ja sobie własnie ugotowałam ryż zostało mi od wczoraj trochę pysznego sosu z kawałkami kurczaka mnaiaammmDobranoc PATRYSIU:-)
Ja lece sobie odgrzac jedzonko:-);-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja sobie własnie ugotowałam ryż zostało mi od wczoraj trochę pysznego sosu z kawałkami kurczaka mnaiaammmDobranoc PATRYSIU:-)
Ja lece sobie odgrzac jedzonko:-);-)

Ja mam cos podobnegoja sobie własnie ugotowałam ryż zostało mi od wczoraj trochę pysznego sosu z kawałkami kurczaka mnaiaammm![]()

Do tego pieczarki,brokuly i warzywa meksykanskie chyba
pewnie ze 2-3godziny mi sie z tym zejdzie,a do tego jeszcze noc godzine krótsza

a ta prace musze dzis poprawic!jutro rano musi byc juz gotowa...a może tym razem jest inaczej,trojaczkiJaja sobie robiszJak bylam w ciazy to prawie nic nie moglam jesc
![]()

[/quote]pewnie,że uśnie,nie ma innego wyjścia.patrysia i jak z M???? wytłumaczył sie jakoś???
Oliwka spała 40min jak babcia ja przywiozłą to się obudziła.Moze nie będzie najgorzej z spaniem.Spróbują ja połozyć o 22.00spać,miejmy nadzieje że usnie.

i dobrze wyśpi się w nocy.A spacerku zazdroszczę.a mnie to juz jakos wogole nie chce jesc zawsze jadlam na noc a dzis jakos nie bardzo ale wieczor sie jeszcze nie skonczy
pokaze pare fotek malego ze spacerkubo ja sobie jeszcze nie robilam w pofarbowanych wloskach ale to jutro
a dzis z malym bylismy caly dzien na dworze tak mi sie wylatal ze hej
zreszta taka ladna pogoda szkodabyloby gnic w domu
a spal tylko od 11-12![]()

śliczny chłopczykno to tak 3 fotki malego z jego dzisiejszego spacerku
![]()
![]()
![]()
:-)trochę kondycji by się przydałoa Sewi zasnal juz po 20
i spimoj m tez - a aj mam spokoj
ale wiecie co ja to chyba sie dzis bardziej zmeczylam tym spacerem niz Sewi![]()

zawsze jest jakieś ale....moje dziecię zawsze spi tylko godzinę w ciągu dniamiędzy 12-13 więc to jedyna godzina w której moge coś dla siebie zrobić wypić kawkę i chwilę odsapnąć
![]()
zazdroszczę dziewcznom które mieszkają z rodziną lub w poblizu mają mkogoś bliskiego mnie strasznie tego brakuje mała jest wyjątkowo absorbująca a my tu całkiem sami
Leszek jest jedynakiem ma tylko matkę ale ta ma w nosie syna i jedyna wnuczkę
małą widziała jak miała 2 dni nic miłego nie powiedziała a wręcz przeciwnie i do tego czasu czyli 30 sierpnia 2008 jej nie widzielismy , jak dzwoni to tylko do leszla i tylkow tedy kiedy czegoś od niego potrzebujepasudne babsko
Trudno tak życ bez rodziny jak się ja ma blisko to wiem ,że różnie bywa ale zawsze jakoś raźniej na duchu a tak to dół totalny i straszna samotnia
ale żyję nadzieją ,że w końcu przekonam mojego L. żebyśmy się przeprowadzili do mojego Poznaniabyło by nam o niebo lepiej a dziewczynki miałby by kochających dziadków i resztę rodziny na wyciągnięcie ręki
no to sobie trochę ponarzekałam ;]

a może tym razem jest inaczej,trojaczki![]()

zwariowalas kobieto

dzis jej załozyłam taki cienki kombinezon,ale granatowy,a ze błoto napodórku to chociaz na nim nie widac.to wyjscia ma kurtke.te po Paulinie gdzies mi wsiakły
musze po niedzieli obleciec ciucholandy u nas to moze cos znajde