A
Aleksia123
Gość
Miłego wieczorku i spokojnej nocki dla Was i Waszych pociech Kochaniutkie 

Jutro do Was zajrzę bo juz mnie spanie moży i juz nie dam rady wysiedzieć dłużej na tym fotelu :-):-):-) buziolki Mamuśki i dzieciaczki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie pan maż wybył???:-):-) szkoda że masz takiego dołaaleksia - zostalam sama z dzieckiem w domku wiec chyba sie upije samaaaaa:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
ehhh te chorobska wspolczujeU mnie sytuacja opanowana,dzieciaki bawia się grzecznie tzn Oliwka z Klaudią.A Kacper chyba sie rozchorowałnawet obiadu nie zjadł i ma 38.3.Także siedzi u dziadków żeby Oliwki czasem nie zarazić bo nie wiadomo co mu jest.
Ech zepsuła mi się maszyna do szycia.....
no złośliwosć rzeczy martwych ods kilku dni.
Sama kombinowałam nad nią dobre 2 godziny i w końcu poszłam to teściową ;-)
Teściowa przyszła i zreperowała w 10 minut :-)
To po co ja się tak męczyłam?
czasami dobrze mieć teściową
![]()
Jestem
Goscie wlasnie poszliA ja szybko na BB
Zaraz bede kladla dzieciaki spac
aleksia - zostalam sama z dzieckiem w domku wiec chyba sie upije samaaaaa:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
ja tez bym wolala i tak bylo siedzieli kulturalnie przy drinie w domku ja poszlam tylko zaniesc do kolezanki zamowienie i wzielam malego bo ona tez ma dziecko w podobnym iweku wiec mysle sobie ze sie pobawia ja przychodze w domu nikog nie ma i sytoje jak ta ci..a przed klatka bo kluczy nie mam .... i zadzwonilam zeby przyszedl to powiedzial ze postoi przed klatka i zaraz przyjdzie i do tej pory go nie ma bo widzialam ze szedl do kolegi a on ma wylaczony tel - specjalnie (kolega) bo moj zostawil w samochodziePatrysia znam doskonale takie sytuacjeprzez 10lat mam podobnie....
ale wole jak mój siedzi z kolegami w domu niz ma gdziesz chodzic,ale to moje zyczenie tylko![]()
mój P usunął na sofie ogladajac film na tvn wiec ja korzystam:-)moje babuchy juz w łóżkach i mam nadziej ze zaraz zasną
Patrysia znam doskonale takie sytuacjeprzez 10lat mam podobnie....
ale wole jak mój siedzi z kolegami w domu niz ma gdziesz chodzic,ale to moje zyczenie tylko![]()