reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Od wczoraj mały miał temperature ale ejszcze jadł i pił, a dzisiaj ponad 39 zero jedzenia i picia , woda się z niego lała nawet zwymiotował, ale jak zrobił w ciągu godz kilkanaście kup odrazu pojechałam do szpitala , rano też byłam u lekarza, dostał zastrzyki i jest pod kroplówką a z nim zostałam i martwie się

pozdrawiam Was

mąż mnie uraczył laptopem bo i tak nie zasnę:-(

Od wczoraj mały miał temperature ale ejszcze jadł i pił, a dzisiaj ponad 39 zero jedzenia i picia , woda się z niego lała nawet zwymiotował, ale jak zrobił w ciągu godz kilkanaście kup odrazu pojechałam do szpitala , rano też byłam u lekarza, dostał zastrzyki i jest pod kroplówką a z nim zostałam i martwie się

pozdrawiam Was

mąż mnie uraczył laptopem bo i tak nie zasnę:-(

kadia współczuję.
A co mówia lekarze,wiedzą co mu jest???? jakis wirus czy co????trzymajcie się.Trzymam kciuki abyście szybko stamtąd wyszli.

Kadia współczuję ogromnie:-( szybkiego powrotu do zdrowia dla Krystianka. I żeby Was szybko ze szpitala wypuscili... Trzymam mocno kciuki.​

Ja mam dzis mega pałera od rana,wstałam super wyspana jak nigdy,Oliwka dopiero sie obudziła więc też jest w dobrym humorze.
Po śniadanku zawozimy ja do babci i robię mega sprzątanie.Trzeba w końcu się zabrać za okna itp.

Zapowiada sie ładna pogoda bo juz od rana słońce mocno swieci,uwielbiam taką pogodę.

Pamietajcie"
DZIŚ PRZESTAWIAMY W NOCY ZEGARY DO PRZODU O 1H"

Dzień Dobry :))

Ale dziś pięknie

Ja na 10:00 klientke mam ale potem trzeba iść na spacerek :tak:

kadia2 oj współczuje :-(kurcze to jakaś epidemia normalnie gdzie nie czytam to któryś maluch w szpitalu .... Zdrowia dla Krystianka :tak:

anielap ja też nie mam pojęcia jak to z tymi godzinami jest :-D

Anetko może być 15:00 to zjawimy się wam całą rodzinką :) - uff już się boje hihi czy nasi mężowie zapanują nad całą 3 :szok::-D.

Oki ide do kuchni mężulek szykuje śniadanko :-)

reklama
Do góry