reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Umowilam sie na poniedzialek do gin, chcialam na wtorek, ale ta babka do ktorej chcialam isc akurat nie przyjmuje. Wyobrazcie sobie, ze w calym warszawskim luxmedzie w najblizszy wtorek sa wolne tylko 2 terminy! :wściekła/y::angry::no: Ile oni pacjentow nabrali, ze trzeba tyle czekac! Chcialam sie na pon dostac na usg i jedna wielka qpa! Najblizszy termin usg - 3.04!!!!! Chyba jednak bede musiala sie przejsc do invimedu we wtorek na usg i zabulic, a najwyzej zapisze sie na piatek/sobote na drugie usg do luxmedu... Wiec plan mam nastepujacy:

28.03 - przytulanki rano (mialy byc dzisiaj, ale M pozno wrocil i pewnie nie bedzie mial ochoty...)
29.03 - menopur - test owu - przytulanki wieczorem
30.03 - menopur - test owu - gin
31.03 - usg - przytulanki
3/4.04 - usg

Co sadzicie?
Widze,ze masz wszystko pod kontrola :-) Co na to Twoj M,ze mu zaplanowalas przytulanki?;-) moj to by sie mocno zirytowal,jakbym mu powiedziala,ze teraz ma byc,bo mam owulacje.Taki uparciuch z niego,lubi,zeby wszystko bylo po jego mysli...ale my kobietki mamy swoje sposoby.Niech mu sie wydaje,tak jest :-p

reklama
Widze,ze masz wszystko pod kontrola :-) Co na to Twoj M,ze mu zaplanowalas przytulanki?;-) moj to by sie mocno zirytowal,jakbym mu powiedziala,ze teraz ma byc,bo mam owulacje.Taki uparciuch z niego,lubi,zeby wszystko bylo po jego mysli...ale my kobietki mamy swoje sposoby.Niech mu sie wydaje,tak jest :-p

On o niczym nie wie :-D Ale jak go poprosilam zeby pilnowal przytulanek w tym cyklu (co drugi dzien od @), to sie zgodzil - chociaz nie wierze, ze dotrzyma slowa - jakby chcial dotrzymac to by dzisiaj byly przytulanki (ostatnie byly przedwczoraj)... ale nie wyglada jakby sie do tego kwapil... wiec mu odpuszcze i zgwalce jutro rano
:tak:

postanowiłam zakupić teściki owulacyjne bo sądze że w tym miesiacu sie może udać a trzeba sie wspomóc testami kiedy ta owulacja wystąpi bo u mnie to tak do końca nie wiadomo, a bromergon ostatnio szybko obniżył mi prolaktynę wiec będziemy próbować

Próbować trzeba:-) a testy na pewno pomogą:-) Chciaż ja nigdy nie używałam, ale jeżeli w tym cyklu mi sie nie uda zafasolkować to od nastepnego kupuję testy!!

Witajcie z wieczora
hei dziewczynki...
Mam male podejrzenia....@nie ma...zawsze mam rano..nic nie boli..test negatywny!
Czy te ktore zaszly w ciaze teraz miale takie objawy jak bardzo obfite piersi...?
No i co mdli mnie rano:-(
hmm narazie nie wieze w CUD!!!
:tak:;-) no ładnie!!!! a testa robilas rano?? spokojna glowa ;-) za kilka dni sie wyjasni :-) ale fajnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja sobie zakupilam dzisiej torebczeke i bransoletki i do szczescia brakuje mi jeszcze ze 2 par butow :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dobra pochwalilam sie i uciekam bom zmeczona ;-) do jutra dziewczynki kochane :-)

Jutro mam wizytę u gina... mam nadzieję że coś tam u mnie już zobaczy :)))
Trzymam kciuki

Tak apropo słyszałam gdzieś, albo czytałam że kobiety w ciąży nie mogą jeść sera pleśniowego, bo tam są jakieś bakterie groźne dla płodu... Słyszałyście coś o tym??
Nie można jeść produktów z niepasteryzowanego mleka.

Ciekawa jestem jakie to uczucie jak ci mały obcy w brzuchu się wierci. Boże jak ja bym tak chciała.
Ruchliwość ma po cioci.:-).
Ja jeszcze nic nie czuje ale dziwne uczucie wiedzieć, że ktoś w brzuchu fika koziołki ;-)

Dziewczyny porządnie pomodlić się za Kroptusię i jej dzidzie!!!!!:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Bardzo mocno trzymam kciuki.

Co mnie podnosi do sufitu :wściekła/y: my sie staramy, dbamy o siebie i robimy wszystko "pod" fasolke i w pizdu zawsze pod gorke, a sa kobiety ktore maja wszystko w dupie i rodza zdrowe dzidzie, ktore pozniej porzucaja w szpotalu :angry::wściekła/y::no: gdzie tu sprawiedliwosc.
Dokładnie

hei dziewczynki...
Mam male podejrzenia....@nie ma...zawsze mam rano..nic nie boli..test negatywny!
Czy te ktore zaszly w ciaze teraz miale takie objawy jak bardzo obfite piersi...?
No i co mdli mnie rano:-(
hmm narazie nie wieze w CUD!!!
Trzymam kciuki za teścik. U mnie piersi były pełniejsze i pierwszy test wyszedł negatywny ;-)

reklama
Do góry