anka26_x_07
Mama Laury :)
takiego mialam posta dlugiego ze musialam troche usunac bo nie hcialo mi go wyslac
Teraz ide po kawusie

Teraz ide po kawusie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Pozazdrościć takiego mężulka :-):-) Gratki;-);-);-)

helenka cudo

ma przepiękne oczka

no wyszedł z niego prawdziwy facetdziewczyny wyszedł po warzywa i wrócił po 3 h ;DDD
zdążyłyśmy coś już przegryźć bo obiad M szykuje się raczej na kolację
na dodatek 1000 pytań do ..![]()

Przesliczna.masz cudowna coreczke

no wyszedł z niego prawdziwy facet![]()

potwierdzam
no wyszedł z niego prawdziwy facet![]()

któraś polecała mi pieluszki dada z biedronki chyba agnes -dziękuję to był strzał w 10 cena świetna a jakościom dorównują oryginalnym pampersom![]()

trzeba sie słuchać koleżanki,ja też jestem z nich zadowolona 

w cor flakes są pyszne:-):-) a czy naprawdę te dada z biedronki są dobre?? ja zawsze kupowałam papmpersa i husteczki pampersa te z lawendą cztero paki:-):-)ja też ja teżuwielbiam te małe ubranka buteleczki wózki wszystko jest słodkie ładne nic tylko kupować
a juz dla dziewczynki to wogule można poszaleć
ja kurczaka robie często w płatkach corn fleks i jest jami chrupiąccy
któraś polecała mi pieluszki dada z biedronki chyba agnes -dziękuję to był strzał w 10 cena świetna a jakościom dorównują oryginalnym pampersomna raazie mam mały zapas mam 2 paczki hugisów z kubusiem puchatkiem też świetne i wczoraj kupiłam 2 paczki tych biedronkowych dada no i chusteczki biedronkowe nawilżane kupiłam 3 paczki cena milusia bo 4.99 a jakość świetna mam te lawendowe mają w sobie mleczko milusie pupka antka pachnąca po nich i super nawilżona
![]()
Helenka jest sliczniusia i te piekne oczka:-):-)
jak prawdziwy facet wyszedł i wrócił już po obiedzie :-):-)dziewczyny wyszedł po warzywa i wrócił po 3 h ;DDD
zdążyłyśmy coś już przegryźć bo obiad M szykuje się raczej na kolację
na dodatek 1000 pytań do ..![]()
to i ja wyprubuje tych dada jak mi sie maluszek urodzi:-):-)a nie mówiłamtrzeba sie słuchać koleżanki,ja też jestem z nich zadowolona
![]()