reklama
no to gratulacje kochana!!!!!!!!!!!!!! super wiesciDziewczyny zafasolkowałam :-):-):-):-)ale jutro raniutko zrobię drugi :-):-):-):-):-):-):-):-) lecę na dół zjeść coś i wrócę do Was jeszcze:-):-):-):-) mężowi jeszcze nic nie mówię, dopiero jutro jak drugi wyjdzie też pozytywnie
huuuuuuuurrrrrraaaaaaaaaa
buziolki dla Was, potem poczytam co napisałyście jak wrócę :-):-)
![]()

Dziewczyny zafasolkowałam :-):-):-):-)ale jutro raniutko zrobię drugi :-):-):-):-):-):-):-):-) lecę na dół zjeść coś i wrócę do Was jeszcze:-):-):-):-) mężowi jeszcze nic nie mówię, dopiero jutro jak drugi wyjdzie też pozytywnie
![]()
Wielkie Gratulacje Aleksia

Super wiadomość,a nie mówiłam

Teraz juz nie masz co się odchudzać,wybij to sobie z głowy

Mama Helenki
i Aniki :D
Dziewczyny zafasolkowałam...
Gratulacje

Helenka spała1,5h, wstała głodna jak wilk

Mama Helenki
i Aniki :D
Znalazłam kanapę dla siebie 
Nad kolorem jeszcze pomyślę

Nad kolorem jeszcze pomyślę

madziulanatasza
Fanka BB :)
Antek to zdolny chłopaczek!!!!my już po szczepieniu jakoś poszło antek waży 6420 i mierzy 68 cmpani doktor pochwaliła jego rozwój że dożo gaworzy itp no a ja jako mama puchłam z dumy
ide czytać co u was
ALEKSIA GRATULACJE,CIESZĘ SIĘ TWOIM SZCZĘŚCIEM :-):-):-):-):-)Pamiętaj żeby do gina zdążyć przed 10 tygodniem ,skoro@spóżniona jest o 3 tyg to może to być 5-6 tydzień,Opowiedz nam o reakcji M -wysoko skakał???Dziewczyny zafasolkowałam :-):-):-):-)ale jutro raniutko zrobię drugi :-):-):-):-):-):-):-):-) lecę na dół zjeść coś i wrócę do Was jeszcze:-):-):-):-) mężowi jeszcze nic nie mówię, dopiero jutro jak drugi wyjdzie też pozytywnie
![]()
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Cudowna wiadomosc gratulacje ogromne buzioleDziewczyny zafasolkowałam :-):-):-):-)ale jutro raniutko zrobię drugi :-):-):-):-):-):-):-):-) lecę na dół zjeść coś i wrócę do Was jeszcze:-):-):-):-) mężowi jeszcze nic nie mówię, dopiero jutro jak drugi wyjdzie też pozytywnie
![]()
Znalazłam kanapę dla siebie
Nad kolorem jeszcze pomyślę![]()
swietna!!
Laura wlasnie robi mi porzadek w szafie wyciagnela wszytskie torebki

Podziel się: