reklama
A
Aleksia123
Gość
Hej hej czy ja tu jestem sama tylko???
A
Aleksia123
Gość
no to ładnie nie ma nikogo jak ja jestem :-
-
-
-
-
-
-(
A
Aleksia123
Gość
Dziewczyna a czym Was tak wystraszyłam???, ze pouciekałyscie???
Aleksia ja dopiero zajrzałam a o co chodzi????dziewczyny pouciekały 

ja tez tak czasem mam że w chodzę w tedy kiedy nie ma nikogo,pech i już 

a co do pampersów Dady to są naprawdę dobre,jeszcze mi nie przeciekły, a Huggisy zdarzało mi się że czasem przeciekały

a co do pampersów Dady to są naprawdę dobre,jeszcze mi nie przeciekły, a Huggisy zdarzało mi się że czasem przeciekały
My jestesmy wlasnie po drugim spacerku

Dzieciaczki jedza chrupki a ja czekolade z nadzieneim toffi i popijam capucinko;-):-)
ALEKSIA
Bluzeczki i tunika fajne

Ale te aukcje juz sie zakonczyly
Wszystko kupila jedan osoba
Czyzbys to byla Ty

AGNES
Jak moje duzo pily to sikaly tak trzy razy co 20min

Dzieciaczki jedza chrupki a ja czekolade z nadzieneim toffi i popijam capucinko;-):-)
ALEKSIA
Bluzeczki i tunika fajne

AGNES
Jak moje duzo pily to sikaly tak trzy razy co 20min
A
Aleksia123
Gość
ALEKSIA
Bluzeczki i tunika fajne

Ale te aukcje juz sie zakonczyly
Wszystko kupila jedan osoba
Czyzbys to byla Ty

AGNES
Jak moje duzo pily to sikaly tak trzy razy co 20min[/quote]tak Mariali12 to ja właśnie, ja kupiłam bo ta kobita ma po jednej sztuce
Bluzeczki i tunika fajne

AGNES
Jak moje duzo pily to sikaly tak trzy razy co 20min[/quote]tak Mariali12 to ja właśnie, ja kupiłam bo ta kobita ma po jednej sztuce
reklama
Ja tylko raz kupilam huggiesya co do pampersów Dady to są naprawdę dobre,jeszcze mi nie przeciekły, a Huggisy zdarzało mi się że czasem przeciekały

A tak to nigdy nie mialąm innych niz pampersy a o biedronkowych to nawet nie myslałam

Wiem ze niektore dziewczyny je testowaly i czesc z nich jest zadowolona ale ja osobiscie bym nigdy ich nie kupila

Podziel się: