madziulanatasza
Fanka BB :)
ja też się perfidnie opierniczam....a robota czeka....kawke sobie pije i zastanawiam sie co by tu słodkiego zjeść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
własnie tu jest problem że nie ma gdzie dzieci podrzucć może jak będe miała w koncu prwo jazdy i jakis samochodzik to do teściów bedzie łatwiej zawieżc bo autobusami to koszmar niby nie daleko jakies 30 minut ale zawiezc wrocic i trzeba z powrotem po nich jechac a moja mam to pracuje ojciec nie nadaje sie napilnowanie a siostra tez uczy sie i pracujejoanna to powolutku odtwórzcie sobie tamten klimacik niech mąż w sobote zabierze dzieci na pół dnia a ty relaxik kompiel z pianką zabiegi kosmetyczne drink do łapki zobaczysz wypoczęta zrelaxowana będziesz miała ochote na miłe chwile z ukochanym......a może macie komu dzieci podrzucić na weekend a wtedy jak za dawnych czasów![]()
KOBYŁA DLA TWOJEGO GULRZU ŻYCIE ODDAŁA ,A TY JEJ TAK JEDZIESZ ,BE NIEWDZIECZNICA:-):-):-)okaż jej odrobinę uczucia ,od razu zmięknie:-):-)
a ja kupuje taką specjalna sól do zmiękczania mięsa solę jaikeś 20 minut wczesniej tylko potem trzeba spróbowacjak sie pogotuje zeby nie przesolic![]()
jestem w stanie dla niej nawet striptis zrobić niech tylko zmięknie bo ja czasu nie mam
zachciało mi się wczoraj szynki extra kupować na gulasz
chciałam luxus a było kupić jak zawsze karkówke to nie malinka chciała błysnąć
![]()
zebym to ja wiedziałaa ja kupuje taką specjalna sól do zmiękczania mięsa solę jaikeś 20 minut wczesniej tylko potem trzeba spróbowacjak sie pogotuje zeby nie przesolic![]()
Kamis Sól Zmiękczająca Mięso - Mieszanki przyprawowe - Opinie.senior.pl - Kamis Sól Zmiękczająca Mięso
jesteś prorokiemPiotruś wstał, a robota w lesie!Dokładnie tak jak przewidziałam!
Normalnie jakbym prorokiem była! No cóż, dam mu drugie śniadanko, a potem pójdziemy na spacerek i jak wrócimy to ile zdążę to zrobię!
Jak goście wcześnie pójdą to zajrzę wieczorkiem!
A na razie miłego dzionka życzę wszystkim! :-)