reklama
ewelaa
Fanka BB :)
Jak myślicie, mam wierzyć temu testowi ? narazie się ciesze i mam nadzieje, że testy nie kłamią. Ale potwierdze dopiero jak pójdę do lekarza :-)
Eve84
2 lata przerwy.....
KRYZYS...sryzys.....ciezko uwierzyc no ale coz...w czasie wojny było gorzej...przezyjemy.....mam jakies 20000 kwiatkow to na chleb z witą bedzie.......dam rade.....mielismy teraz kupic autko i na wakacje wybrac sie w turystyczna wakacje-włochy hiszpania i paryz...no coz....pozostanie mi koc na podwirku,sztuczna palma,matirni,,,,moze nawet słonko bedzie-a jak nie to namaluje.......

Witajcie!!
U mnie dzisiaj tempka 37.25
Wczoraj 37 i jak pamietacie tendencja wzrostowa
Co sie ze mna dzieje??? Po pacha 37.1, a nadal nie czuje sie chora... Te wysokie temperatury w... sa wg. mnie powiazane z ta pod pacha, moze ja mam jakas ukryta chorobe albo stan zapalny?
Jak tak dalej pojdzie, to nie bede wiedziala jak wyznaczyc linie pokrywajaca...... 
Genialny
Podoba mi sie sposob w jaki ocenzurowalas ten dowcip 
GRATULACJE!!!

Ale czemu niby mialabys nie wierzyc temu testowi?????? Tak z ciekawosci, to jest KinderTest?
Jak dlugo czekalas na pojawienie sie II na tescie?
U mnie dzisiaj tempka 37.25

Wnuczek mówi do babci - babciu, widziałaś gdzieś moje tabletki? Było na nich napisane LSD!
-Pierdolic tabletki! Widziałeś k..wa smoka w kuchni???
Genialny

GRATULACJE!!!

Ewelaa gratuluję i życzę wszystkiego dobrego.Jak myślicie, mam wierzyć temu testowi ? narazie się ciesze i mam nadzieje, że testy nie kłamią. Ale potwierdze dopiero jak pójdę do lekarza :-)
Kreseczki naprawdę tłuściutkie:-)
ewelaa
Fanka BB :)
Tak to jest KinderTest. Jak zapuścilam kropelki to się odwróciłam, ale po chwili popatrzyłam i pojawiły się dwie kreseczki ale ta jedna w polu testowym T była bardzo delikatna, dopiero po jakiejś minucie zrobiła się bardziej intensywniejsza. Mam nadzieje, że to prawda...............:-)
GRATULACJE!!!Ale czemu niby mialabys nie wierzyc temu testowi?????? Tak z ciekawosci, to jest KinderTest?
Tak to jest KinderTest. Jak zapuścilam kropelki to się odwróciłam, ale po chwili popatrzyłam i pojawiły się dwie kreseczki ale ta jedna w polu testowym T była bardzo delikatna, dopiero po jakiejś minucie zrobiła się bardziej intensywniejsza. Mam nadzieje, że to prawda...............:-)
Skoro kreseczka sie pojawila taaak szybko, to to musi byc prawda

Eve84
2 lata przerwy.....
dla mnie to cosik tu nie pasuje! az tak wysokie tempki ???? prze owu??!? nie spotkalam sie jeszcze!Witajcie!!
U mnie dzisiaj tempka 37.25Wczoraj 37 i jak pamietacie tendencja wzrostowa
Co sie ze mna dzieje??? Po pacha 37.1, a nadal nie czuje sie chora... Te wysokie temperatury w... sa wg. mnie powiazane z ta pod pacha, moze ja mam jakas ukryta chorobe albo stan zapalny?
Jak tak dalej pojdzie, to nie bede wiedziala jak wyznaczyc linie pokrywajaca......
![]()

reklama
Podziel się: