hej poniedzialkowo!Kurcze jak ten czas szybko zapitala

Weekandzik minął szybko,nawet nie miałam kiedy i jak wejść na BB,bo nie było nas w domku...w sobotę pojechaliśmy wkońcu do znajomych,M wypił 3 browarki,więc byłam driwerem

za to Miki był bardzo grzeczny i nie marudził,mimo że nie było popołudniowej drzemki,za to padł po kąpieli i spał 8 godzin i obudził się dopiero po4

To samo było dzisiaj w nocy,obudzil się dopiero o 4:30

A wczoraj byliśmy u teściów na obiedzie i o mały włos a pokłóciłabym się z teściówką

Ale ugryzłam się w jęzor

A wieczorem był u nas szwagier i został na noc i było fajnie i sympatycznie...a teraz Miki leży na podłodze i walczy z żabą i chyba już się znudził
Moli dobrze że ugryzłas się w język choć mnie to zawsze cięzko i zawsze gadam to co myśle i często na tym źle wychodzę.

DZIEWCZYNY JA MAM OCHRANIACZ NA SZCZEBELKI TYLKO TAKIE DO POLOWY
ZA OLIWI GLOWKA I DO RACZEK ABY SOBIE ICH NIE WLOZYLO ALBO ABY SIE GLOWKA NIE UDERZYLA ALE MARTWIE SIE O JEJ NOGI BO ZACZELA WKLADAC JEJ MIEDZY SZCZEBLE NA SNIE
I PRZEZ TO TEZ POL NOCY NIE SPALAM BO BALAM SIE ZE ZLAMIE SOBIE NOZKE NORMALNIE MAM JAKIEGOS SCHIZA moze ona sobie zrobic krzywde w tym lozeczku ?
Dorotko ja mam ochraniacze na całe łóżeczko ale z jednej strony zupełnie odpiełam bo musze widzieć Jaguśke ze swojego łóżka i podawać smoczek,choć ona sama go szuka głową i sie tak kręci że często ląduje jej głowa przy szczebelkach ale mama zawsze jest blisko w pogotowiu i Jagna sama sobie krzywdy nie zrobi.
Z K póki co spoko stara się chłopak bardzo.Czas pokaże...
Paptaga odpiszę ci później wieczorkiem od nośnie tych koni jak K wróci.
Butki czerwone sexi

Takie obcasy są bardzo wygodne.
Dziewczyny my pojechaliśmy w czoraj z Jaguśką do aquaparku noi dupka blada Jaguśka była przerażona i płakała bardzo.Nie chciała ani do baseniku dla dzieci ani do Jacusi ani do solanki, poszliśmy ją uspokoić do przebieralni uspokoiliśmy i juz nie płakała ale co próbowaliśmy do wody wielki płacz i przerażenie a w wannie sie tak cieszy.Myśle że dla niej za dużo wrażeń wielki szum dużo ludzi i ona się bała.Mój mały dyduś. Noi już nie będziemy chodzić z nią na basen póki nie zacznie chodzić jakby basen był bliziutko to byśmy podejmowali próby ale tak trzeba było jechać te 50km.Noi mam na zbyciu paczke pampersów do pływania od 7-12 kg,któraś może zainteresowana??
Trochę mi przykro z powodu tego baseniku no ale trudno.
Na basenie zagadała mnie babka ile Jagna ma a ja mówie że prawie 6 mies a ona mówi że b mała bo jej wnóczek ma 3 mies i wygląda gabaretowo identycznie i pyta ile waży aja mówie że 7kg a ona że tamten waży 6,5 kg dlatego podobny ale jak się urodził to ważył 3,5 kg czyli o kg więcej od Jagny.Ale faktycznie ona jest drobniutka na zdj tego nie widać bo zdj z bliska ale takie maleństwo jeszcze z niej
A my wieczorkami z K poginamy w chińczyka heheh taka gra a potrafi wciągnąć niestety ciągle przegrywam

)
Ja dziś planuje wysprzątać całe mieszkanie ale nie wiem czy Jagunia mi na to pozwoli

Buziak