reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszłe Mamy z Bielska-Białej i okolic:)

no dzisiaj w końcu dostałam pieniądze z zusu :-) i faktycznie oni liczą pełny miesiąc od pierwszego dnia kiedy było wystawione l4 ja mialam od 10 lutego do 11 marca i dzisiaj dostałam ale to pewnie dlatego że dopiero musieli to wszystko rozpatrzeć zobaczy,y jak następnym razem będzie

reklama
Witam:-).
Więc czeka mnie wędrówka od urzędu do urzędu. Pójdę do ZUSu i do MOPSu dowiedzieć się konkretów.
Ale i tak dziękuję za wszelkie podpowiedzi:tak:.
Miłego dnia:-D.

Madzia a byłaś już może w eskulapie na wizycie??? Bo z tego co wiem to miesiąc przed trzeba się tam zgłosić. Ja dalej się waham między żywcem a eskulapem jutro mam wizyte u goncerza więc myśle że podejme już jakąś konkretną decyzje. I wiesz do jakiego lekarza tam pójdziesz?

Dzwoniłam tam ostatnio mam przyjść początkiem kwietnia ale ciągle sie waham tyle że między wojewódzkim a esculapem wszyscy mi mówią, że esculap bez zastanowienia ale z drugiej strony 400 zł drogą nie chodzi, jak dzwoniłam to podali numer tel kom jakby coś się działo mam dzwonić, pierwsze wizyta u anestezjologa i gina i tam mają mi wszystko powiedzieć i pokazać, lekarz spoko jak z nim rozmawiałam ale nie wiem jak sie nazywa ja do goncerza już chyba nie pójde bo jak zapłace za ta wizyte w esculapie i tam mnie zbadają to wystarczy, także mam kilka dni na podjęcie decyzji help... :) Monika a jak tam się czujesz wyjaśniło się coś ... ?

No czesc. Madzia ja podjęłam decyzje o cesarce nie czuje sie na tyle silna zeby byc w takiej chwili sama. Jak narazie rozstalismy sie musze dac sobie troche czasu i wszystko przemyslec.
Pytałam cie o tego esculapa bo jak goncerz mi dzisiaj powie ze nie mam szans na cesarke w zywcu to pojde do esculapa. Tez mi szkoda tych 400zł ale wiem ze tam mi zrobia

o poruszyłyście temat esculapa :-) ja też sie zastanawiam nad tą kliniką ale 1 kwietnia mam wizyte u Balisia i pierwsze spróbuje z nim cesarke załatwić jak sie nie będzie dało to zadzwonie do esculapa bo to będzie miesiąc przed terminem więc muszę też szybko podjąć decyzje.

Dziewczyny, przepraszam za pytanie...
Dlaczego chcecie robić cesarkę na żądanie?? :baffled::baffled::baffled:

Mnie się wydaje że skoro nie ma żadnych przeciwwskazań ku naturalnemu to po co się dawać ciąć??

reklama
Ja uważam że to jest indywidualna decyzja jeżeli dziewczyny się boją porodu naturalnego to jak najbardziej niech sie starają o cesarke ja szczerze mówiąc jestem ciekawa tego bólu dlatego nie zdecydowałam sie na cesarke. Monika napisz co powiedział Ci goncerz o cesarce i czy powiedziałaś mu o esculapie? Przykro mi że się rozstaliście życie czasem jest do bani ale przynajmniej będziesz miała maluszka :)

Do góry