reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Widzę, że dziewczyny spać nie mogą, o tej porze takie dyskusje. Dzisiaj przyjechała moja teściowa z kolejną partią ciuszków dla Małego i powiem tyle KONIEC z ubraniami. W tej chwili tatuś (Kacperka) składa komodę ale nie wiem czy jedna wystarczy :baffled:. Póki co ciuszki leżą złożone w torbach i jedna ustawiona na drugą tworzą wieżę na wysokość około 150 cm :szok:.
Ale jakie słodkie, nie będzie wyjścia i będzie Maleństwo przebierane chyba co siusiu :-).

Kalina - super te ciuszki! A ta do chrztu, to naprawdę rewela!
A ja sobie obiecałam, że już żadnych ciuszków nie kupuję, ale wczoraj zobaczyłam taką sukienunię i nie mogłam jej nie nabyć.

Załączniki

• DSCF0038.jpg
    DSCF0038.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 40

A ja sobie obiecałam, że już żadnych ciuszków nie kupuję, ale wczoraj zobaczyłam taką sukienunię i nie mogłam jej nie nabyć.

Annya super sukieneczka ja prawde powiedziawszy nie kupowałam nic na zaś ani nic na wyjscie póki co ma tylko to co najpotrzeniejsze na juz i tak jeszcze sporo brakuje ale pomału pomału i do rozwiazania bedzie wsio

Blumetka - ja też tak planowałam, ale jak chodzę do sklepu i widzę takie cuda, to małpiego rozumu dostaję:-D Ale zwalam to na skutki uboczne ciąży;-)
Zrobiłam w końcu zdjęcie komody, którą kupiliśmy dla małej. Niby fajna, ale okazuje się, że prawdopodobnie będzie za mała ( ma bardzo płytkie szuflady) i trzeba będzie coś jeszcze wymyślić

Załączniki

• DSCF0039.jpg
    DSCF0039.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 40
Madziumba, Kasia, zapomniałam Wam powiedzieć, że... rzucam picie kawy :rofl2:
To ja wpadnę szklankę cukru pożyczyć :-D:-D:-D

Samara, tu obowiązuje zakaz STRASZENIA :-D:-D:-D

I tu się zgadzam i tak się nerwowo wykończę do środy ;-)

Ja też bym się tej sukienuni nie oparła :tak:, śliczna!

Kalina super ciuszki :tak:
Sukienusie sa przeslodkie :tak::-D

Zrobiłam w końcu zdjęcie komody, którą kupiliśmy dla małej. Niby fajna, ale okazuje się, że prawdopodobnie będzie za mała ( ma bardzo płytkie szuflady) i trzeba będzie coś jeszcze wymyślić
Komoda bardzo fajna. W tej co my kupilismy tez sie okazalo, ze szuflady sa plytkie, ale nie przejmuje sie tym bo ma byc tylko na bielizne malego. Reszta ciuszkow bedzie na wieszakach w szafie. Mam bardzo pojemne szafy wnekowe w sypialniach wiec wszytsko sie swietnie pomiesci :-)

W tej chwili tatuś (Kacperka) składa komodę ale nie wiem czy jedna wystarczy :baffled:. Póki co ciuszki leżą złożone w torbach i jedna ustawiona na drugą tworzą wieżę na wysokość około 150 cm :szok:.
Ale jakie słodkie, nie będzie wyjścia i będzie Maleństwo przebierane chyba co siusiu :-).
Ari nie musisz przeciez wszytskich ciuszkow na raz wkaldac w komode ;-)Narazie poukladaj sobie te najpotrzebniejsze, a wieksze rozmiary do innej szafki, pozniej bedzie wymiana. Ja tak robilam z Sandrusiowymi ciuszkami ;-):-)

reklama
Ari nie musisz przeciez wszytskich ciuszkow na raz wkaldac w komode ;-)Narazie poukladaj sobie te najpotrzebniejsze, a wieksze rozmiary do innej szafki, pozniej bedzie wymiana. Ja tak robilam z Sandrusiowymi ciuszkami ;-):-)

Z tymże Martusiu, ja mam większość małych (no może parę sztuk na 68 i 74) :-D, nie wiem kiedy się tyle tego zrobiło, sporo dostaliśmy od siostry G., troszkę my dokupiliśmy, no i babcia zaszalała na wyprzedażach w Niemczech :tak:. Najwyżej udostępnię Małemu trochę miejsca w innej szafie, a co niech ma ;-). Tylko strach teraz po sklepach z rzeczami dla maluchów chodzić (po inne akcesoria), bo może coś znowu w oko wpadnie :-D.

Do góry