reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

U mnie 'czasem słońce, czasem deszcz' nie wiadomo czy wyjść na dwór czy nie ale ja na razie nie mam zamiaru. Muszę terroryście zrobić obiad.
Dziś znów dostałam ciuszki od znajomej i z tego co gada to jeszcze nie koniec. Nie mam gdzie tego składować. Chyba na allegro wystawię?:-):-):-)

reklama
Cisza,spokój od razu widać, ze weekend przyszedł. Ja zdążyłam się pokłócić z Dawidem o meble kuchenne. To jest taki tłok, że szkoda nerw. Idę laski spać, bo dziś wstałam raniutko i papa już mi się drze. Spokojnej nocki i słodkich snów życzą Asia i Hania:-):-):-):-)

Witam z rana. Musiałam o 7 zaliczyć toaletę i już nie zasnęłam:wściekła/y:. Za to zrobiłam pyszne śniadanko, wiosenne kanapeczki z jajkiem, sałatą, ogórkiem i rzodkiewką. Pychotka. Chyba córci też smakowało, bo mi teraz skacze po brzuchu;-).

Witam sie laseczki :-)

Sam,ale mi narobiłas apetytu,slinka leci...mniam,mniam :-):-):-)....w sumie to jeszcz nic nie jadłam ale po Twoim opisie lete do kuchni zrobić kanapusie :-):-):-).....

Miłego weekendu kochaniutkie :-):-):-)

czesc dziewczyny
za oknem wiosna juz pelna geba, a ja sie ciesze ze nadaje ciagle z wlasnego lozka, wczoraj wieczorem bylo mi tak slabo i tak mnie zoladek bolal ze zastanawiali sie czy mnie do szpitala nie zabrac, ale przeszlo a z dzidzia wszystko ok, bo harce juz od rana urzadza...

sam narobilas smaku, chyba musze meza obudzic zeby zrobil jakies sniadanko... w sumie sa pewne pozytywy lezenia plackiem ;-)

Witamy sie i my w ten słoneczny sobotni dzionek :-):-):-)
Sam kaaasiulka ale narobiłyście mi smaka :-):-):-) takie wiosenne śniadanko :tak: mniam mniam :-):-):-)
fioletowa powiem Ci słoneczko kochane, że cosik z tą nocką było nie tak :baffled: dla mnie to była najkoszmarniejsza noc od początku ciązy ... bolał i ciagnoł mnie brzuch, nawalało serducho ( kuło, szczypało) brakowało mi oddechu od poprostu horror :baffled: teraz już troszkę lepiej ale serducho daje dalej o obie znać :-( Dobrze, że niedługo idę do endokrynologa bo te moje zdrowotne jazdy może prowokować tarczyca :baffled: Zdrówka kochana i spokojnego dzionka :-):-):-)
slonce1 udanego spacerku z niunią i dużo słoneczka :-):-):-)

Ja dopijam kawusię do końca i jeżeli pogoda się nie popsuje uciekam na działeczkę obejżeć domeczek który kończymy stawiać ;-) jeszcze nie widziałam dzieła majstrów ;-) mogę się zdziwić (miło lub nie :-):-):-))
Miłego i wesolutkiego dzioneczka dla Was kochane mamuski :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki w ten piekny sobotni dzien. widze ze wiosna dzis wszedzie, wreszcie. ja dzis w domku, maz jak na razie nie pozwala mi nic robic. takze dzis leze i odpoczywam a na jego barkach sprzatanie i gotowanie. choc pogoda kusi spacerkiem....:-)

Do góry