reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
Agawa, w sumie to chyba wiele jest prostych rzeczy, tylko same sobie komplikujemy :)

Karolcia suwaczki, a szczególnie fotki dzieciaczków , super ! :-) Mati nagle zrobił się taki duży, nie? ;-)

Hejka!!!

Ale fajna kawcia:tak::tak::tak::-D
Nikia tak skameniałe to to w Ciężkowicach;-)fajnie bo się W troche dotlenil mi, bo biedaczek w domu cały tydzien siedział:dry::dry::dry:ale teraz dzielnie jemy klacid(choc on strasznie sie wzbrania)oby tya prognoza sie sprawdziła:baffled::baffled::baffled:
Agatka fajnie ze masz kojec:tak::tak:i że prace nadgonilas:sorry2:
Brmadzia zdrówka Amelci, oby sie nic nie wykluło:zawstydzona/y:
Karolcia i za Dominisia trzymamy mocno:happy2:

witam poniedziałkowo:-)
pogoda beznadziejna :baffled:
my już po przychodni
obydwoje mają obturację oskrzeli :angry:
antybiotyk przedłużamy, dobrze, że kupiłam nebulizator bo mamy przykaz inhalować się pulmicortem i berodualem 3 razy dziennie:-(
póki co czekam na przesyłkę (na necie wyśledziłam, ze jest w doręczaniu ;-))
w środę mamy się pokazać czy obkurcz ustępuje :baffled:

anita z nóż znajdzie się kupiec - jakby co to komis z wózkami widziałam na ulicy PCK (komis )
karola, dana współczuję przejść ze szpitalem - oby teraz już wszystko było dobrze :-):-):-) zdrówka dla Madzi i Dominika
kasiadove nawet bardzo dobre ceny mają w tej księgarni ;-)
madzik ja o tym doskonale wiem, ale encorton muszę mieć na wszelki wypadek w razie gdyby nebulizacja nie pomogła
cały czas myślałam, że wziewne nam wystarczą
ale się pomyliłam :baffled:
najważniejsze, że już kupiłam i liczę, że będzie lepiej :-)
agawa wow - ale masz grzecznego synka ;-):tak:
z pisaniem - istne szlaeństwo :-D
Igor ostatnie dwie noce przespał sam w swoim łóżku :cool2::cool2::cool2:
ale żeby usnąć musi mieć obok mamusię lub tatusia :tak::baffled:

nie mam nic na obiad...ani nawet pomysłu co zrobić :szok:

agatax lubię wrzosy :-)

A moje dziewczyny(jest u nas Natalia) były na 9.00 na rekolekcjach:-Dale ja mam rzut beretem kościół:cool2::cool2::cool2::cool2:na 15.00 teraz znów ida:happy2::happy2::happy2:

Edytka to trzymam kciuki za dzieciaczki;-);-);-)
my mamy klacid do piatku:tak::tak: katyar jeszcze całkiem nie ustapił, choc jest duza poprawa:tak::tak:i odkaszlule juz calkiem mokro tylko...nie wymiotuje juz i w nocy spi...dzis spal od 20.20 do 8.10 rano:szok::szok::szok::szok:

ja tez powinnam do okulisty isc...i to koniecznie, tylko gdzies bezplatnie sie zapisze:sorry2::sorry2::sorry2:no i okulary nosic..pewnbie na stałe:dry::dry::baffled:wczoraj mnie tak oczy bolały:confused:

reklama
madzikm ja chodzę do Asztabskiej na Mostowej
w sumie jestem zadowolona ale nie mam większych problemów z oczętami ;-)
mrowa zdrówka dla Amelki - oby nic się nie wykluło
agunia dla Wojtusia też zdróweczka
widziałam jakie tłumy przy kościele - jak wracałam z przychodni

Do góry