Mozna brac w ciazy wszystko na paracetamolunie zazdroszczęostatnio ja przeżywałam męki,idz lepiej do dentysty bo nie możesz brac przeciwbólowych
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozna brac w ciazy wszystko na paracetamolunie zazdroszczęostatnio ja przeżywałam męki,idz lepiej do dentysty bo nie możesz brac przeciwbólowych
![]()
pierwsze słyszę, ja tam nic nie brałamMozna brac w ciazy wszystko na paracetamoluCzyli np panadol ,apap
Mi zdarzylo sie wziasc no ale oczywiscie z umiarempierwsze słyszę, ja tam nic nie brałam![]()
Współczuje cia mnie zaczął bolec ząb:-(
święta prawda mi to samo mówił doktor jak byłam w ciąży i zdarzyło mi się 3czy 4 razy brać apapMozna brac w ciazy wszystko na paracetamoluCzyli np panadol ,apap
a mnie zaczął bolec ząb:-(
dowikla a dziewczynom to nie przeszkadza w zasypianiuWiktoria padla a Klaudia lezy i jeszcze cos gada:-)
Dominik biega po korytarzu i strzela karabinem i krzyczy-no ale pospal sobie w dzien chyba z dwie godzinki