reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a jak tak czytam po trochu:-)

A ja dzisiaj skonczyam moja sterte prasowania:szok::szok::szok:Ale jestem dobra:-);-)
Zaliczylam juz kawke z kolezanka;-)Na obiad "robie"frytki i rybki wiec mam luzik
Mlode standardowo ogladaja misia w wielkim niebieskim domu i jak sie skonczy to ida spac:-)
ja dzis smazylam placki ziemniaczane bo tak jakos mnie naleciało:-D
dziewczyny jadly tylko im sie uszy trzesły:-)

Zapomniała bym o najważniejszym, Agunia-in was pozdrawia z pracy:tak:
Obiecała ze postara się zajrzeć wieczorkiem :tak:
tez ja pozdrów.miło ze nie zapomniała io nas:-)

nie wstawiam jednak prania bo za malo ciuchow tam jest poczekam do jutra moze sie nazbiera
ale mam dziewczyny luz normalnie tesciowka wyjechala i bedzie w piatek wieczorem :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: jupiiiiii
malinka przepyszny obiadek :tak::tak::tak::tak:
to teraz luzik:-D

reklama
ANABUBA
Ciesze sie ze z Paulina dobrze:tak::tak::tak:No i super ze lekarze widza postepy-to jest chyba najwazniejsze:-):-):-)

Moj M wlasnie wszedl do pokoju z kolacja:szok::szok::szok:Ale niezła wałuwa:szok::szok::szok::-D

ahaaaaa

no to chyba tylko ja bylam taka nie grzeczna ze spotkala mnie taka kara :sorry2::sorry2::sorry2:
poczekaj zjeszcze z 7lat to bedzie lepiej.ja swoja tesciowa wychowałam przez te 10lat:rofl2:

Jestem babeczki spowrotem:-D:-D

Mam pytanie tak wogóle.. czy ja musze miec książeczkę ubezpieczeniową? Bo ktoś mi mówił, że nie, ale sama nie wiem jak to z tym jest....:baffled:
musisz miec jakis dowod ubezpieczniea,anajlepeij ksiazeczke wazna 1mieisiac pamietaj!!!!!iwec co mieisac stempelki bo RUMy to daja z reguły z opnzieniem

Jako ciężarna masz prawo do bezpłatnej opieki zdrowotnej :tak: Az do końca połogu.
Ale lepiej mieć:tak:

pierwsze slysze:confused: skad wiesz cos takiego?ciezarna ma parwo do 3 bezpełatbnych badan usg ale to i tak musi byc ubezpieczona

a mi znów ósemka wyłazi i jade na procahach bo cała szczeka mnie bolaała:crazy: wczoraj bark,dzis zab...:wściekła/y:

A u was która godzina taka jak u nas:baffled:
ta sama Niemcy sa blisko:-D:-D
Dobranoc

Kategorie zaszeregowania, czyli co komu się należy:
1. minister: porsche, whisky i artystki
2. poseł: lancia, koniaki i kociaki
3. dyrektor: polonez, starka i sekretarka
4. kierownik: fiat, wyborowa i koleżanka biurowa
5. pracownik umysłowy: autobus, czysta czerwona i własna żona
6. pracownik wykwalifikowany: motocykl, 2 piwa i byle dziwa
7. pracownik niewykwalifikowany: tramwaj, zupa i byle dupa
8. robotnik: łopata, taczki i dupa sprzątaczki
9. chłop: bimber, kilka uli i dupa krasuli
10. bezrobotny: modlitwa, łączka i własna raczka
11. więzień: okno, krata i dupa kamrata

Przychodzi facet do lekarza.
Panie doktorze, jak się leczy owsiki ?
- A co, kaszlą ?

Jeden Rosjanin zaprosil drugiego do swojego nowo wybudowanego domu.
Chodza po pokojach, ogladaja, marmury, zloto, dywany, Versace, garaz na
50 samochodow i tak dalej. Pod koniec zwiedzania gospodarz pyta goscia:
- No i jak? Podoba sie?
- Wiesz, stary, wszystko OK, ale ta lazienka taka sobie.
- Co jest nie tak z lazienka?
- No wiesz, te kafelki sa do kitu - male, czarne, matowe, zero luksusu.
Wtedy gospodarz podchodzi do sciany w lazience, wyjmuje jedna kafelke,
pokazuje i mowi:
- Zero luksusu ??! Przeciez to Pentium 4 !!!

