ewelaa
Fanka BB :)
i czuje, jakbym miała trochę jakiegoś śluzu, a okres spóźnia mi się juz 4 dni a z mierzenia tempki wynika, że powinnam dostać wczoraj albo dziś. Co mam robic ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CHYBA TAK ZROBIENiunians zamien normalna kawe na bezkofeinowa, prawie taki sam smak, ty sie troche pooszukujesz a twoj M bedzie spokojniejszy![]()
Nie nie testowałam jeszcze. Cykle mam 30 dniowe, dziś jest mój 34 dc a okresu nie mam. Z mierzenia tempek wynika, że powinnam była okres dostać wczoraj w 33dc i nie wiem co mam robić. boli mnie brzuch tak jak na okres ale nadal go nie mam. Dziś mierzyłam tempke i mi spadła o 0.1 wczoraj miałam 36,9 przed wczoraj też a jeszcze przed wczoraj 37, dziś miałam 36.8. Za bardzo się jeszcze na wykresie nie znam.EWELA a ty testowałaś już?? ile ci się spóźnia??
Testuj i się nie martw... ja też nie testowałam tak długo jak ty bo mnie bolał brzuch tak jak na okres, więc myślałam że @ przyjdzie. Chodziłam do toalety pare razy na godzinę bo wydawało mi się że już przyszedł. Tymbardziej że wcześniej testowałam 2 razy i wyszedł wynik negatywnie, a tu niespodziankaNie nie testowałam jeszcze. Cykle mam 30 dniowe, dziś jest mój 34 dc a okresu nie mam. Z mierzenia tempek wynika, że powinnam była okres dostać wczoraj w 33dc i nie wiem co mam robić. boli mnie brzuch tak jak na okres ale nadal go nie mam. Dziś mierzyłam tempke i mi spadła o 0.1 wczoraj miałam 36,9 przed wczoraj też a jeszcze przed wczoraj 37, dziś miałam 36.8. Za bardzo się jeszcze na wykresie nie znam.