reklama
Tricolor mam to samo co tyTeraz to ja tez chce dziewczynkęDla chłopców nie ma takich słodkich ciuszków. Ja sie tak nie bawię
![]()

Widzę, że dziewczyny spać nie mogą, o tej porze takie dyskusje. Dzisiaj przyjechała moja teściowa z kolejną partią ciuszków dla Małego i powiem tyle KONIEC z ubraniami. W tej chwili tatuś (Kacperka) składa komodę ale nie wiem czy jedna wystarczy
. Póki co ciuszki leżą złożone w torbach i jedna ustawiona na drugą tworzą wieżę na wysokość około 150 cm
.
Ale jakie słodkie, nie będzie wyjścia i będzie Maleństwo przebierane chyba co siusiu :-).

Ale jakie słodkie, nie będzie wyjścia i będzie Maleństwo przebierane chyba co siusiu :-).
blumetka29
Wdrożona(y)
A ja sobie obiecałam, że już żadnych ciuszków nie kupuję, ale wczoraj zobaczyłam taką sukienunię i nie mogłam jej nie nabyć.
Annya super sukieneczka ja prawde powiedziawszy nie kupowałam nic na zaś ani nic na wyjscie póki co ma tylko to co najpotrzeniejsze na juz i tak jeszcze sporo brakuje ale pomału pomału i do rozwiazania bedzie wsio
Blumetka - ja też tak planowałam, ale jak chodzę do sklepu i widzę takie cuda, to małpiego rozumu dostaję
Ale zwalam to na skutki uboczne ciąży;-)
Zrobiłam w końcu zdjęcie komody, którą kupiliśmy dla małej. Niby fajna, ale okazuje się, że prawdopodobnie będzie za mała ( ma bardzo płytkie szuflady) i trzeba będzie coś jeszcze wymyślić

Zrobiłam w końcu zdjęcie komody, którą kupiliśmy dla małej. Niby fajna, ale okazuje się, że prawdopodobnie będzie za mała ( ma bardzo płytkie szuflady) i trzeba będzie coś jeszcze wymyślić
Załączniki
madziumba
czerwcowa mama 2009
To ja wpadnę szklankę cukru pożyczyćMadziumba, Kasia, zapomniałam Wam powiedzieć, że... rzucam picie kawy![]()

Samara, tu obowiązuje zakaz STRASZENIA![]()
I tu się zgadzam i tak się nerwowo wykończę do środy ;-)
A ja sobie obiecałam, że już żadnych ciuszków nie kupuję, ale wczoraj zobaczyłam taką sukienunię i nie mogłam jej nie nabyć.
Ja też bym się tej sukienuni nie oparła

martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Kalina super ciuszki 
Sukienusie sa przeslodkie

Sukienusie sa przeslodkie

Komoda bardzo fajna. W tej co my kupilismy tez sie okazalo, ze szuflady sa plytkie, ale nie przejmuje sie tym bo ma byc tylko na bielizne malego. Reszta ciuszkow bedzie na wieszakach w szafie. Mam bardzo pojemne szafy wnekowe w sypialniach wiec wszytsko sie swietnie pomiesci :-)Zrobiłam w końcu zdjęcie komody, którą kupiliśmy dla małej. Niby fajna, ale okazuje się, że prawdopodobnie będzie za mała ( ma bardzo płytkie szuflady) i trzeba będzie coś jeszcze wymyślić
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Ari nie musisz przeciez wszytskich ciuszkow na raz wkaldac w komode ;-)Narazie poukladaj sobie te najpotrzebniejsze, a wieksze rozmiary do innej szafki, pozniej bedzie wymiana. Ja tak robilam z Sandrusiowymi ciuszkami ;-):-)W tej chwili tatuś (Kacperka) składa komodę ale nie wiem czy jedna wystarczy. Póki co ciuszki leżą złożone w torbach i jedna ustawiona na drugą tworzą wieżę na wysokość około 150 cm
.
reklama
Ari nie musisz przeciez wszytskich ciuszkow na raz wkaldac w komode ;-)Narazie poukladaj sobie te najpotrzebniejsze, a wieksze rozmiary do innej szafki, pozniej bedzie wymiana. Ja tak robilam z Sandrusiowymi ciuszkami ;-):-)
Z tymże Martusiu, ja mam większość małych (no może parę sztuk na 68 i 74)

Podziel się: