gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Hej dziewczyny jak się robi suwaczek?? i jak go można wstawić tutaj? tak samo jak wstawiłam wykres ?
i dobrze że bolą - to pracują jajniki - leniuchowały przedtem to niech teraz się gimnastyukują. Wytrzymasz chyba taki kontrolowany ból?? Przynajmniej wiesz że coś się dzieje...Hej! dziewczynki!
bolą mnie jajniki kurde to 7 dc cykl i 3 dzień brania clo.... a mnie napieprzają ... raz lewy raz prawy ale bardziej lewy. A wczoraj podczas sexu to mnie strasznie bolał ten lewy. czy to tak ma działać... kurde mój cykl zwariwał?!
A co to jest clo... ??
no to masz za wysoka prolaktynę a progesteron?? też bardzo wysoki ale nie powiem ci co to oznacza bo nie wiem czy za dużo progesteronu to źle. Może są bardziej biegłe dziewczyny tutaj w tych sprawach. Prolaktynę pewnie będziesz musiała zbić ale na pewno lekarz cie już pokieruje...gosiu znalałam swoje wyniki :
Prolaktyna : 26,85 ng/ml (norma do 23,3 )
Progesteron : 54,19 ng/ml
wejdź w swoje ustawienia i tam jest "ustawienia twojej sygnatury" po lewej stronie... tam wklej kod który masz na stronce...No a co z tym suwaczkiem, założyłam jakiś na slub-wesele.pl i jak mam go teraz tutaj wstawic?