reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja myslałam że tesciowa sorki:shocked2::sorry2::zawstydzona/y:
spoko nic sie nie stało:-D
Mam nadzieje ze wogóle nie przyjedzie bo Oatryk nie chce do niej jechac M dzwonił do niej że nie jedzie, ale czasem ona tak po prostu sobie porzyjezdza "doPatryka" żeby sobie tutaj na nk posiedziec:baffled::baffled:

A ja nie chce sie z nia kłócic przy Patim, bo wiadomo, on potem będzie musial wybierac... kogo woli...:dry::dry: na szczescie na nowe mieszkanie nie ma wstępu już, bo to jest jeszcze teoretycznie też jej mieszkanie, musimy jej oddac polowe ze sprzedaży:dry:

reklama
hehheeh,dobre,postraramy:cool2::cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D:-D
no ja dzis lece po Pauline wiec chwile mnie nie bedzie.jeszcze slonce swieci ale jakies chmury ida.mam nadzieje ze zdaze wrocic do domu zanim sie rozpada:baffled:
Postarajcie się mniej napisać do mojego powrotu :-):-):-)
To jest ciąża:-p Na poczatku to ja mogłam spac juz od 17:tak::-D:-D
I ja tak miałam z Igorkiem jak w ciąży byłam:-):-) ogólnie to ja uwielbiam spać:happy2::happy2::happy2:

BARDZO WAS LUBIĘ DZIEWCZYNY :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Postarajcie się mniej napisać do mojego powrotu :-):-):-)
I ja tak miałam z Igorkiem jak w ciąży byłam:-):-) ogólnie to ja uwielbiam spać:happy2::happy2::happy2:

BARDZO WAS LUBIĘ DZIEWCZYNY :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
My Ciebie też:tak::tak::tak::tak::cool2:

Ja też uwielbiam spac ciagle...:-D Ostatnio jakoś dziwnie wstaje o 7-8 jak nie musze... a do pracy jak mam wstac 7.15 to mam problemy:dry:

reklama
Do góry