e-stera
Fan(ka)
Z tymi facetami to czasem gorzej niz z dzieckiem.......ja sie czasem śmieje ,że mam 2 dziec w domu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

- no noic zobaczymy jak wróci hihihi
normalnie już sił mi brak, od samego rana chodzonko na tych 40m - masakra już mi się w głowi kręci, właśnie na chwilkę położyłam małą bo już mi na rekach usneła
i zjadam śniadanie
a to już pora obiadu hihihihihi
lecę pa
leży na przewijaku i jest fajnie, bawimy się grzechotkami, gugamy itd nagle ona ni stąd ni zowąd zaczyna się robić czerwona na buźce i zaczyna strasznie głośno płakać, przechodzi jej jak ją wezmę na rączki ale jak znów kłade żeby ją ubrać to znów zaczyna płakać.
kurcze czy wasze dzidzie też tak mają?
nie wiem już czy się martwić czy nie :-(
Aż mnie ciarki przeszły ja czytałam Twojego posta... Sama zaczęłam się zastanawiać co ja bym zrobiła z niunią w takiej sytuacji, a my tu sami w tej Anglii :-( I mój mąż też czasami na 2 dni wyjeżdża :-( Trzymaj się i zdrowiej szybciutko!

to musiało być okropne, i faktycznie w takiej sytuacji zastanawiamy się co by było gdyby nam się coś stało, ja akurat jestem w dobrej sytuacji, na dole teściowie, dwa domy dalej siostra a mama 20 km dalej. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia

.
.... straszy psa i generalnie zasnie pewnie kolo 24tej...to jej norma...zasypia kolo24tej i spi do ok 6tej:-)
Od kilku dni na noc zjada obie piersi, z przerwą miedzy jedną a drugą, ale to wcale nie daje nam dłużej pospać