reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ja też jestem blondynką w związku z "blondynkowatymi dniami" troche się usprawiedliwiam :)

mam nadzieję, że już niedługo do swoich suwaczków dostawie ten odliczający czas do porodu :)

maggie_f to czekam na wieści o kreskach na teście ale nie owulacyjnym :))
:-) Wiesz co nie podejrzewałam się o taką radochę z kresek na teście owu więc w przypadku testu ciążowego z dwoma grubaskami chyba ze szczęścia oszaleje. :-):-):-) A tego kolejnego suwaczka szczerze Ci życzę. :tak: A w którym dniu cyklu jesteś i jak długie masz bo suwaczka nie widze takiego.?
Karpatkę już zjedliśmy z M lody zjedzone. Czerwona kur....a @ wredna przyszła w 19 dniu cyklu.

M we wtorek ma zakładane pełnego gipsu. Mają mu dać wysoki but. Mam nadzieje, że lekarz pozwoli chociaż odrobinę chodzić.
o kurcze, jaki wredny ten małpiszon. Niunia - Ty chyba coś z hormonkami masz nie tak??? Napisałaś o tych lodach i mi się przypomniało że dziś zakupiłam i zaraz sie na nie rzuce - a miałam już nic nie jeść :-D:-D

reklama
dziewczyny ja przepraszam może ja tak nie w temacie ale jak zmienić ten napis pod nickiem?żeby nie było tego POCZĄTKUJĄCA?

*zaraz pokombinuje z suwaczkiem cyklowym :)

Ostatnia edycja:
Wiesz co, szukałam szukałam i znalazłam w profilu zakładkę: Edytuj swój profil i tam można wpisać swój własny tekst który będzie pod avatarem :-) Co dwie blondynki to nie jedna ;-)

Mama Sówka - Imprezowiczko Ty nasza, chciałaś Wiosnę więc czary-mary specjalnie dla Ciebie:
:-):-):-)

Dziękuję Ci Kochana:-D od razu mi lepiej i już czuję wiosenkę w duszy i ciele:-D aha i gratuluję Pani Magister, bo wcześniej zapomniałam napisać;-) u cioci było super, cała rodzinka się zjechała:-D uśmialiśmy się na maxa:-) kuzynka była z 6-letnim synkiem Stasiem i 10-miesięczną córeczką Hanią:tak: ze Stasiem rozmawiałam oczywiście o F1 i Kubicy, bo on jest fanem:tak: a Hanulka jak to dziecko -> cudowna;-)

MamaK. myślę, że spokojnie można Ci już zacząć gratulować:-D

Aniau ja po świętach też będę miała remont, więc wiem co to znaczy:-) trzymaj się i nie denerwuj, bo czasem to już jest wkurzające, że chciałoby się już skończyć:-p

Nektarynka trzymam kciuki, by @ nie nadeszła:-)

Mama Stacha miejmy nadzieję, że ten sen był proroczy:tak:

Kroptusiu nadal trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwo:-)

Przyszła_mamusiu rzeczywiście to forum jest niesamowite, a wiadomo, że w kupie raźniej, więc trzymaj sie z nami:-D

Niunia27 przykro mi z powodu tej nieszczęsnej @:baffled: oby to była ostatnia:-D a co do M, wiem jak to jest mieć gips, więc nie zazdroszę:baffled:

o kurcze, jaki wredny ten małpiszon. Niunia - Ty chyba coś z hormonkami masz nie tak??? Napisałaś o tych lodach i mi się przypomniało że dziś zakupiłam i zaraz sie na nie rzuce - a miałam już nic nie jeść :-D:-D

Hormony miałam robione ale teraz to to wszystko po prostu zaczęło mnie rozp.....

maggie_f chyba się udało i ze zmianą statusu i z suwaczkiem cyklowym :)

Mama_Sówka:) tu naprawde jest wspaniale, jestem zachwycona, mój M chyba też, bo mówi że jakaś radosna przed laptopem siedzę :)

Hormony miałam robione ale teraz to to wszystko po prostu zaczęło mnie rozp.....

Współczuje Ci Słońce ... kurde no ... ale to czasami dziwne akcje się dzieją.

Mama Sówka - super że było tak fajnie :-) No i ciesze się że wiosenka się podoba - to z ogródka rodziców - cały dzień dziś polowałam - w parku wiosny nie znalazłam ale w skalniaczku rodziców już ją dorwałam. :-):-):-D:-D DZIĘKUJĘ

A teraz coś dla pośmiania się, mianowicie jak się zmianiły loga firm po kryzysie:
(oczywiście poprawność polityczna musi być zachowana więc zaznaczam że to tylko żarty i nie mam zamiaru nikogo urazić itp.)

image002.jpg

image003.jpg

image004.jpg

image006.jpg

image007.jpg

image008.jpg

image014.jpg

image013.jpg

image010.jpg

image012.jpg

przyszła_mamusia - udało się, widzisz blondynki górą ;-)Ale zdolniacha z Ciebie ;-) he he, pozdrów małża :-) oooo, i widze że będziemy "ewoluowały" w tym samym czasie.

kinga - hop hop - powróciłaś już z wojaży???

Ostatnia edycja:
no chyba już minął bo normalnie czego się nie dotkniesz to działa. Kochana łap małża w obroty i bierzcie się za przytulanki bo coś czuje że chyba to dobry czas :-D:tak::tak::tak:

Dziewczyny musze się przyznać że myślałam że forum nam podupadnie - ostatnio straszne pustki tu zagościły. No ale chyba się jednak rozkręci :tak::tak::tak: Zaraz stuknie nam 500 stron - yuppi :-)

reklama
wszyscy stukając starają się jak mogą, małż ogląda swoje seriale (wzór, kości ), później zabieram go sprzed TV na przytulanki..także jeszcze zostaje tu na troszkę :)

Do góry