Cześć dziewczynki
) dzisiaj miałam pracowity dzień
) właśnie skończyłam prać , prasować i gotować obiadek
) weszłam na chwilkę was podglądnąć i nadrobić zaległości, a później muszę się w końcu wziąść za naukę makro bo w sobotę poprawka a ja jeszcze nie zerknęłam nawet na materiały
(( A do tego mam w tym roku obronę a jeszcze nawet nie mam spisu treści pracy mgr
(( straszne zaległości
((
@ dalej nie ma już 6 dni spóźnienia, idę dzisiaj na zakupy więc jak będę przechodziła koło apteki to kupię teścik
) korci mnie żeby jutro zrobić
)
@ dalej nie ma już 6 dni spóźnienia, idę dzisiaj na zakupy więc jak będę przechodziła koło apteki to kupię teścik
z tego co mi sie wydaje to chyba nie
wiec jak smiesz pisac ze ja mimo tego co uslyszalam z ust mojego M nadal staram sie o dzidzie 
moze to przez tate ktory sie nie mieszal do wychowania nas ... nie wiem moze fakt na czasy w jakich bylismy mali (bylo nas 3) bylo im ciezko! az mi przykro jak jej czasem poslucham ... rodzice oboje byli wychowaniu w starym stylu oboje ze wsi gdzie dzieci z reguly robilo sie dla darmowej sily roboczej ... i oni chyba z mysla zeby mial sie nimi kto zajac na starosc! nie widze w mojej mamie tego co my tu na wzajem przezywamy! nie ma tego pragnienia i milosci ............. czy to dlatego ze za latwo przychodzila ciąża??? nie wiem...:-(
żeby nam się wszystko poukladalo.
:-)