reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

hmm moze sie myle jeszcze raz poczytam co tam wypisuja:-)

Na testach owu, których ja uzywalam napisali:

Nie wykonywac badania z pierwszego moczu porannego .
Dla uzyskania lepszych wyników, każde badanie powinno byćwykonywane mniej więcej o tej samej porzednia. Na około 2 godziny przed badaniem należy ograniczyć spożycie płynów.

reklama
:-( Dzięki kochana za te słowa... Ale mój entuzjazm i nadzieja minęły... Teraz to mam przeczucie że okaże się, że mam torbiel. Napewno nie mialam go wcześniej, bo mialam robione 21 lutego USG dopochwowe i lekarz nic nie widział. Wszystko było wtedy w porządku. A dziś.. Co jakiś czas kłuje mnie prawy jajnik. Zresztą to już od kilku dni tak mam. Nie jest to mocny ból, ale odczuwalny, więc napewno coś oznacza...:-(
Dziwi mnie tylko czemu wcześniej jak robilam pre-test robił się cień kreseczki a dziś nie było nawet cienia...:-:)-:)-(
Wiem, ze za wcześnie wystartowalam z tymi testami... Ale tak bardzo chcialam już wiedzieć. A jak zobaczyłam ten pierwszy raz cień kreseczki to już się tak nakręcilam, że zaczęłam wierzyć, że może się udało...
Ogólnie to doła mam dziś okropnego...

Jeszcze nic nie mozna powiedziec... Ale wiem jak sie czujesz, kurcze czemu to jest takie trudne :baffled: Trzymam za Ciebie kciuki kochana :tak:

Na testach owu, których ja uzywalam napisali:

Nie wykonywac badania z pierwszego moczu porannego .
Dla uzyskania lepszych wyników, każde badanie powinno byćwykonywane mniej więcej o tej samej porzednia. Na około 2 godziny przed badaniem należy ograniczyć spożycie płynów.

No tak ...u mnie tez tak jest napisane...ale ja robie rano,ale to nie jest pierwszy mocz bo ja sikam czesto w nocy wiec jak robie test ok 7 rano to i pewnie godzine przed tym tez sikam...zreszta wszyskie testy ktore robilam zawsze mi wskazywaly ze mam owulke w ten dzien co myslalam..tak ogolnie nie musze ich robic bo wiem kiedy mam:-)

:-( Dzięki kochana za te słowa... Ale mój entuzjazm i nadzieja minęły... Teraz to mam przeczucie że okaże się, że mam torbiel. Napewno nie mialam go wcześniej, bo mialam robione 21 lutego USG dopochwowe i lekarz nic nie widział. Wszystko było wtedy w porządku. A dziś.. Co jakiś czas kłuje mnie prawy jajnik. Zresztą to już od kilku dni tak mam. Nie jest to mocny ból, ale odczuwalny, więc napewno coś oznacza...:-(
Dziwi mnie tylko czemu wcześniej jak robilam pre-test robił się cień kreseczki a dziś nie było nawet cienia...:-:)-:)-(
Wiem, ze za wcześnie wystartowalam z tymi testami... Ale tak bardzo chcialam już wiedzieć. A jak zobaczyłam ten pierwszy raz cień kreseczki to już się tak nakręcilam, że zaczęłam wierzyć, że może się udało...
Ogólnie to doła mam dziś okropnego...

Kochana nie zamartwiaj sie bez powodu...jak mialas usg miesiac temu to nie masz nic..zapewniam cie...mnie tez tak jajniki bola..nawet bez powodu:-(czasami tak mam ze po owulce nawalaja mnie 2 tyg i nic nie moge na to poradzic:-(

Ja twierdze, ze dzisiaj, no ale to przeciez rzadko jest tak, ze ma sie okres jak w zegarku. Dlatego mowie, ze jesli jutro nie przyjdzie, to mozesz zalozyc, ze pora testowac ;-) A jutro nie powinien przyjsc jesli rano nie bedzie spadku temperatury. Masz mozliwosc zamieszczenia aktualnego wykresu tutaj na forum? :tak:
nie mam teraz możliwości bo jestem w pracy, ale zobacz sobie tamten wykres, edytowałam go. strona 1143. Tam trzeba tylko doliczyć. 31 dc-tempka37, 32dc- 36,9, 33dc- 36,9.

nie mam teraz możliwości bo jestem w pracy, ale zobacz sobie tamten wykres, edytowałam go. strona 1143. Tam trzeba tylko doliczyć. 31 dc-tempka37, 32dc- 36,9, 33dc- 36,9.

Patrze na Twoj wykresik, jeszcze raz przeliczylam i ciagle obstaje przy tym co mowilam wczesniej - @ dzis lub jutro (ale dzis nie bedzie, bo nie bylo spadku tempki)
:tak: Mówi się, że jesli nie przyjdzie do 18 dni po owu, to jest bardzo duze prawdopodobienstwo fasolinki :tak:

reklama
15dc miałam szczyt śluzu, z testu owulacyjnego wynikało, że 16-17dc będzie owulka i z kalkulatora na necie też tak wynikało. W między czasie byłam przeziębiona

Do góry