reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ludzie od 16 naprodukowalyscie az 5stron:szok:i czytalam pol godz

anabuba no jak to przecież ty tu jesteś od nocnej straży;-);-);-):rofl2:
no jetsem jestem:-)moj poszedł sac wiec nalog zwyciężył:-):rofl2:

Laura tak lubi nonik ze non stop karze sie na niego sadzac:-D
to dobrze

Dziewczyny zafasolkowałam :-):-):-):-):-D:-D:-D:-D ale jutro raniutko zrobię drugi :-):-):-):-):-):-):-):-) lecę na dół zjeść coś i wrócę do Was jeszcze:-):-):-):-) mężowi jeszcze nic nie mówię, dopiero jutro jak drugi wyjdzie też pozytywnie :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D huuuuuuuurrrrrraaaaaaaaaa:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy: buziolki dla Was, potem poczytam co napisałyście jak wrócę :-):-):happy::happy::happy::blink::blink::blink:
GRATULACJE!!!!!!!
ALE PAMIETAJ TERAZ O KWASIE FOILIWOYM I CZYM PREDZEJ DO GINA.jak ten Ci wyszedl pozytywny to nie ma sensu robic kolejnego.
ciesze sie razem z Toba:-)

Ona sie rozkłada do spania stąd ta cena...

W sumie to mi sie podoba ten co na zdjęciu, tylko mi do niczego nie pasuje :baffled: Musiałabym zmienić dywan, zasłonki...

Pewnie będzie jakiś beż, albo ecru :sorry: jeszcze muszę pomyśleć. No i mat, błyszczący materiał nie przejdzie...
kobieta w ciazy zmeinna jest:-)
albo bierz na allegro albo przyjedz do Mińska na zakupy-taniej-albo do Ufo czy do Jarjanki pod Mińskiem

hehe dobre no ale co chcesz matka przyszlosciowo patrzy :rofl2::rofl2:

nie wypada sie chwalic ale jak umie to korzystam :zawstydzona/y: spiewalam m.in w idolu szkolnym :sorry2: zajelam 2 miejsce na 13 :tak::zawstydzona/y:
a ja w podstawowce miałam ze śpeiwanaia 5 i 6 :-D:-D:-D:rofl2:

Bardzo śmieszne :-D:-D A ja się ucieszyłam, że znalazłam coś co mi się podoba poniżej 2000 :baffled: W tej mojej mieścine, za mniejsze pieniądze to nie ma nic porządnego:dry:
Przeciez to największa wiocha w Polsce:rofl2:

Mozna brac w ciazy wszystko na paracetamolu:tak::tak::tak:Czyli np panadol ,apap
mozna brac ale sporadycznie
seweryn138.jpg

seweryn139.jpg

ogladajcie ogladajcie bo jutro skasuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D
no niezly biust:-D:rofl2: ja ajk karmiałam to przez 3mieisiace mialam podobny a tearz mini mini:-):rofl2:

I tu zdania są podzielone... Moja dentysta twierdziła, że znieczulenie ok, a gin, ten który mi prowadził pierwszą ciąże powiedział, że w żadnym wypadku
bo to może wywołać poród, a ciąża była zagrożona... Bądź tu człowieku mądry :confused:
ja mialam narkoze w 5tyg ciązy z Weronika
w ciązy kazdy lek poza kwasem foliowymnie jest obojetny dla oragnizmu

to wszystki miałyśmy tak samo ja też byłam od solarium uzależniona byłam czarna a jak ktoś mi to mówił to mówiłam że jeszcze mi mało ja tego nie widziałam:no: babki z solarium jak przychodziłam codziennie na 20 minut na turbo mówiły że to już przesada a ja wiedziałam swoje:rofl2: ale lubie być taka opalona lepiej wtedy wyglądam i się czuje:tak::tak::tak: skóra schodzi a ja mogę dalej:rofl2:
ja noigdy nie byłam na solarium i nie pojde bo sie boje-za ciasno,a poza tym wcale nie jest zdrowsze od słońca,wrecz przeciwnie:tak:

Ja z szamponow uzywam tylko head&schoulders do wlosow farbowanych:tak:
Jestem z niego mega zadowolona
Z oriflame uwielbiam perfum celebre:-);-)
no własnie z Avonu:-D

a mowilam ze zaraz dojdzie anabuba
:-D:-D:-D:-D
ja zawsze dochodze:-D:-D:-D:rofl2:

Bo ciągle mnie wylogowuje z gg wy też tak macie

jak Ty to robiszkobieto,?moze Ci sie rozlacza gg poprostu?

anabuba ale nadrobiłas:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja wiem że solarka niezdrowa ale ja to lovam ogromniaście i gdybym miała nadwyżke kasy i więcej czasu tzn opieki nad antkiem to bym chodziła nałogowo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

dowikla no ja niewiem skąd u niego taki pomysł:confused::confused: na szczęście nie jest z niego zazdrośnik ( to ja jestem ta zazdrosna w tym związku) ale wie doskonale że gdyby ktoś chcial to nie potrzeba mu neta i pośredników a pozna sobie kogoś:tak::tak: jestem tego żywym dowodem no i nasz związek:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: nie net nie pośrednicy odległość a się poznaliśmy i pokochaliśmy:rofl2:

dowikla no ja niewiem skąd u niego taki pomysł:confused::confused: na szczęście nie jest z niego zazdrośnik ( to ja jestem ta zazdrosna w tym związku) ale wie doskonale że gdyby ktoś chcial to nie potrzeba mu neta i pośredników a pozna sobie kogoś:tak::tak: jestem tego żywym dowodem no i nasz związek:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: nie net nie pośrednicy odległość a się poznaliśmy i pokochaliśmy:rofl2:

jak to mówia-dla chcącego nic trudnego:rofl2:
a my domogrzejki jakbysmy chcialy to i bez netu bysmy miałay:-)
w koncuswoich facetów tez sie jakos poznało nie:rofl2:

reklama
Do góry