reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja tez pomalu zmykam:tak::tak::tak:Musze sobie poprzestawaic zegarki i sie chyba poloze bo cos czuje ze bede ostro nie wyspana:no:Godzina w plecy to dla mnie duuuzo:-D:-D:-D

no ale na pewno juz się nie trzyma drugiego dziecka tak pod kloszem jak pierwszego :tak::tak::tak::tak:
To zależy.U mnie bardziej Kubuś pilnowany niż Klaudia.

witajcie kobitki
wpadłam tylko na chwile zeby sie zamedlowac że zyje.
w dzien nie miałam chwili zeby zajrzec-najpierw pospałam,potem porządki,pozniej byłam u mamy,połozyłam kobity spac,a teraz siedze i poprawiam prace.tzn zaczęłam.jak ja tego nie cierpie:wściekła/y: pewnie ze 2-3godziny mi sie z tym zejdzie,a do tego jeszcze noc godzine krótsza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ta prace musze dzis poprawic!jutro rano musi byc juz gotowa...
Ania złosc urodzie szkodzi.Zwolnij trochę ,odpocznij to szybciej zrobisz.:tak::-D:-D

hehe nie strasz jej już lepiej :-D:-D:-D:-D

a co to jest i na co As???
Viburcol N to lek homeopatyczny,który się podaje w stanach niepokoju ,gorączki,bolesnym ząbkowaniu,przy kolkach,infekcjach i ogólnie przeciwbólowy.
Więcej masz tu
Viburcol N () - Encyklopedia leków "Dbam o Zdrowie"

hejka dziewczyny.Oj widzę że wszystkie odsypiacie :-D:-D:-D:-Dtylko co???? :-D:-D:-D:-D
no chyba nie zmianę czasu :-p
ja jakos czuje się niewyspana,pogoda deszczowa nie chce się wstawać

I ja się witam :tak: jakoś dochodze do siebie po niepowodzeniu:-(czytam że wszystkie wzięlyście się za porządki a ja wcale o porządkach nie myślę :zawstydzona/y:Gabrysia rano wypila butlę kaszy potem poprawiła pudingiem z sosem malinowym a teraz wciana pomarańcze :szok::szok: Miałam isc z dziecmi do koscioła ale Gabi zaczęła kichac itrochę tak jakby gardło ją zaczynałao brać takze sobie odpuszcze starszaki tylko pójdą Dziś mąz w pracy cały dzień jutro też :-(a mnie sie nawet udało zjeśc dziś snaidanie :szok: MIŁEJ NIEDZIELI :-)

reklama
Witam:-)
My wszyscy jeszcze w pizamach:szok::-DI chyba wszyscy niewyspani:no:
U nas pogoda zapowiada sie ok:tak::tak::tak:Wiec zaraz po sniadanku smigamy na spacerek;-):-)

Milej niedzieli:-)

Do góry