reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dobra babaeczki chetnie bym z wami pogadalaale jak nie wylacze BB to nic ni zrobie,a mam noz na gardle....
do jutra.milej noci i nie produkujcie zbyt wiele:-)
do jutra.milej noci i nie produkujcie zbyt wiele:-)
ANABUBA
Dasz radePowodzenia:-)
nie no co Tyserio serio
ale by było
![]()
hehe nie strasz jej już lepiej

Mlena a podajesz małej Viburcol N?
Jeśli nie to spróbuj.
a co to jest i na co As???
To zależy.U mnie bardziej Kubuś pilnowany niż Klaudia.no ale na pewno juz się nie trzyma drugiego dziecka tak pod kloszem jak pierwszego![]()
Ania złosc urodzie szkodzi.Zwolnij trochę ,odpocznij to szybciej zrobisz.witajcie kobitki
wpadłam tylko na chwile zeby sie zamedlowac że zyje.
w dzien nie miałam chwili zeby zajrzec-najpierw pospałam,potem porządki,pozniej byłam u mamy,połozyłam kobity spac,a teraz siedze i poprawiam prace.tzn zaczęłam.jak ja tego nie cierpiepewnie ze 2-3godziny mi sie z tym zejdzie,a do tego jeszcze noc godzine krótsza
a ta prace musze dzis poprawic!jutro rano musi byc juz gotowa...

Viburcol N to lek homeopatyczny,który się podaje w stanach niepokoju ,gorączki,bolesnym ząbkowaniu,przy kolkach,infekcjach i ogólnie przeciwbólowy.hehe nie strasz jej już lepiej
a co to jest i na co As???
Więcej masz tu
Viburcol N () - Encyklopedia leków "Dbam o Zdrowie"
Joanna73
uzależniona od BB
I ja się witam
jakoś dochodze do siebie po niepowodzeniu:-(czytam że wszystkie wzięlyście się za porządki a ja wcale o porządkach nie myślę
Gabrysia rano wypila butlę kaszy potem poprawiła pudingiem z sosem malinowym a teraz wciana pomarańcze 
Miałam isc z dziecmi do koscioła ale Gabi zaczęła kichac itrochę tak jakby gardło ją zaczynałao brać takze sobie odpuszcze starszaki tylko pójdą Dziś mąz w pracy cały dzień jutro też :-(a mnie sie nawet udało zjeśc dziś snaidanie
MIŁEJ NIEDZIELI :-)

reklama
Podziel się: