reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
WITAJCIE KOCHANIUTKIE CIOTECZKI :-):happy::-)

Dziś jestem pierwsza, ale wogule spać nie mogłąm cos, zrobiłam drugi teścik i wyszedł również pozytywnie :-D:-D:tak::tak::-):-):happy::happy: cieszę sie bardzo bardzo bardzo:-):-):-) dziś umówiłam sie do ginusia, wiec wiecej szczegułów opopiem Wam po powrocie:-):-)
Panu M jeszcze nie mówiłam i powiem mu dopiero jak wyjdę od gina :-):-) to sie zdziwi :-):tak:;-)
Ja z szamponów to używam nivea do farbowanych albo garnier fructis, po shoulders mam łupież, włosy mi też strasznie wypadały i cienkie się zrobiły ale po 5 opakowaniach capivitu się poprawiły nawet :-):-):-) teraz gdzieś tam jeden a moze ze dwa wypadną:-):-):-) ale nie garściami:-):-) z perfum to lubię pur blanca, incadesense, litle black dress, a teraz używam perceive:happy::happy::happy: siedzę w tym avonie już ze trzy lata i tak sie jakoś znimi zaprzyjaźniłam:-):-)
U nas zima na całego :-):-) biało wszędzie, sypie cały czas :-):-) Igor się już cieszy, ze na saneczki pujdzie jeszcze:-):-) a ja już oglądam wózki na allegro, bo głeboki tako sprzedaliśmy, jak spacerówka była kupiona, a teraz już inny mam na myśli ha ha ha:-):-):-) ale tak pod koniec dopiero wózek kupimy, albo jak już sie dzidzia urodzi :-);-):-) Igorek jak się urodził, to M pojechał sam po wózek , juz wiedział jaki mi się podoba i pojechał go tylko kupić:-):-) i teraz najprędzej też tak zrobimy;-);-)
A ciekawa jestem jak Igorek zareaguje jak mu powiem, że będzie miał braciszka albo siostrzyczkę :-) napewno się ucieszy, bo już kilka razy wspominał, zeby mu kupić Nikolę :happy::happy::happy: zapisałam Go do przedszkola od września co prawda dopiero ale u nas na wsi to już zapisują i wiecej niż 25 dzieci nie zapiszą :happy::happy::happy: ale mówi, że chce chodzić to Zapisałam Maluszka mojego:-):-):-) ależ sie rozpisałam dziewczyny:-):-):-) ale jestem cała w skowronkach:happy::happy::happy: lecę na nk jeszcze i pod prysznic:-):-):-) bo Igor już mnie pogania z kompa, ze znowu piszę :-):-):-) buziolki dla Was i jak erócę od Gina to Wam opowiem szczegóły:-):-):-)
No to czekam na wiadomosc z niecierpliwoscia.A twoj to chyba bedzie zaskoczony co:confused:
Piękna zimę mamy taj wiosny :-D:rofl2:
Dzisiaj ja wklejam fotkę :rofl2:
hmmm a u mnie pada:baffled:deszcz:crazy:
Witam u nas też śnieg :tak: chciałam wczoraj wytłumaczyć Wojtkowi matematyke ale efekt był taki ze tak mnie wkurzył ze podarłam mu książkę :zawstydzona/y: bo ja mu tłumaczę a on nawet nie raczy mnie sluchać i patrzeć i słuchać ręce opadają:-:)szok::crazy: nie jestem z siebie zadowolona ale ile mozna tłmaczyć banalnie proste zadanie nad którym wystarczy pomyśleć:wściekła/y: (było policzyc ile zpłacimy za 2l i3l mleka jeżeli litr kosztuje 1 zł 69 gr i rysunki były pomocnicze )
czasami mala rzecz a potrafi wyprowadzic czlowieka z rownowagi:sorry2:
Witam sie i ja:-)
Zdziwone ze tak wczesnie:confused:
Musze sie pochwalic ze dzisiaj o godz 6;45 urodzil sie moj chrzesniak:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jeszcze nic wiecej nie wiem bo nawet mojemu szwadrowi nic nie powiedzieli ,nawet nie wpuscili Go do mojej siostry-co za popaprancy:szok::rofl2:

