wiktoria12
Mama i żona :)
A tak tylko a znasz gozerknelam ale z profilu mojego mzeby nie bylo ze potem ktos do mnie pisze
a czemu pytasz![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak tylko a znasz gozerknelam ale z profilu mojego mzeby nie bylo ze potem ktos do mnie pisze
a czemu pytasz![]()
to palecę pod prysznic może jeszcze potem zajrzeale gdyby nie to buziole wpadne napewno jutro przed wyjazdem;-)
ja go nie znam ale ma paru moich znajomychA tak tylko a znasz go
no wiktoria zaintrygowałaś mnieA tak tylko a znasz go
A tam miłość odrazu poznaliśmy sie w Zakopanym ale widzieliśmy sie tylko 3 razyno wiktoria zaintrygowałaś mnie
no pisz jakaś dawna miłość![]()
ma nawet sporo mich znajomychA tam miłość odrazu poznaliśmy sie w Zakopanym ale widzieliśmy sie tylko 3 razy
coś było na rzeczy....................;-);-);-);-);-);-)A tam miłość odrazu poznaliśmy sie w Zakopanym ale widzieliśmy sie tylko 3 razy
Nie nic poznałam go ze 4 lata temu i o nim zapomniałam dopiero jak znalazł mnie na NK to sobie przypomniałamcoś było na rzeczy....................;-);-);-);-);-);-)
no wiesz ma sie te swoje bliskie i dalsze znajomosci hehe a ktory Ci sie spodobalno już ide tylko mnie wiktoria zaintrygowała jak diabli
a tak poza tym to ty patrysia tych swoich niektórych znajomych na naszej klasie to masz takich ciachowatych![]()
patrysia jak będe miała chwilunie to wejde na nk i ci napisze które te ciacha najbardziej ciachowateno wiesz ma sie te swoje bliskie i dalsze znajomosci hehe a ktory Ci sie spodobalgadaj szybko
![]()