reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja ostatnio mam wsciekły apetyt ,ale niestety tak sama z siebie tylko i z mojego łakomstwa:rofl2::rofl2::rofl2:Co sadzicie o tej reformie oświaty ,bo Wasze dzieci to jako 5 latki zaczną zerówkę, a potem 1 klasę,.Mnie trochę szkoda dzieciństwa ,boje sie przeciązenia itd ,brak dojrzłości szkolnej ,społeczno-emocjonalnej ,nie wiem jakie to okaże się w Polsce w praktyce ,bo gotowi na to w ogóle nie jesteśmy.Jakie macie nastawienie??;-):szok:
A ja jestem przeciwna tej reformie.Dla mnie to głupota, skracamy naszym dzieciom dzieciństwo.Nie wszystkie dzieci są gotowe aby pójść do szkoły w tym wieku.Rozumiem jakby to był wybór ale przymus,mi się to nie podoba :no::no::no: niestety Oliwkę obejmie ta głupia ustawa i bedzie maszerować z plecakiem w wieku 6lat.Głupota :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ja ostatnio mam wsciekły apetyt ,ale niestety tak sama z siebie tylko i z mojego łakomstwa:rofl2::rofl2::rofl2:Co sadzicie o tej reformie oświaty ,bo Wasze dzieci to jako 5 latki zaczną zerówkę, a potem 1 klasę,.Mnie trochę szkoda dzieciństwa ,boje sie przeciązenia itd ,brak dojrzłości szkolnej ,społeczno-emocjonalnej ,nie wiem jakie to okaże się w Polsce w praktyce ,bo gotowi na to w ogóle nie jesteśmy.Jakie macie nastawienie??;-):szok:

Ja sie ostatnio zastanawiałam...

Ja jako dziecko całą zerówkę marzyłam o tornistrze i pójściu do szkoły... |A czy moje dziecko będzie gotowe :confused: to się okarze.... Jedno co mnie pociesz to ze Helena jest z początku lutego więc w jej przypadku może to nie mieć większego znaczenia :tak:

to nie Ty tylko dzidziuś jest głodomorkiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oj uwierz że ja...
po prostu mam wymówke że moge sie obżerac bez wyrzutów sumienia jako takich:-D:-D:-D:-D Trzeba wykorzystac sytuacje póki jeszcze jest czas:-D:-D:-D:-D:-D
taaa b ochenek i potem sleeeeeeeeedzie mniam mniam albo sledz i bylka z czekoladka :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
mi śledzie jakoś nie podchodzą w ciązy szczerze mówiąc, raz mnie tylko naszła ochota na śledzie w śmietanie, a to rzadko, bo raz na 3 mies.. a wczesniej uwielbiałam śledzie w śmietanie:tak::-D

Ale słone ze slodkim na zmiane to tak, wczesniej z pomidorkiem solonym a teraz z dzemem..

i zrobie sobie jeszcze 2 a co mi tam... i zostawie sobie na seans na wspólnej bo za chwile leci....:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
A można rennie w ciąży? Ja coś czytałam ze na zgage nie można tabletek:confused::confused:

Zrobiłam sobie 2x ale teraz z dzemem:-D
mam ochote na Danio.. zachowalo mi sie jedno w lodowce na czarną godine, ale patryk pewnie tez zaraz by chcial a nie ma wiec sobie zostawie na jutro... jak kupilam w piątek 12x Danio i schowałam sobie 2 na dnie lodowki to jedno zjadlam i aż do teraz sie drugie uchowalo, a reszty nie bylo juz w poniedzialek bo Pati zjadł:-D:-D:-D
O przypomniałaś mi o jogurcie którego sobie dzisiaj kupiłam zaraz pójde po niego
Ja sobie tego nie wyobrażam

Do góry