Zajączek81
Fanka BB :)
Ja też się dziwięNa co Ty czekasz ?Testuj... ja nie wiem jak te 3 dni do testowania wytrzymam a Ty masz taki spokoj! Podziwiam!
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też się dziwięNa co Ty czekasz ?Testuj... ja nie wiem jak te 3 dni do testowania wytrzymam a Ty masz taki spokoj! Podziwiam!
![]()
A co to jest clo... ??Hej! dziewczynki!
bolą mnie jajniki kurde to 7 dc cykl i 3 dzień brania clo.... a mnie napieprzają ... raz lewy raz prawy ale bardziej lewy. A wczoraj podczas sexu to mnie strasznie bolał ten lewy. czy to tak ma działać... kurde mój cykl zwariwał?!
clo... to lek wywołujący owulacje!A co to jest clo... ??
No w sumie tak... poczekaj trochę. I cały czas uważaj na siebieNo i czekam jeszcze z tego względu, bo dziewczyny mi powiedziały, że z mojego wykresu mierzenia tempki wynika, że okres powinnam była dostać wczoraj albo dziś, więc może się coś jeszcze poprzesuwało
Masz rację, że trzeba się szanować, ale ja na twoim miejscu poczekałabym jeszcze trochę. Tylko dlatego, że się starasz i jak już się uda ( miejmy nadzieję, że juz się udało) to po prostu przyniesiesz L4. No chyba że masz juz inną pracę na oku? Ja nienawidziłam swojej pracy a ponieważ starałam się wtedy o pierwszą dzidzię to postanowiłam wytrzymać i z satysfakcją przynieść L4. Udało się ale dopiero po 10 miesiącach. Teraz z perspektywy czasu nie żałuję, bo trochę kasy wpadło, miałam macierzyński i nawet mozliwość powrotu , z której oczywiście nie skorzystałam
![]()