reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

i czuje, jakbym miała trochę jakiegoś śluzu, a okres spóźnia mi się juz 4 dni a z mierzenia tempki wynika, że powinnam dostać wczoraj albo dziś. Co mam robic ??

reklama
Niunians zamien normalna kawe na bezkofeinowa, prawie taki sam smak, ty sie troche pooszukujesz a twoj M bedzie spokojniejszy :tak:
CHYBA TAK ZROBIE :))) bo siedzę i normalnie jak widzę gdy inni piją to mnie chce trafić. Zwykle piłam capuccino, ale ja za nim nie przepadam bo jest za słodkie :((

EWELA a ty testowałaś już?? ile ci się spóźnia??
Nie nie testowałam jeszcze. Cykle mam 30 dniowe, dziś jest mój 34 dc a okresu nie mam. Z mierzenia tempek wynika, że powinnam była okres dostać wczoraj w 33dc i nie wiem co mam robić. boli mnie brzuch tak jak na okres ale nadal go nie mam. Dziś mierzyłam tempke i mi spadła o 0.1 wczoraj miałam 36,9 przed wczoraj też a jeszcze przed wczoraj 37, dziś miałam 36.8. Za bardzo się jeszcze na wykresie nie znam.

OLAPOP temperaturka może ci skakać w różnych momentach, może cię wzięło jakieś przeziębienie, bo taka paskudna pogoda... zamiast wiosny to zime mamy... Ja podejrzewałam że u mnie będzie fasolka, bo ja jak mi tylko temperatura skoczy do 37 to od razu gorzej się czuję, jakby mnie coś brało...

Boje się testować, bo ostatnim razem jak zrobiłam test to na drugi dzień dostałam okres, ale wtedy okres spóźniał mi się 1 dzień. Może poczekam jeszcze, bo te bóle brzucha mnie niepokoją. Jakbym zafasolczyła, to chyba już bym nie miała bóli co? zawsze mam na okres bóle brzucha

Nie nie testowałam jeszcze. Cykle mam 30 dniowe, dziś jest mój 34 dc a okresu nie mam. Z mierzenia tempek wynika, że powinnam była okres dostać wczoraj w 33dc i nie wiem co mam robić. boli mnie brzuch tak jak na okres ale nadal go nie mam. Dziś mierzyłam tempke i mi spadła o 0.1 wczoraj miałam 36,9 przed wczoraj też a jeszcze przed wczoraj 37, dziś miałam 36.8. Za bardzo się jeszcze na wykresie nie znam.
Testuj i się nie martw... ja też nie testowałam tak długo jak ty bo mnie bolał brzuch tak jak na okres, więc myślałam że @ przyjdzie. Chodziłam do toalety pare razy na godzinę bo wydawało mi się że już przyszedł. Tymbardziej że wcześniej testowałam 2 razy i wyszedł wynik negatywnie, a tu niespodzianka :)) tak z ciekawości zrobiłam test i były 2 kreseczki. Ból brzucha taki jak na @ do tej pory odczuwam ale tylko taki lekki chwilowy o różnych porach dnia.
Ja bym na twoim miejscu testowała

reklama
Ewelaa- objawy przed @ i we wczesnej ciazy sa praktycznie identyczne wiec tym sie nie sugeruj. A @ jesli ma przyjsc to i tak przyjdzie, niezaleznie czy zatestujesz...ja oczywiscie zycze zeby nie przyszla a powodem tego byla fasolka :)

Do góry