• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wszystkie mamy. Można się dołączyć??:sorry2::sorry2:
witaj w klubie gadułek

Sara i Oliwia urodziły się 25 września 2005 roku a Paulina 18 kwietnia 2007 roku :):)
to już duże panny:-D

Ja buraków to mom dosyć, przez ponad miesiąc walczyłam z anemią :baffled: Wszystyko było z burakami :baffled: M był w niebowziety :-D:rofl2:
Można było jesc kakao,natkę pietruszki i wszystko inne co zawiera żelazo.

Mariitka to musi wam być strasznie wesoło 4 dziołchy (razem z Tobą oczywiście hihi):szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ależ fajny babiniec :-D:-D

Czesc dziewczyny ja już po jarmaku ale bardzo słaby był i mało co było straganów kupiłam tylko to oceńcie czy moze być ja już mieżyłam i bardzo mi sie podoba jeszcze tylko sie nasmaruje balsamem zeby sie troche opalic i bedzie git:-DTeraz Kamilka usypiam a jak usnie to robie kawke i poczytam co tam piszecie:tak:
A i bluske sobie kupiłam
sliczne

Ja też mieszkam z teściową ale chyba nie trafiłam na zły przypadek
Ja na swoją też nie narzekam.Jak ją zaproszę na kawę to przyjdzie a jak nie to nie.Niewtrąca się i przychodzi na górę wtedy jak jej czegoś zabraknie :-D:-D

Ja nie narzekam na swoją teściowa, ale jakbym miała z nią mieszkać to bym chyba zamordowała :szok:

Ostatnio chciała mi pomóc i pokroiła mięso pieczone. Myślałam ze zamorduję :angry::wściekła/y: Wstyd mi było podawać:crazy:
Ja zawsze teściowej kroję ,bo podobno robię to doskonale .To teściowej słowa :-D:-D

reklama
Kurze przetarte, podłogi przejechane. Nie powiem, ze mam posprzątane :baffled: No ale jest odświeżone :rofl2: Mało ducha nie wyzionęłam ...

As, możesz mi wierzyć, że jadłam również wszystko inne co zawiera żelazo...

Chyba zasłużyłam na nagrodę...:rofl2:

tak antoś je już słoiczki hipp lubi njbardziej je juz kaszki bobowity bardzo lubi gotową kaszke hipp na dobry sen biszkoptową je też tarte jabuszko więc próbuje po troszku wszystkiego:tak:

Kurze przetarte, podłogi przejechane. Nie powiem, ze mam posprzątane :baffled: No ale jest odświeżone :rofl2: Mało ducha nie wyzionęłam ...

As, możesz mi wierzyć, że jadłam również wszystko inne co zawiera żelazo...

Chyba zasłużyłam na nagrodę...:rofl2:
Wiesz wierzę Ci bo sama byłam też w głebokiej anemii
Jak wychodziłam ze szpitala miałam 2440 czerwonych

Jestem babeczki spowrotem:-D:-D

Mam pytanie tak wogóle.. czy ja musze miec książeczkę ubezpieczeniową? Bo ktoś mi mówił, że nie, ale sama nie wiem jak to z tym jest....:baffled:

reklama
mama helenki jaka nagroda jaka:confused::confused::confused::confused::rofl2::rofl2::rofl2:

Sama nie wiedziałam co sobie wymysleć :-D:rofl2: Skończyło sie na twarożku z dżemem truskawkowym :-D uwielbiam :-D

A propos twarożku, ja niedawno odkryłam twarożek wiejski z piatnicy, zajadam sie nim od kilku dni :rofl2:

Jestem babeczki spowrotem:-D:-D

Mam pytanie tak wogóle.. czy ja musze miec książeczkę ubezpieczeniową? Bo ktoś mi mówił, że nie, ale sama nie wiem jak to z tym jest....:baffled:

Jako ciężarna masz prawo do bezpłatnej opieki zdrowotnej :tak: Az do końca połogu.
Ale lepiej mieć:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry