reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Z ciebie tez!!! A jak z Ciebie to i ze mnie. Tez nigdy nie palilam.
Co do obrony to u nas byly pytania niby z pracy,ale z pytan ktore dostalam,na zadne nie znalazlabys odpowiedzi w mojej pracy mgr,tzn.pytania dotyczyly ogolnie mowiac tematu,ale to bardzo ogolnie,raczej zahaczaly tylko o temat
łoj..:baffled:to wyobrazam sobie co musialas wtedy czuc...I jak wybrnelas z tej sytuacji?

Olapolap powiedz, powiedz!!!

Marzenixx a ty kwatuszku jak się czujesz???????

reklama
no skąd - wszyscy przecież są tu mile widziani i niech tylko ktoś spróbuje zamknąć ten wątek!!!!!!!!

to tak jak ja - odpuściłam w tym miesiącu gina zupełnie - bo chodziłam i tylko stówki zostawiałam za podglądanie moich pęcherzyków... a że i tak jestem chora więc teraz czekam aż się wyleczę i dopiero - może za miesiąc jak się pogoda poprawi a mnie zdrowie i humor to zacznę chodzić znowu.
A jaki miałaś ten poziom progesteronu?? bo ja w 21dc miałam 11,7 ng/ml

Czy my mówimy o takich samych normach? Bo mój progesteron w 20 dc wynosił 55. Nie jest za wysoki w takim razie? Norma jest niby do 76. Jutro wrzucę tu dokładne wyniki, ale coś mi tu nie gra.... Teraz już uciekam, spokojnej nocy:tak:

łoj..:baffled:to wyobrazam sobie co musialas wtedy czuc...I jak wybrnelas z tej sytuacji?
Ja studiowalam protetyke,ale pisalam prace z neurologii,a konkretnie "wystepowanie migreny wsrod mlodziezy szkolnej" i nikt sie mnie nie pytal o zaleznosci wystepowania migreny od roznych czynnikow,ani wieku czy plci,kiedy sie pojawia,jakie sa kryteria okreslajace migrene itd. Tylko mialam pytania o leki stosowane na zapobieganie atakom i te przerywajace atak,mechanizm reakcji organizmu(to,co sie dzieje w ukladzie nerwowym i krwionosnym),sklad lekow i wiele innych.aa i zapomnialam,ze na poczatku trzeba bylo przygotowac prezentacje i wyreferowac wszystko na ten temat.
Ale nie bylam spanikowana,poniewaz...na temat migren wiem wszystko :tak:(sama je mam od 5 lat).Z tego tez powodu wybralam ten temat,chcialam sie czegos dowiedziec na temat choroby,ktora jest tak upierdliwa,ze nie pozwala mi normalnie funkcjonowac

ze mnie tez, ze mnie tez!!!!!:-):-):-):-):tak::-Dja tez nigdy nie paliłam!

dziewczynki a jak u was jest z obroną pracy??????????bo u mnie jest tak ze losuje sie 3 pytania z calego zakresu studiów i odpowiadasz.Na temat pracy wogóle się nie rozmawia w dzien obrony.Jak to mowi moj promotor:"na dzien obrony zapominamy ze pisalismy prace":tak:To kiepsko....jeszcze 3 lata temu były na obronie 3 pytanka dotyczące pracy.

a JA PISZĘ: "Czynniki rozwoju terroryzmu na Bliskim Wschodzie w XX wieku""
u mnie jest tak, ze mają byc dwa pytania z pracy a jedno ogolnie z calych studiow:tak:i mam nadzieje ze tak zostanie:tak:
Marzenixx a ty kwatuszku jak się czujesz???????
a jakos do dupy:baffled: chodze jakas podminowana ... wlasnie sie poklocilam z małżem , wyprowadzil mnie z rownowagi... ja pierdzi.... czemu faceci nie sluchaja co sie do nich mówi?????????????????:crazy:
az mi w buzi zaschlo od gadania.....

a u ciebie kochana co tam?

witam z wieczora

gratulaje fasolki.......

no i cos smutnego..:wściekła/y:..mego pancia zwolnili z pracy...znaczy sie albo chce zeby go zwolnili albo pisze o urlop bezpłatny na 6 miesiecy.....i dupa......

ide czytac dalej

Dobranoc Paniom:huh:

Przepraszam ale za bardzo jestem zmęczona a i tak przecież jestem pasywną staraczką to i o czym pisać:dry:

Miłych snów
icon6.gif

Ale masz takie wystajace (miekkie), czy wklesle/plaskie jak maja faceci?
ja mam miekkie, nie wystające.. ale nie wklesle... chociaz teraz siedze bez stanika i ciut ostaja ale to dlatego ze sa draznione..a czemu pytasz?
no i cos smutnego..:wściekła/y:..mego pancia zwolnili z pracy...znaczy sie albo chce zeby go zwolnili albo pisze o urlop bezpłatny na 6 miesiecy.....i dupa......

ide czytac dalej
a to mendy jedne.. i jak tu godnie w tej Polsce życ?

a jakos do dupy:baffled: chodze jakas podminowana ... wlasnie sie poklocilam z małżem , wyprowadzil mnie z rownowagi... ja pierdzi.... czemu faceci nie sluchaja co sie do nich mówi?????????????????:crazy:
az mi w buzi zaschlo od gadania.....
u mnie jest to samo.. nie slucha ale raz sie wkurzylam i powiedzialam ze bede liczyc skonczylo sie na 3:1 dla meza.. stwierdzil ze ja go raz tez nie sluchalam..troszke pomogło..

hej laski chyba juz jutro dostanie @.. brzuch coraz bardziej boli.. mykne sie kapac odprezyc troszke

Ostatnia edycja:
Dobranoc Paniom:huh:

Przepraszam ale za bardzo jestem zmęczona a i tak przecież jestem pasywną staraczką to i o czym pisać:dry:

Miłych snów
icon6.gif
to tak jak ja..........a teraz dojdzie brak pracy i chłop na okragło w domu puki co....trafi mnie cos........hihihi...po niedzieli wybieram sie do zg....i do sul.....

reklama
Do góry