reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja staram się głosować codziennie,ale przyznaję,że nie zawsze o tym pamiętam. :zawstydzona/y:
Kochane moje widzę,że tu ciągle się coś dzieje. Dobrze,że Maggie jest z nami to chociaż Ona wszystko ogarnia. :tak: Witam nowe forumowiczki i zafasolkowanym ogromne gratulacje przesyłam.
Zrobiłam dzisiaj knedle z truskawkami. Mniam! Pycha, mówię Wam! :-D

reklama
Ostatnia edycja:
jejku..knedle...z truskawkami - jej..umrę z głodu chyba..

właśnie staram się jakieś suwaczki wkleić w swój profilek, tak żeby już tak do końca się zadomowić u was :)

w ogole dzisiaj jakiś taki "blondynkowaty" dzień mam, próbowałam rozszyfrować ten program KARTA OBSERWACJI CYKLU..no masakra - zirytowałam sie i poszłam na spacer żeby przewietrzyć głowę bo z najprostszymi rzeczami miałam problem..mam nadzieję że jutro będzie normalniejszy dzień..

o i widzę że suwaczki mi się udało wstawić :)

przyszła-mamusia - :-) to się uśmiałam z tego "blondynkowatego" dnia. Ja też tak czasem mam - he he a że jestem blondynką to już wogóle.

Śliczne suwaczki :tak::-):-):-)

p.s. nie ma za co ;-)

A ja sobie właśnie siknełam na testa owulacyjnego i dwa piękne grubasy wyszły + jajnik prawy napierdziela więc jutro trzeba będzie celować na prawo ;-):-D:-D:-D (która pamięta ile po teście jest owulka bo ja już się zakręciłam) Geez ale się cieszę z tych kreseczek i jaka dumna jestem :-) Może to ten castangus zadziałał chociaż to dopiero 1 cykl z nim. No ale w poprzednim cyklu takiej pięknej kreseczki nie było więc albo lewy jajnik nie ogarnia albo mnie prolaktyna blokowała. Tylko cholera śluz lipny - a kiedyś dawno temu był taki extra. Dziewczyny jak to jest z tym śluzem. Czemu może go nie być takiego jak trzeba???

Ostatnia edycja:
Pozostaje mi tylko pogratulować tych 2 grubych kresek na teście owulacyjnym! :-D Ja nigdy takich testów nie robiłam więc nie wiem jak to jest z owulacją. Ale przyznaję,że trochę dałaś mi do myślenia. Powiedzcie mi czy w momencie kiedy boli jajnik (w moim przypadku też prawy) to właśnie wtedy jest owulacja czy później. Bolał mnie w piątek wieczorem i to tak,że musiałam leżeć bo nie dałam rady stać. Wczoraj jeszcze troszkę od czasu do czasu dał znać o sobie,ale bardzo delikatnie. Jak to jest z tą owulacją?

ja też jestem blondynką w związku z "blondynkowatymi dniami" troche się usprawiedliwiam :)

mam nadzieję, że już niedługo do swoich suwaczków dostawie ten odliczający czas do porodu :)

maggie_f to czekam na wieści o kreskach na teście ale nie owulacyjnym :))

Karpatkę już zjedliśmy z M lody zjedzone. Czerwona kur....a @ wredna przyszła w 19 dniu cyklu.

M we wtorek ma zakładane pełnego gipsu. Mają mu dać wysoki but. Mam nadzieje, że lekarz pozwoli chociaż odrobinę chodzić.

reklama
kasiulek - ja Ci mogę napisać jak to jest u mnie. Wczoraj i przedwczoraj też sobie siknęłam na te owu i były 2 kreseczki ale bladziochy takie. no a dziś w porównaniu do wczorajszego to piękne. Jest szansa że jutro może wyjść jeszcze mocniejsza ale mam przeczucie że to już szczyt. A jajnik wczoraj mnie zabolał pare razy delikatnie, troszke jak się przytulaliśmy no a dziś już cały dzień. Czyli jeżeli testy są ok to jajnik boli przed owulką bo ten pozytywny test to niby na ileś tam godzin przed owu wychodzi. :-)

Do góry