> Kobieta jest w śpiączce. Jednego razu jak pielegniarki myły ja, jedna
> zauważyła że jak dotykała jej prywatnych miejsc to była mała zmiana na
> monitorach. Pojawiły sie pewne symptomy poprawy. Wyjaśniły to jej mężowi.
> - Można by było spróbować sexu oralnego. Wiemy że to dziwnie brzmi ale
> można
> spróbować.
> Facet wpierw z niechęcia, ale potem się zgodził. Po paru minutach EKG
> zrobiło sie płaske. Pielęgniarki wpadaja do pokoju, a facet naciąga
spodnie
> i mówi:
> - Chyba sie zadławiła.

W państwowym zakładzie nastał nowy dyrektor.
Zwołał zebranie wszystkich pracowników:
- Od teraz nastają nowe porządki. Sobota i niedziela są wolne bo to
weekend. W poniedziałek odpoczywamy po weekendzie. We wtorek
przygotowujemy się psychicznie do pracy. w środę pracujemy. We
czwartek odpoczywamy po pracy. W piątek przygotowujemy się do weekendu.
Czy są jakieś pytania?
- Długo będziemy tak zapierdalać?

juz wszytkie spia????????
:-D:-D
ANABUBA
Ciesze sie ze z Paulina dobrze:tak::tak::tak:No i super ze lekarze widza postepy-to jest chyba najwazniejsze:-):-):-)

Moj M wlasnie wszedl do pokoju z kolacja:szok::szok::szok:Ale niezła wałuwa:szok::szok::szok::-D

a co se chlop zalowac bedzie:-D

moj juz dawno spi
a co dobrego ci zrobil?
tylko we dwie zostałysmy?ciekawe gdzie AS:confused:
Mi:confused:nic .ja robiłam sobie kolacje jak On siedzial przy laptopie:tak::tak::tak:I tylko sobie bo wtedy nie chciał
A sobie ugotowal berlinki i chyba z 8 kanapek z zoltym serem do tego:szok::szok::szok::szok:

Chyba jestesmy tylko my:rofl2::szok:
Ciekawe gdzie podziala sie reszta dziewczyn:baffled:

pracuje w tej firmie od roku i mi nie wydali książeczki... a karte mam od kiedy są:-D:-D
karty????????/ eeeeee to ja jestem 100lat za murzynami.u nas nadal panpier:-):rofl2:

A ja nie dosięgam już :baffled:
ja nog golilam jeszcze w 40tyg i nie tylko nogi:-)tzn tak z Weeronika bo z Paulina to jeszcze 2dni przed porodem czyli juz w 42tyg:-) no a ja w obu ciazach po 17kg-Paulina 3600 a Weroniak 3550:-)

WITAM Maritke ,to nowa mamusia z bliżniętami,szkoda że i ja nie mam !!takich odchowanych w wieku Klaudii co najmniej:-):-):-):-)Słyszałyście o 8 raczkach z ameryki ,to dopiero czad ,babka w domu miała już 6 dzieci !!!i zdecydowała sie na in vitro 6 zarodków z czego któryś się podzielił i urodziła 8!!!!A teraz zastanawia się jak utrzyma rodzinę bo ona niby z zasiłków żyła-nie rozumiem tego.
słyszałam juz dawno.w Ameryce spokojnie sie da z zasiłkow wyzyc.nie to co u nas.ja sie zastanaiwam czy sie w tym roku załapie na zasiłek:confused::confused::confused: bo niby pare groszy za duzo ale co z tego jak toniemy w długach i ratach:-:)-:)-(

reklama
Mojego cos zoladek boli:baffled: juz mu dalam malox:sorry2: biedactwo ale tak to jest jak sie am wrzoda na zoladku:-(

Ja sobie w szladroczku siedze i zaraz go pogonie do kapania tak co skorzystam dzis z jego uslug:-D:-Dwkoncu @ mnie opuscila wiec moge poszalec:-D

Do góry