reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mmmmniammmmm:-):-):-):-)
dobrez meza wychowalas:-):-D
ja co najwyzej moge liczyc na pomoc w prztaniau ale to po wczesniejszych instrukacjach bo tak to sie nie domysli oczywiscie:baffled:
Anabuba no śnidanka robi bardzo często ale jesli chodzi o sprzatanie to mu nie podrodze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D trzeba się prosić pół dnia aby kurze starł :tak:

reklama
Witam!
Ze trzy dni mnie nie było i nawet ambitnie próbowałam nadrobić zaległości, ale chyba nie dam rady! Chociaż trochę cytatów sobie zaznaczyłam, no ale kilka stron pominęłam :zawstydzona/y:
Wycztyalam w gazecie o testach w 6tc ktore rozpoznaja plec dziecka.Jezeli sie nie prawdzi oddaja kase:szok:ciekawe ile taki test kosztuje:confused:
Jakoś mi się wierzyć nie chce w takie testy. Zawsze mają 50% szans na to, że wyjdzie, a to dużo i pewnie często się sprawdza ;-)
wklejam fotki Kubusia z balu "Mój królewicz"
Ta różowa panienka to dziewczyna Kubusia Laura .:-D:-D

Kubuś to niezły przystojniak jest :tak: No i już łowi niewieście serca! ;-):-D:-D:-D
Witam niestety nie udalo mi sie zdać:zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-:)-:)-:)-( zawalilam na placu egzaminator powiedział ze wszystko by bylo dobrze gdybym sie tak niepotrzebnie denerwowała i to mnie zgubiło bo to ze wiem co i jak to on widzi i slyszy Musze troch ochłonąc i w poniedziałek ide ustalic nowy termin :dry:miłego dnia i przepraszam na razie tyle
Joanna, współczuję. Wiem co to znaczy ten stres - mnie zżarł na dwóch egzaminach - tak się denerwowałam że nie byłam w stanie trafić nogami w pedały :zawstydzona/y: No ale w końcu mi się udało! Mam nadzieję, że uda ci się następnym razem. :tak:
Witam dziewczyny pisze zanim M nie ma pojechał coś pozałatwiać.A u nas nocka spokojna dzieci usneły o 20:30 ale z biedą a my sobie pobaraszkowali raz w kuchni a później w łóżeczku już super było M kupił bitą smietane:zawstydzona/y::-D:-D:-Dale jej nie użyliśmy bo czasu zabrakło ale napewno sie nie zmarnuje bo przeciesz jeszcze 3-tg będzie w domku.A co do bielizny to zapytał czemu nie przezroczysta ale dokładnie jej nie obejżał ale dzisiaj zobaczy.No a Martynka zadowolona że ma już tate a Kamilek z początku sie bał no to na tyle zaglądne wieczorkiem jak M nie będzie na kompie siedział miłaeg dnia pa
Wiktoria, super, że już masz swoją połówkę przy sobie! :tak::-) A bita śmietana to całkiem niezły pomysł ;-):-D
Ale mi dziś mężuś śniadanko zafundował:kanapeczki z szyneczką i z serkiem i ketchupem.Do tego kawka z bitą śmietaną i posypane posypką czekoladową i na deserek truskaweczki z bitą śmietaną hmmm pyszne :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ale uczta :-):-):-):-):-)
Wow! Śniadanko pierwsza klasa! :tak: Też bym takie chciała! :-)
od 7 rano probuje sie dodzwonic do ortodonty....ciagle zajete:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Z tymi lekarzami to tak jest, ja też czasem się wkurzam, że nie mogę się dodzwonić. Czasem mam wrażenie, że te babska z rejestracji specjalnie odkładają słuchawkę na bok, żeby nie mieć za dużo pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam laseczki:-)
mój P już w pracy jula z adamem oglądają budzik na jedynce antek zagłusza im ile wlezie:-D:-D nocka do bani antocha wieczorem zjadł mleczko po czym młożył sobie tak głęboko paluchy że połowe zwrócił zasnoł o 20.30 obudził się o 1 piotrek dał mu pić zasnoł obiudził się o 3.30 głodny na maxa dałam mu mleko gadał dobrą godzinę zasnoł o 7 wstał głodny zjadł i do tej pory nie śpi:szok::szok::szok:
a pogode też mamy delikatnie mówiąć do d...:wściekła/y::wściekła/y:a miało być tak ciepło i słonecznie:confused::confused:

Witam
u nas dzis noc paskudna Sewi bawil sie ze mna w kotka i myszke
w nocy sie obudzil marudny i wsal w lozeczku a ja go kladlam i tak w kolko az chyba po 30 min - godzinie czasu zasnal :szok:
masakra jestem nie wyspana
do tego pogoda nie sprzyjajaca - deszcz wiatr bleeeeeeee :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
no a ja nie mam kawy - zapomnialam sobie kupic i siedze z herbatka :baffled::baffled::baffled::dry:

agnes jeszcze raz wielkie dzięki za polecenie tych biedronkowych pieluch dada są rewelacyjne P dzisiaj jak ściągał po nocy antkowi pieluche ważącą ze 2 kg to stwierdził że są lepsze od oryginalnych pampków bo noc nie wyciekło:tak::tak::tak::tak:a do tego są takie mięciutkie:tak::tak:

witam a ja własnie wróciłam z WORD już scieżkę wydeptalam :szok: :-D troche jestem zła bo mam termin na 29 kwiecień :szok:mam dzwonic dowiadywac sie czy coś sie nie zwolnilo i czasami robią dodatkowe grupy strrrrasznie długo :szok: noc spokojna Gabi sie dzis nie obudzila o 3 ale wstała po 6 z katarem i takie ma dziwne policzki szorstkie czerwone i swiecące Starszaki na 11.15 na rekolekcje potem obiad w szkole i wracaja do domu Zmoklam zglodniałam Zaraz kawke wypije i nastawię drugie pranie a pierwsze powieszę .Smutny dzien najlepszya pogoda na spanie a ja lubie spac i ciagle mi malo snu :tak:

Witam
u nas dzis noc paskudna Sewi bawil sie ze mna w kotka i myszke
w nocy sie obudzil marudny i wsal w lozeczku a ja go kladlam i tak w kolko az chyba po 30 min - godzinie czasu zasnal :szok:
masakra jestem nie wyspana
do tego pogoda nie sprzyjajaca - deszcz wiatr bleeeeeeee :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
no a ja nie mam kawy - zapomnialam sobie kupic i siedze z herbatka :baffled::baffled::baffled::dry:
patrysia to zapraszam do mnie na kawe mam sypaną i rozpuszczalną mleczko i śmietankę nawet trochę rolady z bitą śmietaną zostało więc zapraszam:tak::tak:
a twój ból rozumiem bo antocha miał nocke podobną:tak:

reklama
agnes jeszcze raz wielkie dzięki za polecenie tych biedronkowych pieluch dada są rewelacyjne P dzisiaj jak ściągał po nocy antkowi pieluche ważącą ze 2 kg to stwierdził że są lepsze od oryginalnych pampków bo noc nie wyciekło:tak::tak::tak::tak:a do tego są takie mięciutkie:tak::tak:
polecam sie na przyszłość malinka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja nigdy nie kłamię :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry