reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Dorotko a masz pod prześcieradełkiem ceratkę albo prześcieradło z gumą pod spodem????

Kaka chętnie ;-) ... o włosy to i ja muszę umyć.
No i już po 9.00 ... właśnie leci jakiś helikopter ... pewnie ratowniczy ... o tak.
Znów jakiś wypadek :no:

reklama
Witam i ja poniedziałkowo.
Wczoraj prawie całą przespałam ;-) Sebcoi obudził się po 5.00 nakarmiłam go i buszował do 10.30 ... później padł przy cycku a ja razem z nim i spaliśmy do 13.20
Obiadek i ... niedziela zleciała :-(
Wieczorkiem wzięłam się w końcu za tą góóóóóóóóóóręęęęęęęęęęę prasowania.
Ufff ...

Pogoda :baffled::baffled::baffled: wieje, pada i tak na przemian :crazy:
Tylko w łóżeczku bym leżała.
NO TAK POGODA TAKA ZE TYLKO W ŁÓZECZKU LEŻEC
A co oni ze swoim mieszkaniem zrobili ?Moze oni tylko tam na jakis czas i zaniedlugo zas bedziesz miala ich kolo siebie ?Nie dziwie sie bratowej ze juz glowkuje co i jak :-DTo daleko oni teraz mieszkaja od Ciebie ?
niby nie daleko bo 15 km ale to takie wypizdziewo ze szok:baffled::baffled::baffled: a mieszkanko beda sprzedawac no chyba ze nie wytrzymaja nawet kilku dni i wroca:-p
14 dni chyba co??;-)

A co do powrotów - takie jest kuźwa życie. Ja chętnie bym wróciła na część etatu do pracy ale M nie chce o tym słyszec. A bo kasy mniej, a bo sie do niczego nie liczy...Jak mnie zwolnią to nie będzie problemu tfhuuuuu tfhhuuuuuu odpukac.

Pojechaliśmy w sobote do teściówki. Tesciówka miała 1 zmiane więc obiecałam zająć sie obiadem. Spakowałam wszystkie rzeczy Hanki, to co było potrzebne na obiad, wyszykowałam małą i siebie. M w tym czasie szykował siebie i poszedł kupić sobie skarpetki na rynek - nie było go 2 h:szok:. Wiecie jakie to szykowanie jak co chwila się biego do dziecka...ale nic to. Jesteśmy u teściówki i M chciał zrobic zdjecie. I sie okazało, że jak to stwierdził M: zapomniałam wziaść aparatu. fotograficznego:angry: Bo kużwa mało na głowie miałam ehhh
Karola a mi powiedział (widzielismy sie na rynku) ze ty kawkujesz i serial oglądasz:-p:-D:-D:-D:-D

A ja dziś wysłaąłm wniosek do przedszkola dla Laury wybrałam 3 placówki ciekawe czy ja gdziesz przygarna:-p

CZesc dziewczyny wrocilismy z badan i od lekarza. Tak wymeczyli Antosia ze na pobraniu płakałam razem zim dopiero 4 pielegnarka dałą rade mu pobrac 3 wczesniesze tylko go meczyłi i wierciły iglami. Maz sie zdenerwował i zaała kierownika przychodni i powiedział ze albo mam pobierac pielegnarka tora ptrafi anie zeby sie uczyc na 5 miesiecznym dziecku. Ja ryczłam mały ryczał teraz zasnał i przez se szlocha koszmar.

Co do meza to rano wstał i przepraszał ze nerwowy . Jutro wylatuje do Francji znowu na 4 dni koszmar.

A co okresu nie mam i boe sie zrobic test chyba wole myslec ze moze dostane. Poukładałam sobie wszystko . W NASTEPNY PONIEDZIAŁEK DO PRACY.

WCZORAJ JESZCZE POZARŁAM SIE Z TESCIOWA BO SKOCZYŁA NA MNIE ZE IDE DO PRACY ZE MYSLE TYLKO O SOBIE ZE DZIECKO POWINNO BYC Z MATKA A NIE Z BABCIA ITP................... ZE MAZ DUPA ZE MI POZWALA WRACAC DO PRACY.:wściekła/y:

Agamir dopiero doczytałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: to kiedy TESCIK:-p:-p:-p:-p A tak zartem mówiąc ja za was wszystkie mam @ co mi się kończy po kilku dniach znów mam!!!!!!!! kofana SPIRALKA:((

A ja siedze i pisze do M po Hiszpańsku (takie tam zwroty) niech sie chłopina wysili i sobie tłumaczy:rofl2::rofl2::rofl2: nie ma to tamto ze mna lekko nie jest:-D:-D:-D

Magda jak się spiralka sprawuje ja tez o niej myśle w końcu dostałam okres po 3,5 tyg.Mam taki nieregularny że szook.

Dziewczyny, dzis już nie poczytam głównego - szalony weekend za nami. W sb basen, a potem imieniny u taty i zostaliśmy u nich na noc, bo M. popił z moim bratem i tatą. Dziś spacer i dopiero po 17.00 w domu, a o 18.00 już po nas znajomi przyjechali i do nich pojechaliśmy i wrócilismy późno, Marika marudziła, bo była padnięta... Ja już też ledwo żyję....

Późne uściski... i do rana, postaram się nadrobić.

Kate to miałaś dni,super takie zajete ale weekend przez to krótki.

Czesc dziewczyny my juz nie spimy od 5 zaraz zbieramy sie na adaia i do lekarza. Odezwe sie potem. @ dalej brak. A co do tego czy sie ciesze to nie wiem bo najpierw chcialam bardzo 2 a teraz chyba raczej nie

Agamir życzę by było tyle kreseczek ile sobie życzysz:)

hej poniedzialkowo!Kurcze jak ten czas szybko zapitala:szok::szok:Weekandzik minął szybko,nawet nie miałam kiedy i jak wejść na BB,bo nie było nas w domku...w sobotę pojechaliśmy wkońcu do znajomych,M wypił 3 browarki,więc byłam driwerem:wściekła/y:za to Miki był bardzo grzeczny i nie marudził,mimo że nie było popołudniowej drzemki,za to padł po kąpieli i spał 8 godzin i obudził się dopiero po4:szok::szok:To samo było dzisiaj w nocy,obudzil się dopiero o 4:30:szok::szok: A wczoraj byliśmy u teściów na obiedzie i o mały włos a pokłóciłabym się z teściówką:crazy:Ale ugryzłam się w jęzor:baffled:A wieczorem był u nas szwagier i został na noc i było fajnie i sympatycznie...a teraz Miki leży na podłodze i walczy z żabą i chyba już się znudził:baffled:

Moli dobrze że ugryzłas się w język choć mnie to zawsze cięzko i zawsze gadam to co myśle i często na tym źle wychodzę.

:tak:
DZIEWCZYNY JA MAM OCHRANIACZ NA SZCZEBELKI TYLKO TAKIE DO POLOWY
ZA OLIWI GLOWKA I DO RACZEK ABY SOBIE ICH NIE WLOZYLO ALBO ABY SIE GLOWKA NIE UDERZYLA ALE MARTWIE SIE O JEJ NOGI BO ZACZELA WKLADAC JEJ MIEDZY SZCZEBLE NA SNIE
I PRZEZ TO TEZ POL NOCY NIE SPALAM BO BALAM SIE ZE ZLAMIE SOBIE NOZKE NORMALNIE MAM JAKIEGOS SCHIZA moze ona sobie zrobic krzywde w tym lozeczku ?

Dorotko ja mam ochraniacze na całe łóżeczko ale z jednej strony zupełnie odpiełam bo musze widzieć Jaguśke ze swojego łóżka i podawać smoczek,choć ona sama go szuka głową i sie tak kręci że często ląduje jej głowa przy szczebelkach ale mama zawsze jest blisko w pogotowiu i Jagna sama sobie krzywdy nie zrobi.
Z K póki co spoko stara się chłopak bardzo.Czas pokaże...

Paptaga odpiszę ci później wieczorkiem od nośnie tych koni jak K wróci.

Butki czerwone sexi:)Takie obcasy są bardzo wygodne.

Dziewczyny my pojechaliśmy w czoraj z Jaguśką do aquaparku noi dupka blada Jaguśka była przerażona i płakała bardzo.Nie chciała ani do baseniku dla dzieci ani do Jacusi ani do solanki, poszliśmy ją uspokoić do przebieralni uspokoiliśmy i juz nie płakała ale co próbowaliśmy do wody wielki płacz i przerażenie a w wannie sie tak cieszy.Myśle że dla niej za dużo wrażeń wielki szum dużo ludzi i ona się bała.Mój mały dyduś. Noi już nie będziemy chodzić z nią na basen póki nie zacznie chodzić jakby basen był bliziutko to byśmy podejmowali próby ale tak trzeba było jechać te 50km.Noi mam na zbyciu paczke pampersów do pływania od 7-12 kg,któraś może zainteresowana??
Trochę mi przykro z powodu tego baseniku no ale trudno.

Na basenie zagadała mnie babka ile Jagna ma a ja mówie że prawie 6 mies a ona mówi że b mała bo jej wnóczek ma 3 mies i wygląda gabaretowo identycznie i pyta ile waży aja mówie że 7kg a ona że tamten waży 6,5 kg dlatego podobny ale jak się urodził to ważył 3,5 kg czyli o kg więcej od Jagny.Ale faktycznie ona jest drobniutka na zdj tego nie widać bo zdj z bliska ale takie maleństwo jeszcze z niej:)

A my wieczorkami z K poginamy w chińczyka heheh taka gra a potrafi wciągnąć niestety ciągle przegrywam:))

Ja dziś planuje wysprzątać całe mieszkanie ale nie wiem czy Jagunia mi na to pozwoli:)
Buziak

Agamir biedny Antos:-:)-:)-( Z tym testem to moze lepiej zrób:-p A tesciowa nie z tej epoki chyba:eek::eek::eek::eek:

oj czarna mowie ci koszmar z jej pogladami . a wczorja wpieniła mnie okropnie . zazdrosna ze to moja mama a nie ona bedzie sie opiekowac Antonio. nie po to studiowałam tyle lat i walczyłam o to co mam zey to teraz stracic. Anonio i tak i tak pojdzie do przedszkola dwujezycznego a co ja bede wtedy robic nie wroce do ministerstwa bo juz nie bede pamietac zadnej ustawy.

mały ma raczki w plastrach i dalej szlocha. a ja dalej płacze .

a testu sie boje ijuz

Agamir ech teściówka niezła - zazdrosna i tyle.
Pewnie wracaj do pracy.

Ogarnęłam chałupkę i mały marudzi - qrcze na rączkach najlepiej jest :baffled:

Karola a mi powiedział (widzielismy sie na rynku) ze ty kawkujesz i serial oglądasz:-p:-D:-D:-D:-D

A ja dziś wysłaąłm wniosek do przedszkola dla Laury wybrałam 3 placówki ciekawe czy ja gdziesz przygarna:-p

Poniekąd to prawda. Jak wychodził to jeszcze leżałam w wyrku i piłam kawke...ale wiesz jak to z z dzieckiem. Co chwila wyłaziłam: a to kupa, a to pić...tak więc się naodpoczywałam, ze hej.
A co do przedszkola...ja bym w przyszłości chciała dać do tego koło mnie. Było by blisko:tak:

CZesc dziewczyny wrocilismy z badan i od lekarza. Tak wymeczyli Antosia ze na pobraniu płakałam razem zim dopiero 4 pielegnarka dałą rade mu pobrac 3 wczesniesze tylko go meczyłi i wierciły iglami. Maz sie zdenerwował i zaała kierownika przychodni i powiedział ze albo mam pobierac pielegnarka tora ptrafi anie zeby sie uczyc na 5 miesiecznym dziecku. Ja ryczłam mały ryczał teraz zasnał i przez se szlocha koszmar.

Co do meza to rano wstał i przepraszał ze nerwowy . Jutro wylatuje do Francji znowu na 4 dni koszmar.

A co okresu nie mam i boe sie zrobic test chyba wole myslec ze moze dostane. Poukładałam sobie wszystko . W NASTEPNY PONIEDZIAŁEK DO PRACY.

WCZORAJ JESZCZE POZARŁAM SIE Z TESCIOWA BO SKOCZYŁA NA MNIE ZE IDE DO PRACY ZE MYSLE TYLKO O SOBIE ZE DZIECKO POWINNO BYC Z MATKA A NIE Z BABCIA ITP................... ZE MAZ DUPA ZE MI POZWALA WRACAC DO PRACY.:wściekła/y:

Biedny Antonio (jak bedzie przystojny jak Banderas to sie nie odpędzisz od synowych;-))
To już w następny poniedziałek - szok:szok:
Ja mam złotą teściową. Chyba wygrałam ją na loterii.:-D
Nie dziwie sie też ze Twój M poddenerwowany jak mu tak matka mówi...

A my wieczorkami z K poginamy w chińczyka heheh taka gra a potrafi wciągnąć niestety ciągle przegrywam:))
Ja też uwielbiam gry planszowe ale nie ma kto ze mną grac;-(
oj czarna mowie ci koszmar z jej pogladami . a wczorja wpieniła mnie okropnie . zazdrosna ze to moja mama a nie ona bedzie sie opiekowac Antonio. nie po to studiowałam tyle lat i walczyłam o to co mam zey to teraz stracic. Anonio i tak i tak pojdzie do przedszkola dwujezycznego a co ja bede wtedy robic nie wroce do ministerstwa bo juz nie bede pamietac zadnej ustawy.

mały ma raczki w plastrach i dalej szlocha. a ja dalej płacze .

a testu sie boje ijuz

Jak jesteś poddenerwowana to lepiej nie rób. Nie potrzebne Ci dodatkowe emocje. Może utul małego do snu. Jak się obudzi będzie napewno lepiej.

Ja po prysznicu, śniadanku, porządkach...ehh przydały by sie już takie porządne porządki, a nie tylko takie z wierzchu. Mama będzie w czwartek to moze okna pomyje;-)

reklama
Do góry