reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wspolczuje ja raz robilam tipsy i dziekuje To byl jakis szok dla paznokci:-Ddla plytki raczej:szok:

mysle ze dojda do siebie.Ja nie lubie malowac paznokci zawsze jak je umaluje to mi sie jakis zlamie:wściekła/y:
Ale na slub zrobie sobie ladne paznokietki:tak:
Jak pomalujesz:confused: Ja jak pomaluje to jakos sie trzymaja, jak zmyje i nie mam kiedy pomalowac to sie lamia bo sa wtedy cienkie, tak to te 2 warstwy lakieru jakos je trzymaja w kupie:tak::tak::-D

no to zapraszam :-p:-p:-p;-);-);-)
Ja tez ja tez:-D:-D

Witam, wczoraj neisety nie udało mi się zajrzeć, zaogladalam się :-D

A dzisiaj tylko na sekundkę dzień dobry powiedzieć bo M mi stoi nad plecami :sorry2:

Do później :tak:

Własnie przysłali mi lampe:tak::tak::tak:Ale otworze ja dopiero jak M wroci i popilnuje mi mojej trojcy:-);-)Bo juz przyciagneli karton pod telewizor i siedzieli na nim ogladajac mini-mini:szok::szok::szok:

Jestesmy juz po sniadanku:tak:Dziewczynki zjadly chleb i ajjecznice z pomidorem z Dominik jajecznice z pomidorem i kisiel:szok::-D
Kuchnia juz sprzatnieta a wiec maly luzik:tak::tak::tak:

reklama
Witam!
Goście wczoraj opuścili nas dopiero przed północą :szok: No ale bardzo sympatycznie było :-)
Piotrunio dziś wstał rozmarudzony okropnie no i od rana tylko bałagan robiliśmy :sorry2: Nic a nic się sprzątnąć nie dało :hmm:
No cóż, muszę to teraz nadrobić. Jak mi się uda to zajrzę jeszcze zanim moja maruda się obudzi! :cool2:
Pozdrawiam was wszystkie! :-)

Do góry