ewelaa
Fanka BB :)
DOKŁADNIE :-) tylko jak narazie ten prezencik nie chce się pojawić, ale mam nadzieje, że wkrótce się pojawi :-)SUUUUUPER :-) to chcecie sobie zrobić prezent ślubny:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DOKŁADNIE :-) tylko jak narazie ten prezencik nie chce się pojawić, ale mam nadzieje, że wkrótce się pojawi :-)SUUUUUPER :-) to chcecie sobie zrobić prezent ślubny:-)
Sto lat kochana,dużo zdrówka i spełnienia marzeń ci życzę a szczególnie tego najważniejszego małej fasoleczki.Jestem trochę dzisiaj zła... zwłaszcza na mojego M.Mam dzisiaj urodzinki
a on do tej pory nawet nie zauważył....![]()
((
Jedynie siostra złożyła mi życzenia, no bo przecież jest moją siostrą bliźniaczką i mamy urodziny w tym samym dniu![]()
))
Ale jak ten mój M. nie będzie pamiętał (chociaż wczoraj wspominałam co nieco o tym ) to chyba od jutra będzie sobie wszystko robił sam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kochana musisz udać się do lekarza niestety.Ja w tamtym tygodniu przechodziłam podobną sytuacje okres mi się spózniał jak nigdy w życiu testy negatywne i okazalo się że po nie pękniętym pęcherzyku Graffa na jajniku zrobil się torbiel.Po 37 dniach cyklu wczoraj dostałam @ co będzie dalej nie wiem martwię się czy uda mi się zajsc w ciążę.Wszystko wyjaśni się za kilka dni po kolejnej wizycie u lekarza czy to cudo zniknęło.Cześć.
Dziś mija 40 dzień cyklu,a okresu brak.Robiłam test ciążowy w 36 i 39 dniu cyklu i wynik negatywny.Sama nie wiem co mam o tym myśleć.Podbrzusze już tydzień chwilami mi pobolewa,kłuje (a szczególnie po jakimś wysiłku,choć nie zawsze!).
Wybieram sie oczywiście do lekarza,ale to niestety dopiero zakilka dni.
Jestem zupełnie zdezorientowana,bo nigdy jeszcze mi się okres niespóżniał tak długo.A cykle miałam średnio 30,czasem 34 dniowe.
Czasem podbrzusze bolało mnie tak w środku cyklu (na owulacje),albo przed okresem. Ale także przy pierwszej ciąży też miałam takie bóle.
Dodam jeszcze,że w listopadzie po pół roku brania odstawiłam Diane35-i po odstawieniu okres miałam jak w zegarku.
Nie mam jak na razie żadnych innych objawów,oprócz tych wyżej wymienionych.
Choruje na nadczynność tarczycy od kilku lat.Obecnie jestem na etapie powolnego odstawiania tabletek("thyrozol 5" biorę po pół tablertki).
Pozdrawiam.
z tym mgr z historii to ja bym się nie wypuszczała przed szereg bo były to studia uzupełniające po licencjacie z angielskiego i w zakresie studiów europejskich tak że historii to ja tam niewiele miałam ale mgr historii jest:-):-) i potem z angielskiego...Gosia: jestes magistrem historii. Ja własnie kończe historię
Pisze magisterkę o propagandzie w prasie kobiecej w latach 50-tych.
Kochana musisz udać się do lekarza niestety.Ja w tamtym tygodniu przechodziłam podobną sytuacje okres mi się spózniał jak nigdy w życiu testy negatywne i okazalo się że po nie pękniętym pęcherzyku Graffa na jajniku zrobil się torbiel.Po 37 dniach cyklu wczoraj dostałam @ co będzie dalej nie wiem martwię się czy uda mi się zajsc w ciążę.Wszystko wyjaśni się za kilka dni po kolejnej wizycie u lekarza czy to cudo zniknęło.
Ja robiłam w 26 dc HCG i było negatywne.Miałam bolące sutki i piersi.Myślę nad zrobieniem jeszcze bety.
A miałaś jakies objawy?