reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

...

A można znieczulenie w ciąży do leczenia zębów dawac?:confused:

I tu zdania są podzielone... Moja dentysta twierdziła, że znieczulenie ok, a gin, ten który mi prowadził pierwszą ciąże powiedział, że w żadnym wypadku
bo to może wywołać poród, a ciąża była zagrożona... Bądź tu człowieku mądry :confused:

reklama
patrysiu ale z ciebie laseczka :tak::tak::tak:;-);-);-)
ja też mam do ciała takie stopniowo opalające z nivea i dave i są fajne tylko zapach maja specyficzny i ostatnio piotr prosił żebym sie na noc nie smarowała tym bo śmierdzi mu spaloną skóra i nie może się do nie przytulać a my śpimy zamotani w siebie:-D:-D:-D:-D
a ten twój patrysia śmierdzi po nałożeniu????

I tu zdania są podzielone... Moja dentysta twierdziła, że znieczulenie ok, a gin, ten który mi prowadził pierwszą ciąże powiedział, że w żadnym wypadku
bo to może wywołać poród, a ciąża była zagrożona... Bądź tu człowieku mądry :confused:

dokladnie
Tak jak z myciem, zebow dzieciom pediatra mowi sama woda do 2rz a dentysta ze pasta z fluorem od 1 roku:confused:

Takie specjalne czyli nie działające:-D:-D:-D

Ja bym musiała wyrwac tego zęba i boje sie tego znieczulenia że nie zadziała i że znów bede cierpiec tak jak poprzednio:-:)-(

Działa to znieczulenie i to dobrze.Ja nic nie czułam po tym znieczuleniu.Długo nie wytrzymasz z bólem zeba, lepiej idź bo to też działa niekorzystnie na dziecko.

ja uzywam go tylko na noc bo wiadomo jak sie troche spocisz to troche brudne jest ale problemow z praniem nine ma a efekt bomba pokaze Wam zdjecie z samego balsamu tylko znajde:tak:

seweryn138.jpg

seweryn139.jpg

ogladajcie ogladajcie bo jutro skasuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też chcę tak być opalona :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

patrysia wkleiłabyś fotkę tego samoopalacza i nazwę to bym go sobie zamówiła.

A i tak muszę zacząć chodzic na solarium :tak::tak::tak::tak: uwielbiam sie wygrzewać pod lampami :-) znając zycie to jak zacznę to nie będę mogła przestać-to nałóg :-D:-D:-D:-D:-D:-D juz tak kiedys miałam.Byłam spalona a mi sie wydawało że jestem jeszcze za mało opalona :tak::tak::tak:

patrysiu ale z ciebie laseczka :tak::tak::tak:;-);-);-)
ja też mam do ciała takie stopniowo opalające z nivea i dave i są fajne tylko zapach maja specyficzny i ostatnio piotr prosił żebym sie na noc nie smarowała tym bo śmierdzi mu spaloną skóra i nie może się do nie przytulać a my śpimy zamotani w siebie:-D:-D:-D:-D
a ten twój patrysia śmierdzi po nałożeniu????
taaaaaaaaaaaaa one wszystkie tak smierdza
moj m jak przyszedl kiedys z roboty w nocy to wymsknelo mu sie "k***a co tu chomik zdechl?" i ja sie obudzilam i maly sie obudzil tez prosil zebym sie nie smarowala na noc ale czasem mu to przeszkadza a czasem nie :baffled:

A i tak muszę zacząć chodzic na solarium :tak::tak::tak::tak: uwielbiam sie wygrzewać pod lampami :-) znając zycie to jak zacznę to nie będę mogła przestać-to nałóg :-D:-D:-D:-D:-D:-D juz tak kiedys miałam.Byłam spalona a mi sie wydawało że jestem jeszcze za mało opalona :tak::tak::tak:

skad to znam heheheh Wiesz ja tez bylam tak zjarana ta solka a mi sie dawalo ze jestem blada jak sie moj brat spytal czemu tak sie opalam to mu powiedzialam ze lubie a on mi na to czy ja nie widze ze jestem juz czarna:confused: To mu powiedzialam ze NIE:-D

dobra dziewczynki ja ide sie polozyc moze zasne i obejdzie sie bez tabletek..:tak:

Dobranoc i dziękuję za info, po 3 mcu może sie zmoge i pjójde do sadysty...:zawstydzona/y: Gorzej jak mnie w ciąży wymęczy błehehe i z bólu urodze na tym fotelu:-D:-D:-D

reklama
skad to znam heheheh Wiesz ja tez bylam tak zjarana ta solka a mi sie dawalo ze jestem blada jak sie moj brat spytal czemu tak sie opalam to mu powiedzialam ze lubie a on mi na to czy ja nie widze ze jestem juz czarna:confused: To mu powiedzialam ze NIE:-D

Też tak miałam:-D Jak miałam jeszcze czarne włosy to skóre prawie taką jak włosy ale wg mnie dalej byłam blada:-D:-D:-D

Do góry