę, chciała być dorosła to ma...

reklama
Witam po nieusprawiedliwionej nieobecności.

Matko mam 11 stron do nadrobienia, oczywiście tych 40-postowych. Masakra, nie wiem jak ja to zrobię.:-)

Weekend zwariowany. Najpierw wprosili mi się na obiad, jak już w końcu sobie poszli wyciągnęłam nogi zeby odpocząć i dzwonek do drzwi. No ( zbyt wielu ) znajomym przypomniało się , że mój Piotruś miał urodziny. W niedzielę chorowałam,nie przez kaca, bo nawet dużo nie wypiłam ( dziecko w domku ) ale z niewyspania. Jak położyłam się po 5 to o 7 mała zrobiła pobudkę. Głowa mi pękała. No tak, ale albo balujesz, albo śpisz.:-)

Ide troszkę poczytać, bo w telegraficznym skrócie to się raczej nie da, co?

Do góry