reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Hej dziewczyny jak się robi suwaczek?? i jak go można wstawić tutaj? tak samo jak wstawiłam wykres ?

Hej! dziewczynki!
bolą mnie jajniki kurde to 7 dc cykl i 3 dzień brania clo.... a mnie napieprzają ... raz lewy raz prawy ale bardziej lewy. A wczoraj podczas sexu to mnie strasznie bolał ten lewy. czy to tak ma działać... kurde mój cykl zwariwał?!
i dobrze że bolą - to pracują jajniki - leniuchowały przedtem to niech teraz się gimnastyukują. Wytrzymasz chyba taki kontrolowany ból?? Przynajmniej wiesz że coś się dzieje...
A co to jest clo... ??

gosiu znalałam swoje wyniki :

Prolaktyna : 26,85 ng/ml (norma do 23,3 )

Progesteron : 54,19 ng/ml
no to masz za wysoka prolaktynę a progesteron?? też bardzo wysoki ale nie powiem ci co to oznacza bo nie wiem czy za dużo progesteronu to źle. Może są bardziej biegłe dziewczyny tutaj w tych sprawach. Prolaktynę pewnie będziesz musiała zbić ale na pewno lekarz cie już pokieruje...
No a co z tym suwaczkiem, założyłam jakiś na slub-wesele.pl i jak mam go teraz tutaj wstawic?
wejdź w swoje ustawienia i tam jest "ustawienia twojej sygnatury" po lewej stronie... tam wklej kod który masz na stronce...

reklama
Witam jestem tu pierwszy raz i chciałam pogadać o wysokiej prolaktynie. Dostałam bromergon na zbicie i zastanawiam się jak długo będę musiała czekać na efekty czyli ciążę. dodam że staramy się od 5 miesięcy i do dziś się nie udało:((

Witam jestem tu pierwszy raz i chciałam pogadać o wysokiej prolaktynie. Dostałam bromergon na zbicie i zastanawiam się jak długo będę musiała czekać na efekty czyli ciążę. dodam że staramy się od 5 miesięcy i do dziś się nie udało:((
Moja koleżanka brała coś na zbicie prolaktyny chyba pół roku. Tylko, że wcześniej nie starała się o dzidzia a jak zaczęła się starać to od razu zafasolczyła. Życzę pojawienia się jak najszybciej fasolinki :-)

reklama
Do góry