Dziewczynki i Dominik jeszcze spia a M szykuje sie do pracy,wiec chwilke sobie poklikam
Wielkie gratulacje dla siostry:rofl2:
Moja Helena bez słowa zdjęła majtki i sama zrobiła siusiu na nocniczek, duma mnie rozpiera :tak::tak::-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

no super!!
Ja tez zadowolona bo Laura przed snem zrobila siku i obudzila sie z suchym pampersikiem:rofl2:

Dzis chyba z Laura gorzej nie dosc ze wczoraj dostala kataru to dzis jeszcze ma kaszel:wściekła/y:

Piękna zimę mamy taj wiosny :-D:rofl2:
Dzisiaj ja wklejam fotkę :rofl2:

dobrze że u mnie nie ma takich widoków :-D:-D:-D u mnie dzis słońce od rana :tak::tak:

Witam sie i ja:-)
Zdziwone ze tak wczesnie:confused:
Musze sie pochwalic ze dzisiaj o godz 6;45 urodzil sie moj chrzesniak:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jeszcze nic wiecej nie wiem bo nawet mojemu szwadrowi nic nie powiedzieli ,nawet nie wpuscili Go do mojej siostry-co za popaprancy:szok::rofl2:

Dziewczynki i Dominik jeszcze spia a M szykuje sie do pracy,wiec chwilke sobie poklikam

Moja Helena bez słowa zdjęła majtki i sama zrobiła siusiu na nocniczek, duma mnie rozpiera :tak::tak::-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Gratulacje dla siostry.:-):-):-)

My wstaliśmy dzis o 9.00, no ale noc była zarwana.Oliwka obudziła sie koło 3.00 i usnęłą po 6.00:baffled:

idę myć głowę pa pa

Witam u nas też śnieg :tak: chciałam wczoraj wytłumaczyć Wojtkowi matematyke ale efekt był taki ze tak mnie wkurzył ze podarłam mu książkę :zawstydzona/y: bo ja mu tłumaczę a on nawet nie raczy mnie sluchać i patrzeć i słuchać ręce opadają:-:)szok::crazy: nie jestem z siebie zadowolona ale ile mozna tłmaczyć banalnie proste zadanie nad którym wystarczy pomyśleć:wściekła/y: (było policzyc ile zpłacimy za 2l i3l mleka jeżeli litr kosztuje 1 zł 69 gr i rysunki były pomocnicze )
joanna jakby to napisać widze że wojtek też ma wesołą szkołe podręczniki:tak: mój adam też cierpiał nad tym zadaniem:tak::tak: ja też miałam kiedyś zrywy rzucania książkami darcia zeszytów itp:zawstydzona/y::zawstydzona/y: głupio mi po tym było ale no ców w nerwach różnie to było:wściekła/y::wściekła/y: na mojego adama podziałało to że przestałam siedzieć z nim nad lekcjami.kiedyś siedziałam z nim pezy biurku i jak on patrzył w okno albo bawił się ołówkiem to ja furi dostawałam a teraz idzie sam do biurka a ja sprawdzam jak odrobi.mamy też grafik dnia razem z nim usiadłam i ustaliłam i nauka przeplata się z rozrywka typu komp tv zabawa na początku różnie z tym było ale teraz pilnuje sie żeby szybko zrobić zadania i mieć czas na kompa bo wie że jak za długo nad lekcjami posiedzi to ma mniej czasu na gry:tak:działa u adama w 100% może spróbuj tak:tak:adam prócz lekcji siedzi pół godziny dodatkowo nad matematyką takie mamy postanowienie dopóki nie bedzie lepszych ocen z matmy nie ma komiksów książek i innych zakupowych przyjemności więc stara się bo wie że ja się nie ugne:tak:

kurcze z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać:zawstydzona/y::tak: hej dziewczynki:-D
aniu zdrówka dla laury:tak:
u nas nocka ok antos spał do 7.10 nawet na piciu sie nie obudził jak zawsze o 5:rofl2:
za oknem piękne słonko zero wiatru tylko temperatura minus 3:szok:

reklama
dowikla gratuluję chrześniaka chwal siejego wymiarami szybko nam:tak::tak:
alexia to po doktorku melduj nam szybko co i jak:tak::tak::tak:
moje dzieci się z rodzeństwa zawsze cieszyły adam chciał julie a oboje chcieli antka z ta różnicą że adam chciał antka a jula ole:rofl2:

Do góry