anka26_x_07
Mama Laury :)
ja jeszcze sztucznych nigdy nie zakladalam juak swoje dobrze wytuszuje to sa piekne.Ale mi sie malowac nie chce Ksiezniczka nie jestem potworem tez nie wiec jak mam ochote to sie maluje a jak nie to wychodze z kremem na buzito zakladasz sztuczne![]()

nonono zaszalejJa lecę wstawiać obiad bo towarzystwo powstawałao
A potem będe robić się na bóstwo![]()

drugim razem bedzie lzej juz wiesz jak to wygladaWitam niestety nie udalo mi sie zdać:-
-
-
-( zawalilam na placu egzaminator powiedział ze wszystko by bylo dobrze gdybym sie tak niepotrzebnie denerwowała i to mnie zgubiło bo to ze wiem co i jak to on widzi i slyszy Musze troch ochłonąc i w poniedziałek ide ustalic nowy termin
miłego dnia i przepraszam na razie tyle

jestes krawcowa z zamilowaniaJestem na chwilkę.
Na dłużej wpadnę do Was troszkę potem.
Bratowej spodnie skracałam a teraz jej firankę szyję.
Powinnam dotrzeć w przerwie szycia ,bo potem sobie pościel będę przerabiać.![]()

gratuluje!!To zdasz następnym razem
A ja muszę się pochwalić usmażyłam rybkę i wyszła idealnapierwszy raz w życiu mi się udało
![]()
Faceci juz tak maja ja jak mam balagan to mi moj gada odrazu a jak jest posprzatne to jeszcze nie uslyszalm jak tu czystoPrzyjade na pewnow przyszłym tyg mam jeszcze wolne pon wt śr, wiec jak Ci bedziepasowac moge wpasc, tylko jakbys mogla po mnie podjechac gdzies gdzie trafie
M wrócil do domu...
nawet nie zauważyl umytych podłog
Beata była.. ale nawet mnie dzisiaj nie wkur....
i nawet pogratulowala fasolki
Bede pewnie wieczorkiem... Milego plotkowania![]()

jak nie urok to.....jestem i ja.rano musiałam odpascbez uprzedzenia.
Spacer do szkoły zaliczony,ale zrobilo sie teraz pochmurno,jest +8 i wieje.ale jak wracałysmy to jeszcze było calkiem fajnie
Weronika spi od 1,5godziny i pewnie jeszcze troche pospi bo dzis przed 8 znowu wstala.
\
ja dzis na obiad-ryz na sypko.kotlety sojowe i surowka z czerwonej kapusty.
obdzwoniłam dzis kupe przychodni bo chec Pauline do ortodonty zapiac.i na nfz jest straszny prblme.prywatnie przyjmuja owszem-wizyta 50zł ale za to aparaty to 700zł za pare na cala szcekea na ten wydatek mnie nie stac
no i sie dodzwonilam do WAwy-ale musze dzownic wponiedziałek o 7 rano i moze uda mi sie złapaca jakis wolny termin.normalnie walka z wiatrakami.
do oklisty to juz pojde praywatnie bo razna rok to ujdzie.a jak sie robi okulary u naszego optyka to za wizyte wtedy tylko 20zl.
ehhhh...tylko chorowac.
przyszło zaswiadczenie dla Weroniki od ednokrynologa bo bede skladac o zasilek pielegnacyjny.no i niemiłe zaskoczenie bo z tym przyszła tez informacja ze Weronice podskoczyło tsh mam jej zwiekszyc dawke...ehhhh:--
-
-
-(
najwyrazniej mam do tego odpowiedni głos i mine:-):-):-) porostu nawrzeszczała,walnęłam po łapkach i groznie pokiwałam palecm ze nie wolno.a jak ponownie probowały do szafki to wtedy NIE WOLNO odpowiednim toenm i nie spuszczałam z nich wzroku poki nie poszły do innych zajec.oczywiscie nie obyło sie za pierwszym razem bez płaczu,ale popłakłay.popłakały i przestały.jak juz kiedys mówiłam-jestem KAT:-)
moja Weronika jakby jej pomalowac te jej rzesy to by lpiej wyglądała niz na tych zdjęciach:-):-):-) i sztucznych nie potzrebuje
ja wkłądam karte do czytanika kart i mam w nosie:-)
piekne panniceOto fotka ktorej wklejenie zajeło mi tyle czasu i nerwow![]()

cudna fotka
moja sama jedna by tyle miejsca zajeal w kartonie
tyreotropina-hormon wydzielany prezez przysadke mozgowa jezeli jest zapotrzebowanie na hormony tarczycy.jezeli jest za duzo tsh tzn ze tarczyca produkuje za mało hormonów.to i tak nie jest wysokie bo z bibułki po urodzeniu Weronika miała ponad 270a norma jest do ok.4-5. jej sie teraz pewie z wikeim bedzie zwiększac dawka bo rosnie i organizm wiecej potrzebuje
hmmm ja nie mam o tym pojecia ale jak podajesz lekarstwo to nic groznego nie bedzie> Czym to grozi jak by miala za mala dawke?