reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

dla mnie to cosik tu nie pasuje! az tak wysokie tempki ???? prze owu??!? nie spotkalam sie jeszcze! :sorry2: jak tak dalej pojdzie to bede pewna ze ten spadek co niby @ mialas to byla owu! :sorry2:

Hehe ale to by sie troche nie zgadzalo z zasada, z skok w gore ma byc o przynajmniej 0.2C w stosunku do ostatniej temperatury i nastepne temperatury maja byc wyzsze o przynajmniej 0.2C od kilku poprzednich (ponad linia pokrywajaca) - u mnie tak nie jest, bo ja mialam 36.6(spadek), a wczesniej 36.8, 36.9, 37 (cofajac sie)
:sorry2:

reklama
Hehe ale to by sie troche nie zgadzalo z zasada, z skok w gore ma byc o przynajmniej 0.2C w stosunku do ostatniej temperatury i nastepne temperatury maja byc wyzsze o przynajmniej 0.2C od kilku poprzednich (ponad linia pokrywajaca) - u mnie tak nie jest, bo ja mialam 36.6(spadek), a wczesniej 36.8, 36.9, 37 (cofajac sie) :sorry2:
oj tam czepiasz sie szczegolow! :-D:-D:-D:-D

test.jpg

Ewela GRATULACJE !!!!!!!!!!!

Mi też Kinder Test przyniósł szczęście hihi :-)

PS. Test na pewno się nie pomylił !

oj tam czepiasz sie szczegolow! :-D:-D:-D:-D

Tak mi to teraz przyszlo do glowy
;-) Chcialam zadzwonic do invimedu i sie dowiedziec o monitoring cyklu... ale... ehh moze jednak powinnam dla swietego spokoju zatestowac jutro rano, chociaz ja nie wierze zeby cos moglo byc - za niski progesteron, przytulanki troche za wczesnie, a potem troche za pozno... :confused: no i krwawienie 4-5 dniowe, ktore zaczelo sie w 9dpo...

Tak mi to teraz przyszlo do glowy ;-) Chcialam zadzwonic do invimedu i sie dowiedziec o monitoring cyklu... ale... ehh moze jednak powinnam dla swietego spokoju zatestowac jutro rano, chociaz ja nie wierze zeby cos moglo byc - za niski progesteron, przytulanki troche za wczesnie, a potem troche za pozno... :confused: no i krwawienie 4-5 dniowe, ktore zaczelo sie w 9dpo...
wiesz co nie wiem sama ... nie chce cie przypadkiem nakrecic! ale moze to bylo zagniezdzenie ... ostatnio ktos pisal ze wlasnie @ w ciazy gdy sie pojawia to lekarze uznaja ze to bylo zagniezdzenie! jakby nie patrzec takie cos ma czas zaistniec wlasnie miedzy 6-10dpo :sorry::eek: no kurde tak wysokie tempki po prostu sa dziwne przed owu o ile nie jestes chora! i to porządne! bo ja mialam takie tempki (37,3) jak mialam goraczke ok 38st!:eek:

Wisona, wiosna - sypia sie fasolki jak z rekawa :-D:-):-D Gratulacje, kochanie!!!!!!!! Zycze wszystkiego naj Tobie i Twojej fasolince, Farciaro :-D
:-):-DTeraz napisz jak to zrobilas, hihihi:-) Przytulam mocno!

A teraz uciekam na uczelnie, wczoraj oddalam pierwszy rozdzial pracy, dzis ide zatwierdzic pytania moich wywiadow a w sobote bede badala dzieci :cool2:

W piatek jestem w pracy od 12-12 :shocked2: Czyli w ten weekend nie bede tu zbyt czesto :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Tylko nie zapomnijcie, o mnie.
Buzka kobitki

wiesz co nie wiem sama ... nie chce cie przypadkiem nakrecic! ale moze to bylo zagniezdzenie ... ostatnio ktos pisal ze wlasnie @ w ciazy gdy sie pojawia to lekarze uznaja ze to bylo zagniezdzenie! jakby nie patrzec takie cos ma czas zaistniec wlasnie miedzy 6-10dpo :sorry::eek: no kurde tak wysokie tempki po prostu sa dziwne przed owu o ile nie jestes chora! i to porządne! bo ja mialam takie tempki (37,3) jak mialam goraczke ok 38st!:eek:

Wiem wlasnie, ze dziwne, ale ja sie zupelnie nie czuje chora. Ja bardzo rzadko choruje i to tylko wtedy, kiedy mnie M zarazi - sama z siebie jestem porzadnie zahartowana, bo na uczelnie chodze na piechote, a mam kawalek, wiec zawsze mnie troche deszcz czy snieg zmoczy, albo slonce rozgrzeje i sie spoce
, a potem wiatr mnie przeleci (przewieje znaczy sie :-D:-D:-D) ;-) Ale powiem Ci jeszcze, ze pamietam, ze w sobote albo w niedziele tez mierzylam tempke pod pacha i bylo rowno 36.6, a w pochwie i tak wysoka :dry: Jeszcze sie okaze ze sie do mnie jakies swinstwo przypaletalo :baffled:

A teraz uciekam na uczelnie, wczoraj oddalam pierwszy rozdzial pracy, dzis ide zatwierdzic pytania moich wywiadow a w sobote bede badala dzieci :cool2:

W piatek jestem w pracy od 12-12 :shocked2: Czyli w ten weekend nie bede tu zbyt czesto :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Tylko nie zapomnijcie, o mnie.
Buzka kobitki

Gratuluje oddania pierwszego rozdzialu
:tak: Nie zapomnimy o Tobie, w koncu jak tu o Tobie zapomniec, cooooo?

reklama
no hej - melduję się z rana - tym razem po kaffce:-):-)
nie było mnie wieczorkiem wczoraj bo instalowaliśmy routera w domu i oczywiście nikt nie ma z tym problemów - wszystkim działa tylko nam nie... niby wszystko ok a netu nie ma:-:)-(
no ale tempka dziś dalej 36,9 i czekamy... z objawów to na razie trzy razy byłam na sikundę w ubikacji ale to chyba za wcześnie na częste sikania...?
zabieram się za czytanie - na szczęście tylko 10 stron:happy2::happy2:

Do góry