ewelaa
Fanka BB :)
No nic, może następnym razem będę miała więcej cierpliwości a narazie zmykam. Trzymajcie się dziewczyny, miłego wieczoru życzę :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wejdz w ustawienia następnie edytuj sygnaturę suwaczek wklej w miejsce gdzie się pisze posty i kliknij na zapisz.Kurcze nie potrafie :/ wyskakuje mi coś takiego
Invalid File
niestety ale tak ...Wejdz w ustawienia następnie edytuj sygnaturę suwaczek wklej w miejsce gdzie się pisze posty i kliknij na zapisz.
Witam
Dzisiaj zrobiłam badania FSH,LH,testosteron,estradiol.
Czy wy też tak dużo płacicie za te badania?
Kurcze zdębiałam normalnie zrobiłam jeszcze badanie CA 125 i tarczyce do tych badań i zapłaciłam 210zł.niestety ale tak ...
to dokładnie tak jak ja.. ale powiem ci że w tym cyklu mimo że clo nie brałam też mnie bolały jajniki - nic nie brałam przeciwbólowego bo chciałam wiedzieć co się ze mną dzieje...Gosiu pewnie że wytrzymam ból, nie chodzi nawet o ból tylko się denerwuję czy tym razem będzie wszystko w porządku!?
dobrze radzisz koleżanko z tą sygnaturkąWejdz w ustawienia następnie edytuj sygnaturę suwaczek wklej w miejsce gdzie się pisze posty i kliknij na zapisz.
Witam
Dzisiaj zrobiłam badania FSH,LH,testosteron,estradiol.
Czy wy też tak dużo płacicie za te badania?
no rzeczywiście dużo, ja zapłaciłam ok 140 zł i robiłam jeszcze glukoze i prolatyneKurcze zdębiałam normalnie zrobiłam jeszcze badanie CA 125 i tarczyce do tych badań i zapłaciłam 210zł.![]()
Właśnie nie ma bejbika a mamusia w plecy:-)to dokładnie tak jak ja.. ale powiem ci że w tym cyklu mimo że clo nie brałam też mnie bolały jajniki - nic nie brałam przeciwbólowego bo chciałam wiedzieć co się ze mną dzieje...
dobrze radzisz koleżanko z tą sygnaturką
co do badań to ja za te hormonalne płaciłam 20 lub 25 zl - zależy które...
w końcu mówią, że dzieci kosztują - tylko że jak na razie dzieci ni ma![]()
Owulacja będzie wcześniej?Pewnie będę musiała przestawić suwaczek ... zrobię to po jutrzejszej wizycie.
pewnie dużo za wcześnie wydaje mi się że IUI będzie najpóźniej we wtorek . Coś czuje że będzie to jednak sobota!Owulacja będzie wcześniej?