reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

W domu mam zwykłe drewniane łóżeczko i jest ok...ale u babci kojec jak znalazł. I zależało mi zeby miał kółka co bym go mogła przepychac;-)

reklama
Fajne takie kojce :tak:

A ja tak z innej beczki:
Macie może jakiś oryginalny pomysł na prezent ślubny tak do 150zł.
I żeby to można łatwo do Londynu zabrać ze sobą, więc gabarytowo niewielki.
Moja przyjaciółka wyszła za mąż i muszę jej coś kupić. Niedługo przyjeżdża, a ja nie mam kompletnie pomysłu...

orginalny powiadasz...ehh ja zwykle kupuje pościel, reczniki itp...mało orginalne ale przydatne

Macie jakies fajne propozycje na prezenty swiateczne dla dzieciaczków?

orginalny powiadasz...ehh ja zwykle kupuje pościel, reczniki itp...mało orginalne ale przydatne

Macie jakies fajne propozycje na prezenty swiateczne dla dzieciaczków?
Ja własnie się zastanawiam co Maciusiowi kupić od Zajączka, i dodatkowo na pół roczku bo kończy w lany poniedziałek :-) ale nic mi do głowy nie przychodzi :-(
Szperałam już po allegro i nic.

Fajne takie kojce :tak:

A ja tak z innej beczki:
Macie może jakiś oryginalny pomysł na prezent ślubny tak do 150zł.
I żeby to można łatwo do Londynu zabrać ze sobą, więc gabarytowo niewielki.
Moja przyjaciółka wyszła za mąż i muszę jej coś kupić. Niedługo przyjeżdża, a ja nie mam kompletnie pomysłu...

może jakieś śmieszne szlafroczki małżeńskie?My takie dostaliśmy i wszyscy z nas leją jak mamy gości w wakacje i je zakładamy,a i przydają się,bo ciepłe z polarku,a zimą czy po kąpieli jak znalazł:rofl2:

lilunia my chyba tę matę kupimy,nie ma co szaleć,bo mały jeszcze mały i tak nic nie kuma jeszcze:rofl2:

reklama
Patrycja hehe! ekstra te figurki! Wasz wyrób? Seria ze zwierzakami jest fajna:tak:

Też dziękuję za linka do puzzli piankowych. Zakupimy na dniach do domku, do Polski, bo tam nic nie ma do zabawy;-)
A myśmy wczoraj kupili kojec-łóżeczko na wizyty w Rzeszówku, a tutaj krzesełko do karmienia i od razu śliniaka-fest! z kieszenią na latające jedzenie.

Załączniki

• LRG_D10843.jpg
    LRG_D10843.jpg
    67,9 KB · Wyświetleń: 33
  • untitled.jpg
    untitled.jpg
    6,2 KB · Wyświetleń: 34
  • LRG_F10847.jpg
    LRG_F10847.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 43
Do góry