Mama Helenki
i Aniki :D
A młodsza córka miała być chłopcem i mieliśmy niespodziankę. lekarka się pomyliła i urodziła się córa
My mieliśmy nadzieje na parkę, ale tez będzie babiniec

Ja tez chcę urodzić w 3 godziny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A młodsza córka miała być chłopcem i mieliśmy niespodziankę. lekarka się pomyliła i urodziła się córa
no proszeA młodsza córka miała być chłopcem i mieliśmy niespodziankę. lekarka się pomyliła i urodziła się córa
no proszeja chce córeczke.. zobaczymy jak to będzie.. juz mam śpioszki rózowe
![]()
smacznegoA ja jak przeczytałąm o tym musie to poleciałam po jabłko do lodówki
Właśnie wcinam![]()
Ja też bym chciałanawet wyczytałam ostatnio metodę: "Jak zrobić dziewczynkę";-);-);-);-)
Mowisz będziesz różowa landrynka?:-):-):-):-):-):-):-)Czesc dziewczyny ja już po jarmaku ale bardzo słaby był i mało co było straganów kupiłam tylko to oceńcie czy moze być ja już mieżyłam i bardzo mi sie podoba jeszcze tylko sie nasmaruje balsamem zeby sie troche opalic i bedzie gitTeraz Kamilka usypiam a jak usnie to robie kawke i poczytam co tam piszecie
A i bluske sobie kupiłam
Czesc dziewczyny ja już po jarmaku ale bardzo słaby był i mało co było straganów kupiłam tylko to oceńcie czy moze być ja już mieżyłam i bardzo mi sie podoba jeszcze tylko sie nasmaruje balsamem zeby sie troche opalic i bedzie gitTeraz Kamilka usypiam a jak usnie to robie kawke i poczytam co tam piszecie
A i bluske sobie kupiłam